#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ARDA TURAN maşalalh diyorum. İşallah Bu sene hayatının patlamasını yapacak ve herkesei yalvartcaksın seneye..

Bakın yemin ediyorum. Ribery - Ronaldo vs.. ARDA hepsinden ayrı bir oyuncu.

Ronaldo - Ribery hiçbir zamna 90 dk oyunun içinde dğiller. ARDA ise her maç 90 dk oyunda kopmuyor insiyatif alıyor herşeyi yapıyor..

Arda yı abartıyorsun dersenizde izleyin maçları derim.

Bugünkü milli maçın tartışmasız en iyi ve en çok çalışan oyuncusuydu.

Birinci golde Emre'nin verdiği pası aradan iyi kaçırıp Tuncay'a golü attırması, hele hele ikinci gol ki o hareketleri yapmak her baba yiğidin harcı değildir Sercan'a iyi pozisyon hazırladı, üçüncü gol zaten Galatasaray'da çalıştığı duran topların bir meyvesi, sonuna kadar koştu atak aradı, aradı, aradı.

Aldığın para helal olsun sana!

Harika harika harika...Bütün gollerde payı olduğu gibi,takımı sırtlayan isimdi her zamanki gibi.

Büyüksün Kaptan,büyüksün..;)

2.golde sakatlandı diye çok korktum.Gerçekten müthiş birisi..

Keita ve arda aynı takımda inanamıyorum, bu senenin avrupa ligi şampiyonu için en büyük favorisi BİZİZ!

Teşekkürler Arda; milli takıma kattıkların için, Galatasaray'ımızı en iyi şekilde temsil ettiğin için.Ayağına sağlık Kaptan.

bugün bir kere daha anladım

Arda Turan sen bizim herşeyimizsin

10 numaramızsın

yıllardır aranan yeni Hagimizsin

ama dünya kupasına gidersek ve oradada böyle oynarsa bizde kalma ihtimali yok gibi

:( :( :(

Bazı ezikler daha eleştirmeye devam ediyor bu oyununa rağmen demek bunlar at gözlüğüyle bakıyorlar maça. Büyüksün büyük kaptan Milli takımın 600. golünü imza attı :)

evet angut.com gerizekalıları ardayı beğenmemişler.bütün atakları gökhan gönül tarafından yedik.olumlu hareketi yoktu g.gönülün onu beğenmişler

Muhteşem bir maç çıkardı. Hep böyle büyük kaptan.

bu maçı eğer avrupalı bir takım izlediyse Ardayı kaçırmazlar bence her golde payı vardı helal olsun koçum benım

Sanki Arda milli takım maçlarında daha iyi oynuyor gibime geliyor hep :)

Estonya maçının da yıldızı Arda Turan müthişsin dostum,valla izlerken tüylerim diken diken oldu Dünya Kupasında oynamayı en başta hakeden futbolcu...

helal olsun müthiş oynadı büyük kaptan

Gururlanmamak elde değil.

İçimden Arjantinin Messi'si, Portekiz'in Ronaldo'su, Brezilya'nın Kaka'sı varsa bizimde Arda'mız var diyorum milli takımımız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt