#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bir zahmet bir fb maçında da oynasın artık. Her sene aynı şey. Dünya yıldızı diyoruz fener maçlarında hiçbirşey yapamıyor. Kaptan adam sahada boş boş dolaşıyor ne biçim iştir anlamadım arkadaş.

Ya çok iyi Galatasaraylısın hırsından sinirinden oynayamıyorsun

Ya da fenerlisin ondan oynamıyorsun

Her fener maçında bu kadar etkisiz kalmanın başka bir açıklaması yok.

Çok güveniyordum sana ayıp ettin ama hala benim için bir numarasın.

Arda Turan, kış güneşinde eriyen buz gibisin kendine çeki düzen vermessen hayatını bitirirsin...

çaban Metin Oktay Hagi gibiyse bu takımda oynama.. kimse onlar gibi olamaz...

Kazım mıdır Colin midir,Türk müdür,İngiliz midir,Afrikalı mıdır,ne idüü belirsiz,Türklükle,fenerbahçelilikle,futbolla alakası olmayan,herşeyle dalga geçer havada duran, zeka seviyesi 3 yaşında olan bir adam bile bu derbide herşeyini ortaya koyarken Metin Oktay'la adını aynı kefelere koyduğumuz adam rezilleri oynuyor.Çocukluğundan beri Galatasaraylı.Top toplayıcı hallerini biliyoruz bu adamın.Yani o statta yaşadığımız sıkıntıları,çektiğimiz çileleri en iyi bilecek,en iyi anlayacak oyuncudur bu takımda kendisi.Ama buna rağmen 4 senedir özellikle o stattaki maçlarda takımın en kötüsü olmayı başarabiliyor.İnsan bir hırs yapar,gaza gelir,Galatasaraylılık ruhunu sahaya koyar.Bırakın ruhunu sahaya koymayı her zaman yaptığı şeyleri bile yapamaz hale geliyor.Yazıklar olsun..

ardacım 55.000 kişi anana küfür ediyor , herkes sana oynuyor ,senin sinirlerini bozuyor ama biz ne yapalım oynasın bizene diyoruz... biliyorum elinden geleni yapmaya çalıştın şimdi sana küfür edenler,balon diyenler,güvenim kalmadı diyenler olacak...desinler kaptan bosver ... Ayrıca sene sonunda inşallah avrupa'ya gidersin.Biz değerini anlamıyoruz belki gittiğin takımın taraftarı senin değerini anlar...Git kaptan arkana bile bakmadan git....

ardacım 55.000 kişi anana küfür ediyor , herkes sana oynuyor ,senin sinirlerini bozuyor ama biz ne yapalım oynasın bizene diyoruz... biliyorum elinden geleni yapmaya çalıştın şimdi sana küfür edenler,balon diyenler,güvenim kalmadı diyenler olacak...desinler kaptan bosver ... Ayrıca sene sonunda inşallah avrupa'ya gidersin.Biz değerini anlamıyoruz belki gittiğin takımın taraftarı senin değerini anlar...Git kaptan arkana bile bakmadan git....

:005::005:

Hasan Şaşta bunun için git dediğinde herkes hasana sövmüştü doğru demiş

bizden taraftar olmaz

Evet her zaman destek olmalıyız,o bizim kaptanımız ama eleştirince de taraftar değilsiniz gibisinden laflar duymak üzücü cidden.Arda Bosna Hersek maçından beri futbol oynamıyor.Sadece vücuduyla sahada ama aklı nerde keşke bilsek.Haftalardır zaten olmayan bir Arda'dan tabii ki fener maçında dönüş yapmasını bekledik.Ama top almaya bile çalışmadı.Açın tekrar izleyin görün.Sen kaptansan çok fazlasını yapman gerekir.Güzel futbolu geçtim.Kendine hakim olup,arkadaşlarına yol gösterici olman lazım.Maalesef hiçbirini göremiyoruz.Defalarca kendine gel Kaptan yazdım bu da sonuncu olsun.

Zaten maça çıkmadan önce gerilmişti, bunu yüzünden de ıstedıgı oyunu ortaya koyamadı

Bizim ülkeye messi gelse 2 maç üstüste kötü oynasa hemen kendini bozdu, hasan şaşlaştı deriz...

FOREVER ARDA TURAN...

hayal kırıklığı...10 kişi oynasak bundan iyiydi...kendini toplaması lazım!

Sana hiç yakışmadı. Yakışmıyor. Yakışmaz da..

Kaptanlığın ne olduğunu bilmeyecek kadar küçüksün Arda !

Sen kolay birşey sanıyorsun herhalde 50 bin kişinin önünde mücadele etmeyi

Allah'ın Rubin Kazan'ı 98 bin kişilik Camp Nou'da Barcelona'ya karşı oynuyor da onların günahı ne.hem de gidip kazanıyorlar maçı.paranı alıyorsan hakkını vereceksin.Bu takım değilmiydi panathinakos deplasmanında kötü oynamasına rağmen kazanan.niye fenerbahçe maçında böyle oynanıyo onu anlatmaya çalışıyoruz biz.

Arda'nın yaptıklarına hiç bir zaman kızmadım kızmam.özel hayatı ne olursa olsun her zaman futbolunu oynadı sahaya çıkıp.rakipleriyle kavga eder problemler olur arka çıkarız.kötü oynar arka çıkarız.her zaman başımızın tacı oldu Arda.hiç bir zaman tribünler tarafından tepki almadı.Ama be kardeşim alt yapıdan yetişmişsin bu derbinin büyüklüğünü en iyi sen biliyorsun.biraz da hırslı çık şu maçlara birşeyler yap artık.nedir yani bu fenerbahçe fobisi.sende bunu yapacaksan işimiz var.

İyi gün dostları..

Hepinizin geçmişe dönük mesajlarını alıntı yaptırmayın bana kendiniz okuyun..

Kadıköyde oynayamıyoruz işte özellikle gerçekten Galatasaraylı olanlar..Siz Ardanın maçı önemsemeyeceğini felan mı sanıyorsunuz?

olmadı, çok kötü oynadı..

yapacak bişi yok basit oynamayı öğrenmeli..

2. dk dan kurtarıcı olmaya çalıştı..

Terapi falan görmesi gerek bence eski gunlerıne donebılmesı ıcın cok ustune gıdılıyor attıgı her adım takıp edılıyor gıydıgı ayakkabıdan tutunda kullangıdı parfume kadar. Bunlarda onu bıtırıyor ne yazıkkı

Arda son 2 aydır sahada değil gecelerde geziyorsun.

Sana ciddi bir önlem gerek. Bazı yasakalr ve fırça gerek.

Sadece fener maçı değil genel olarak kötüsün.

Güçsüzsün ve isteksizsin. Sorumluluklarını kaybetmiş durumdasın.

Kaptansan aşacaksın bazı şeyleri. Çıkmak kolaydır ama orada durmak zordur.

Sorun aslında tam olarak futbolunda değil.

Acaip bireysel oynuyor ya ! Anlamadım bu durumu her topta 10 kişi arasına dalıyor. Tek pas yaparak oynasa kral olur yemin ediyorum ama bireyselliğe kaçıyor.

Kaptana saygım sonsuz, inşallah düzelecektir. FR onu eski günlerine döndürür ..... Sakin olmamız lazım hemen gönderelim felan ne gönderiyon yahu Arda'dan bahsediyoruz !

Pohpohlamayın artık abi Arda Arda Arda ! Yeri geldiğinde ağır eleştirilerde almalı. Böyle büyük maçlarda nerede Arda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt