#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #66 Arda Turan

ARDA VE ARSENAL!..

İngiliz basını, Galatasaray'ın milli yıldızı Arda Turan'ın, bir kez daha Arsenal'in gündeminde olduğunu yazdı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'a olan ilgisi bitmek bilmiyor. Daha önceki transfer dönemlerinde de adı bir çok kez Arsenal'le yazılıp çizilen milli futbolcu, yine Ada'da gündeme geldi. İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve son olarak İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ın 4 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla sarsılan Arsenal'in transfer listesinde Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın da bulunduğu belirtildi.

Haberde, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in ara transfer döneminde kadroda görmek istediği isimlerin listesi verilirken, milli futbolcu Arda Turan, listenin üst sıralarında yer aldı . Arsene Wenger'in, uzun süredir takip ettirdiği Arda Turan'ı ara transfer döneminde kadroya katmak isteyen Arsenal'in, geçen sezon sonunda Barcelona'ya transfer olan Belaruslu yıldız Alexander Hleb'in boşluğunu milli futbolcuyla doldurmak istediği kaydedildi. Gazeteye konuşan Arsenal'in Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger sakatlıklar nedeniyle kadrolarının küçüldüğünü bu nedenle de hiçbir oyuncularını Ocak ayı ara transfer döneminde satmayacaklarını söyledi.

GÖKHAN İNLER LİSTE BAŞI

Bu arada, Arsenal'in transfer listesinin başında bulunun ismin ise Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler olduğu duyuruldu. Geçen yaz da Arsenal'in uzun süre kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Udineseli futbolcu için Ada kulübünün yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı ve Fabregas'ın boşluğunun bu oyuncuyla doldurulmak istendiğinin altı çizildi. İşte Arsenal'in ara transfer döneminde kadroya katmak istediği yıldızlar:

1) Gökhan İnler (Udinese)

2) Gareth Barry (Aston Villa)

3) ARDA TURAN (Galatasaray)

4) Yaya Toure (Barcelona)

5) Scott Parker (West Ham)

Kaynak : İHA

bence arda bu sene kewell,baros ve lincoln ün gölgesinde kaldığı için de huzursuz olabilir.ayrıca takımda 2. kaptan olmakta önemli birşeydir ama arda onu bile kestirip attı.tamam iyi bir Galatasaray lı ama bu konuşma yüzünden biraz antipati kazandı benim gözümde.

15 milyon ve üstü para verilirse anında yollanmalı bizim altyapımızda niceleri var ;) ayrıca cubuklu tosunada zamanında iyi diyoduk ama arda cıktı ha o ardanın kramponu olamaz ama yarın onlarca arda cıkar altyapımız iyi isliyor bizde olmasak türkiyede futbol olmaz bakın türkiye az yada cok ne zaman basarı elde ettiyse 11 in 9 u bizden :o

avırları bana çok laubali geliyor, kısa sürede yıldızlaşmasına bağlıyorum. Ama gerçekten çok itici birisi.

Ben kimsenin fikirlerine saygısızlık etmem bu takım ne yetenekler gördü herkes haddini bilmeli bu Arda bile olsa...!!

Yani birileri zamanında bize kazık atmış diye Arda'nın ''avrupa'ya giderim izin verilirse'' demeçleri hoşgörülecek değildir, ben görmem, görene de laf etmem. bana da laf edilemez

Sadece 3,4 sayfa geriye gidip bunları buldum sanırım yeterlidir.

avırları bana çok laubali geliyor, kısa sürede yıldızlaşmasına bağlıyorum. Ama gerçekten çok itici birisi.

Ben kimsenin fikirlerine saygısızlık etmem bu takım ne yetenekler gördü herkes haddini bilmeli bu Arda bile olsa...!!

Yani birileri zamanında bize kazık atmış diye Arda'nın ''avrupa'ya giderim izin verilirse'' demeçleri hoşgörülecek değildir, ben görmem, görene de laf etmem. bana da laf edilemez

Sadece 3,4 sayfa geriye gidip bunları buldum sanırım yeterlidir.

O mesajları yazanlara ne demek istedigini anlayamadım :rolleyes:

Arda ya bizde sırtımızı dönersek Arda ne yapsın!!!Elinizdeki değerin kıymetini bilin!!! bu cümleyi anlamadın mı??

bjk maçından önce bi zamanlar tugaın yaptığı hareketi taraftarlara yapmış..ardaya sempatim arttı...müthiş bi yetenek ama arsenal istiyorsa kesinlikle iyi para verir...ama ben arsenalin istediğine inanmıorum tuncay içinde milan istiyor diorlardıı m.boro ya gitti :D

Arda ya bizde sırtımızı dönersek Arda ne yapsın!!!Elinizdeki değerin kıymetini bilin!!! bu cümleyi anlamadın mı??

Orda bu cümle yazmıyor kötü yorumları yazıp baska birşey demiyorum yazarsan kendinden baska kimse anlamaz ;)

haklısın kendi futbolcumuza biz sırt dönersek o adam ne yapsın ayrıca ardanında kaptanlık hakkında konsması yanlıs.

Orda bu cümle yazmıyor kötü yorumları yazıp baska birşey demiyorum yazarsan kendinden baska kimse anlamaz ;)

haklısın kendi futbolcumuza biz sırt dönersek o adam ne yapsın ayrıca ardanında kaptanlık hakkında konsması yanlıs.

Burdan iki türlü sonuca varabiliriz;

1.Geçen yıl kar kış demeden 12,13 kişiyle deplasmanlara giderken kendini paralarken,iğneyle maçlara çıkarken. Lincoln beyefendi sakatım diyip tüm sezonu yatarak geçirirken, oynadığı maçlardada yerde sürünerek geçirirken,aldığı dünyaca peşin para nın karşılığını vermezken bu sezon iyi oynuyor diye bu takımda,Altyapıdan yetişmiş,düzgün karakteriyle herkesi imrendiren, aldığı paranın kat ve kat fazlasını takıma maddi, manevi vermiş Milli takımda Euro 2008 in yıldızı olmuş bir Türk oyuncusunun kaptanlık istemesi fazlamıdır??

2.Olarak sen profesyonel futbolcusun daha yaşın 21. Kaptanlık senin neyine Ayhan abin,Lincoln abin dururken sus sen karışma bu yönetimin bileceği iş...

Ayrıca o da pek gitmek istemiyor Arda kesin en az 1 sezon daha bizde bu sezon hariç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt