Yer varsa benide yaz abi
Sent from my SGH-I337M
Maç izlemiyor muydun kardeşim sen nereden geldin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yer varsa benide yaz abi
Sent from my SGH-I337M
Yer varsa benide yaz abi
Sent from my SGH-I337M
İzliyorumMaç izlemiyor muydun kardeşim sen nereden geldin![]()
Gördermek istiyeceğiniz en son isim benim bu yarışmada şampiyon olamazsam bir yıl yarışma beklemeyin Tuna'nın musait olmasını beklersinizBiz seni yazdik zaten Survivordan gönderecez.
Gördermek istiyeceğiniz en son isim benim bu yarışmada şampiyon olamazsam bir yıl yarışma beklemeyin Tuna'nın musait olmasını beklersiniz![]()
![]()
Sent from my SGH-I337M
Siz bilirsiniz o zaman Trabzon ne zaman şampiyon olursa bende o zaman bir official yarışma yaparımSenin şampiyon olma ihtimalin Trabzonun şampiyon olma ihtimalinbde düşük. Sen ne anlatiyon![]()
Yok başkan bir arası filan yok bu yarışma oldum oldum olmadım siz bilirsinizTuncay Tum olum zalimlerden oldun sende iyice. Yaparız oğlum bir ara şampiyon.![]()
:asd22: Devam devam arkanızdayım. Beni de yaz![]()
Evet renktaşlarım şu an eve geldim, yoğun istek üzerine Türkçe şarkı olark konsepti değiştiriyoruz, bana türkü atan arkadaşlar dilerlerse şarkı değiştirebilir.
Not yolda idim telin şarjı bitti eve geldim, şu an sabaha kadar hizmetinizdeyim![]()
Teoman Eraslan ,
hocam format nedir hala THM mi yoksa sınırsız Türkçe mi ?
Evet renktaşlarım şu an eve geldim, yoğun istek üzerine Türkçe şarkı olark konsepti değiştiriyoruz, bana türkü atan arkadaşlar dilerlerse şarkı değiştirebilir.
Not yolda idim telin şarjı bitti eve geldim, şu an sabaha kadar hizmetinizdeyim![]()