#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Real Madrid yakışır Ardaya:cool: Barcada olabilir

Bence yakışmaz, onlar biraz fener gibi, elindekileri kullanamıyor ve çaptan düşüyor dünya para verdiği oyuncular. Arda bir Sneijder, Huntelaar, VDV gibi olmamalı. Bu adamların herhangi biri Barçaya gitse şimdi böyle istikrar sorunları yaşamazdı. Barçada bizim gibi elindeki değerleri kullanmayı iyi biliyor, o yüzden Barça:cool:

Rüyamda Arda Juventusa gitmişti Poulsen+25 milyon avoya anlaşmıştık.Webaslanı açtıgımda Arda ile Juventusun ilgilendigi haberini gördüm ilgiç Herkes Barça diyor ama bence Arda Juveye gidecek daha önceki röpörtajında sevdigi takımların Juve ve Liverpool oldugunu ve onlardan birine gitmek istedigini söylemişti. Bence Arda Juventusa gidecek

Rüyamda Arda Juventusa gitmişti Poulsen+25 milyon avoya anlaşmıştık.Webaslanı açtıgımda Arda ile Juventusun ilgilendigi haberini gördüm ilgiç Herkes Barça diyor ama bence Arda Juveye gidecek daha önceki röpörtajında sevdigi takımların Juve ve Liverpool oldugunu veonlardan birine gitmek istedigini söylemişti. Bence Arda Juventusa gidecek

Niye kendine hakaret ediyorsun ki arkadaşım :D

Sonra seçeneklerden espri ile cevap ver butonuna basıyorum ve içinden best of yaptıklarımdan birini seçip tıklıyorum,işte benim özel Dünyam :D :D

Maç dışında yaptığı bu güzel hareketler de gayet güzel açıkçası :) bir Galatasaray kaptanına da bu yakışır doğrusu ;)

Sanırım böbrek vakfınıda yakın zamanda ziyaret etmişti..Helal olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt