#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

sanane arkadaşım özel hayatından senin evine girip karışsalar hoşuna gider mi. bilmem farkındamısın Arda insan sonuçta.

Gene başa döndük. Futbol hayatını etkilemiyorsa beni ilgilendirmez ama Messi'yle karşılaştıroyrduk. Son maçlarda Kazım'la karşılactırılacak duruma geldi.

magazin haberi izleyip inananlara pes diyorum yazık.

Nasıl görüntüler onlar? Ben izlemiyorum da aydınlat lütfen. Ne gibi terbiyesiz hareketler yapıyor Arda? Futbolunu nasıl etkiliyor bu hareketler?

Tam olarak, SOMUT olarak anlat lütfen.

Sabahın ilk ışıklarına doğru gece kulüplerinden çıkıyor.

arda izin gunlerinde bile disariya cikmamli disarda gorulmemeli eve kendini hapsetmeli boyle yaparsa tugay arkadas daha mutlu olacak ve arda da cok iyi performans gosterecek

evet Arda sonuçta insan değil robot Tugay arkadaş gibi eve kapanıp magazin haberlerini izlemeli..

Sabahın ilk ışıklarına doğru gece kulüplerinden çıkıyor.

Tamam, doğru söylediğini varsayarak cevap vereceğim.

Arda 23 yaşında, başarılı, zengin, sempatik bir insan. Bu adam kızlarla gezmesin mi? Hayatını yaşamasın mı? Ben bile, daha 24 yaşımda kelleşmeye başlayan saçıma rağmen her fırsatta karşı cinsle takılıyorum, bu adamın eğlenmeye hakkı yok mudur? Erkeklerle mi gezsin istiyorsun? Yoksa kimseyle gezmesin, cinsel organını aldırsın, mutsuz bir insan olsun mu istiyorsun?

Bir de diğer soruma cevap alamadım. Arda'nın gece gezmesi, futbolunu TAM OLARAK NASIL ETKİLİYOR? Lütfen bunu da açıkla, somut örneklerle, mümkünse görsel desteklerle.

Neden?

Takım kötüyse kim iyi oynar?

Bu adam geç saatlere kadar olmamak şartıyla ve izin günlerinde istediği yer egider sanane?

Oyuncuların milli takım performanslarıyla klüp takımlarındaki performansları kıyaslayamam. Elma ile armut gibi olur. Milli takımda birkaç günlüğüne gidip toplama bir takımda oynamak ile klüp takımında yılın nerden baksan 300 günü birlikte olduğun oyuncularla ve düzenle oynamak farklıdır. Nedenmiş anladın heralde.

Topunu oynasın, önceliğim bu. Geç saatlere kadar Acun ve Emre ile PS3 oynadığını da biliyoruz.

Galatasaraylı olduğum için ve Ardada Galatasarayın sporcusu olduğu için beni de ilgilendiriyor.

Oyuncuların milli takım performanslarıyla klüp takımlarındaki performansları kıyaslayamam. Elma ile armut gibi olur. Milli takımda birkaç günlüğüne gidip toplama bir takımda oynamak ile klüp takımında yılın nerden baksan 300 günü birlikte olduğun oyuncularla ve düzenle oynamak farklıdır. Nedenmiş anladın heralde.

Topunu oynasın, önceliğim bu. Geç saatlere kadar Acun ve Emre ile PS3 oynadığını da biliyoruz.

inanamıyorum senin yorumlarına şakamısın sen..

Galatasaraylı olduğum için ve Ardada Galatasarayın sporcusu olduğu için beni de ilgilendiriyor.

Messi kasımpaşaya gelse çok iyi oynayabilir mi veya şampiyon olur mu kasımpaşa?

Futbol takım oyunudur 10 kişi kötüyken biri çok üst oynayamaz..

Arda'nın performansının düşüş içinde olmasının sebebi ne kadar diziki yetersizlikse en az o kadar özel hayatıdır.Eğer Arda isen Sinem Kobal'la değil topla gezicen.İstinye mistineyede değil sahada gezeceksin, çalışacaksın.Herkesten daha çok çalışacak herkesten daha daha dikkatli davranacaksın, çünkü Arda Turan olmak kolay ama Arda Turan kalmak zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt