#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Insallah daha da basarili olacak, Turkiye'nin gelmis geçmis en iyi oyuncularindan biri belkide 1 numara

oo hamburg maçında yaptığı ropörtaj'ı hiç unutmuyırum o halini görünce kendi Galatasaray'lılığımdan şüphe ettim inanın ağlamıştım öyle bir ruh halindeydi ki sanki sanki dünyası yıkılmıştı.Belkide gerçekten Galatasaray'ın avrupadan elenmesi onun için bunu ifade ediyordu.İşte sizin için bir daha paylaşayım ama inanın insanın ağlayası geliyor.İşte o ropörtaj

https://www.izletube.com/youtube/13...sonrasi-arda-turanin-aglamakli-roportaji.html

Diyorum ya söylenecek sözün olmadığı bir adam,bu yaşında kocaman yüreğe sahip,gerçekten o Allah'ın bir lütfu!

Takimda okadar cok yildiz futbolcu varki, favori oyuncumu secmekde acayip zorluk cekiyorum bitürlü karar veremiyorum :D

oo hamburg maçında yaptığı ropörtaj'ı hiç unutmuyırum o halini görünce kendi Galatasaray'lılığımdan şüphe ettim inanın ağlamıştım öyle bir ruh halindeydi ki sanki sanki dünyası yıkılmıştı.Belkide gerçekten Galatasaray'ın avrupadan elenmesi onun için bunu ifade ediyordu.İşte sizin için bir daha paylaşayım ama inanın insanın ağlayası geliyor.İşte o ropörtaj

https://www.izletube.com/youtube/13...sonrasi-arda-turanin-aglamakli-roportaji.html

o soyunma odasında ben evde ağlamıştım o gün. tam kendime geldim dedim actım röportajlara bakıyodum. o halde görünce ardayı yine ağlamaya başladım. nese ya insan duygulanıyo düşündükce:(

İsterse bu takıma Messi gelsin,Arda Turan gerçekten gönlümüzde apayrı bir futbolcu olacaktır,o kimimizin kardeşi,kimimizin abisi,o doğuştan Galatasaraylı,birgün giderse ki elbette gidecek,gerçekten ağlamamak elde değil,Hakan Şükür bırakıyorum dediğinde içime birşey oturmuştu,çocuktum o efsane yıllarını tam hatırlamıyorum ama izlerken Dünya'nın en büyük forvetlerinden birini izlediğim için kendimi şanslı hissediyorum ve Arda için geçerli şimdi,böyle bir oyuncuyu Galatasaray forması altında görmekten ne kadar gururluyuz mutluyuz,hele ki 22 yaşında kaptanlığa kadar yükselmiş olması ona yönetimin verdiği değeri gözler önüne seriyor,bu sene yüzün hep gülsün Arda Turan,Allah sakatlık vermesin!

Arda-Turan_13.jpg

Ne olursa olsun kim gelirse gelsin ARDA benim için diğerlerinden her zaman farklıdır..

Takimda okadar cok yildiz futbolcu varki, favori oyuncumu secmekde acayip zorluk cekiyorum bitürlü karar veremiyorum :D

1. sırayı hiç düşünme renktaş...Arda nın yerini hiç kimse alamaz.önce arda sonra diğerleri....mesela ben de kewell hayranıyımdır ama ardanın yeri bambaşka..:) o bizden biri bizim Galatasaray aşkımızın sahaya yansımış hali:)

arda sağbeksiz oynadık demiş:D

Cimbom'da kaptanlığa getirildikten sonra oyun kuruculuk misyonu üstlenen Arda Turan, görevi Elano'ya devredecek. Rijkaard, Arda'yı eski görev alanına yani sola çekecek. Arda, yaptığı açıklamada, "Oyun kurucu olarak görev aldığım maçlarda elimden geleni yaptım, iyi de eleştiriler aldım. Ancak 'Tercihin ne?' diye sorulursa 'sol' derim" dedi.

Cimbom'da kaptanlığa getirildikten sonra oyun kuruculuk misyonu üstlenen Arda Turan, görevi Elano'ya devredecek. Rijkaard, Arda'yı eski görev alanına yani sola çekecek. Arda, yaptığı açıklamada, "Oyun kurucu olarak görev aldığım maçlarda elimden geleni yaptım, iyi de eleştiriler aldım. Ancak 'Tercihin ne?' diye sorulursa 'sol' derim" dedi.

kime dedi :ka25:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt