#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede bir etkisi olabilir çunku konusan kral

Ve Arda her zaman dile getirir H.Şükür ün kendisi için ne kadar önemli bir insan olduğunu aralarındaki manevi bağ çok güçlü.Hakan ın her sözü Arda yı etkiler bu yüzden H.Şükür konuşurken kelimelerinde seçiçi olmalı ve sözleri onca yıl ekmek yediği camiaya zarar vermiyecek sözler olmalı....

Ve Arda her zaman dile getirir H.Şükür ün kendisi için ne kadar önemli bir insan olduğunu aralarındaki manevi bağ çok güçlü.Hakan ın her sözü Arda yı etkiler bu yüzden H.Şükür konuşurken kelimelerinde seçiçi olmalı ve sözleri onca yıl ekmek yediği camiaya zarar vermiyecek sözler olmalı....

Ah bide Hakan anlasa şunu.

Çok durgun görüyorum maçlarda attığı golle morallenir umarım sanki bişeylere kırgın gibi Arda...?

Dediğim doğru çıktı, Arda kendine sevgili yapmış.

Sevgilisine 'eğer gol atarsam sana özel bir selam göndereceğim' demiş.

Eda olduğu için E harfi yaptı golden sonra.

LiveImages%5CSpor%20Foto%5CGen%C3%A7lerbirli%C4%9Fi%20-%20Galatasaray%20%28TSL%2015.%20hafta%29%5CS12211634.jpg

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda, 9 resmi maç sonrası gol orucunu bozarken attığı gol kadar ,gol sevinci de geceye damga vurdu.

Ligin 9. haftasında Gaziantepspor maçından 40 gün sonra gol atan Arda G.Birliği deplasmanında Nonda'nın asistiyle skoru belirleyen isim oldu.

Golden sonra iki eliyle "E" harfini işaret eden genç yıldız maç sonrasında bu jestinin anlamını soran gazetecilere "Özel biri için yaptım ancak ismini açıklamak istemiyorum" dedi ancak genç oyuncunun yeni sevgilisi Eda'ya özel bir işaret göndermek için söz verdiği ortaya çıktı.

Dün akşamki maçta varla yok arasındaydı , beşiktaş maçında daha iyi bir performans bekliyorum Arda'dan.

ya bu çocuga bi seyler olmus insallah akibeti sergen gibi olmaz ama ben ardamiza guveniyorum toparlanacak dun golunu atti bu baslangiç olur insallah

goldeki vurus teknigi harikaydi tam köseye birakti helal valla. defansa yardimida cok iyi oluyor bu ara.

Ya son maçlarda arda çok mu geride oynuyor banamı öyle geliyor valla dünkü maçta 3-4 kere meirayla servetin arasından top çıkarırken gördüm,ileride solda fazla görmedim,sanki dün 4-3-1-2 oynadık ve arda ön liberonun solunda oynadı..

-------------------M.Topal------------

-------M.Güven----------------Arda

-------------------Lincoln-------------

Arda rezalet felan oynamıyor abartmayın..Kewellda öyle ona bakarsanız gol dışında oyunda pek gözükmüyor..4 gol 4 asisti var hiçte çok kötü değil..Üstelik bayağı defansa dönük oynuyor özelliklede dün..

Her maç süpermanlik beklemeyin adamdan.Ha bekliyosanızda yönetim lincolnle aynı parayı versin belki ona kızmıştır olabilir..Real madrid dünya yıldızlar toğluluğıydu ama kimse raul dan daha fazla para alamıyordu..Bence Galatasarayın bu gibi şeylere önem vermesi lazım..Alt yapıdan çıkan oyuncuları para dışındada ayrı bir yere koymamız lazım..

Arda rezalet felan oynamıyor abartmayın..Kewellda öyle ona bakarsanız gol dışında oyunda pek gözükmüyor..4 gol 4 asisti var hiçte çok kötü değil..Üstelik bayağı defansa dönük oynuyor özelliklede dün..

Her maç süpermanlik beklemeyin adamdan.Ha bekliyosanızda yönetim lincolnle aynı parayı versin belki ona kızmıştır olabilir..Real madrid dünya yıldızlar toğluluğıydu ama kimse raul dan daha fazla para alamıyordu..Bence Galatasarayın bu gibi şeylere önem vermesi lazım..Alt yapıdan çıkan oyuncuları para dışındada ayrı bir yere koymamız lazım..

Bencede rezlet değil ama performansının düştüğü bi gerçek.

Kötü oynaması bir yana sanki Arda'mız da bir mutsuzluk var gibi son haftalarda. Gol sevinçlerinde ortada yok attığı golden sonra bile pek sevinmedi suratıda genelde mutsuz görünüyor. Acaba neden olabilir takım icinde bir sorunumu var acaba. Yoksa kendisine yeteri kadar ilgi göstermedigimiz için mi böyle. Lincoln lincolnnn diye bağırırken bizim genç yıldızlarımızı unutmak ve tüm galibiyeti tek bir futbolcuya bağlamak pek hoşuma gitmiyor açıkcası.

Kötü oynaması bir yana sanki Arda'mız da bir mutsuzluk var gibi son haftalarda. Gol sevinçlerinde ortada yok attığı golden sonra bile pek sevinmedi suratıda genelde mutsuz görünüyor. Acaba neden olabilir takım icinde bir sorunumu var acaba. Yoksa kendisine yeteri kadar ilgi göstermedigimiz için mi böyle. Lincoln lincolnnn diye bağırırken bizim genç yıldızlarımızı unutmak ve tüm galibiyeti tek bir futbolcuya bağlamak pek hoşuma gitmiyor açıkcası.

Lincoln'e kırgın gibi sanki kaptanlık davasıda olabilir ama bilemiyorum?

son maçlarda bi yorgunluk var üstünde, özellikle şu kalp rahatsızlığından sonra çok belli oluyo, 10. dk da koşarken bile yorgun duruyo..bunun dışında geçen maç defansif oynadı, o yönde iyi de oynadı bir de gol attı..eski Arda değil tabi, takımı taşımıyo ayak uyduruyo sadece..

Devre arasında iyi dinlenirse eskiye döner eğer bi rahatsızlğı yoksa..

İçimden bi ses Arda beşiktaş maçında maçın adamı olucak diyor :) bakalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt