#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ulan susayım susayım diyorum ama illaki konuşturcaksınız beni. Size ne olm? Siz ellerinizi avuştururken çocuğun ne güzel kız arkadaşı var iki lak lak edip eğleniyorlar, kafalarına göre bişeyler yapıyorlar. Antremandanmı kaçtı? Maçamı gelmedi? Ne yaptı olm bu herif?

Kimsenin onun sevgilisine lafı yok sadece o kadar gazla(taraftar basın yönetim) Messi Arda Ronaldo Arda halbuki onların öğrencisi olur gibi oynuyor hep artıları görülüyor topla cay icmeleri cok atagı agırlıgı yüzünden kesmesi kendine calım atması ve bunların değilde 10 maç evvel iyi oynadığı konusuldugu icin insanlar antipati duyabilirler

Kaptan çok iyiydi bugun

Ama daha fazlasını bekliyorum çünkü fazlasını yapacak potansiyeli var

Kaptan çok iyiydi bugun

Ama daha fazlasını bekliyorum çünkü fazlasını yapacak potansiyeli var

Çok iyi olduğuna katılmıyorum. Fakat iyiydi. İlk 10 dakika kötüydü mesela. Sonra 20 dakika çok güzeldi. 2 yüzde yüzlük pas attı. Sonra yine durdu. İkinci yarının da son 25 dakikası çok etkiliydi.

Parça parça oynuyor bu ara. Fakat yok Elano'ya top atmıyor, yok şunu yapmıyor zevzekliği konuşuladursun, 3 tane yüzde yüzlük asist yapmıştır bugün. 2 maçtır gol olmaması Arda'nın şanssızlığı. 2 maçta 6 asist yapabilirdi.

Daha da iyi olacaktır. Yeter ki tek pas oyununa alışsın. Gün geçtikçe daha fazla alışsa da şimdilik yeterli değil.

Çok iyi oynadı bugün Arda ama anlamadığım ve dikkatimi çeken Elano ile olan samimiyeti. Ne gollerden sonra ne de oyun içinde yanyana gelmiyorlar hiç. Bugün özellikle dikkatimi çekiverdi. Elano %100'lük bir pozisyonda pas bekliyorken topu ona değilde defansa attı Arda. Elano'da elinle isyan etti. O anda anladımki Arda'nın kafasında birşeyler dönüyor. Bir ego savaşı yaşanıyor olabilir.

Çok iyi oynadı bugün Arda ama anlamadığım ve dikkatimi çeken Elano ile olan samimiyeti. Ne gollerden sonra ne de oyun içinde yanyana gelmiyorlar hiç. Bugün özellikle dikkatimi çekiverdi. Elano %100'lük bir pozisyonda pas bekliyorken topu ona değilde defansa attı Arda. Elano'da elinle isyan etti. O anda anladımki Arda'nın kafasında birşeyler dönüyor. Bir ego savaşı yaşanıyor olabilir.

Arda sadece Elano'yu değil, Caner'i de kullanmadı bu maç. Caner'le de mi küs? Üstelik Caner bomboş depar atarken?

Arda'nın giderilmeye çalışılan, bu yüzden içte oynamasını engelleyen sorunu bu. Arda direkt kaleye gidiyor. Direkt orta yapıyor. Daha önce de yazmıştım. Arda'nın gelişim sürecindeki takım durumudur bunu böyle yapan. Rezalet kadrolarımızın tek yıldızı Arda'dır ve Arda tek kişilik oynamaya alışmak durumunda kalmıştır. Zamanla bunlar geçecek ki geçiyor da zaten.

Elano takım için nedir ki daha? Kewell iki senedir sırtında taşıyor takımı onla sorunu yok. Keita bu senenin Kewell'la birlikte açık ara en iyisi, onla sorunu yok. Daha yeni yeni kadroya giren Elano'yla mı sorunlu yani? Bu mudur mantık? Ki Elano açık ara baskın bir karakter değil. Lider değil. Ne egosu?

Zamana bırakın, boşu boşuna Arda'nın günahını almayın diyorum ben kendi adıma.

Arda sadece Elano'yu değil, Caner'i de kullanmadı bu maç. Caner'le de mi küs? Üstelik Caner bomboş depar atarken?

Arda'nın giderilmeye çalışılan, bu yüzden içte oynamasını engelleyen sorunu bu. Arda direkt kaleye gidiyor. Direkt orta yapıyor. Daha önce de yazmıştım. Arda'nın gelişim sürecindeki takım durumudur bunu böyle yapan. Rezalet kadrolarımızın tek yıldızı Arda'dır ve Arda tek kişilik oynamaya alışmak durumunda kalmıştır. Zamanla bunlar geçecek ki geçiyor da zaten.

Elano takım için nedir ki daha? Kewell iki senedir sırtında taşıyor takımı onla sorunu yok. Keita bu senenin Kewell'la birlikte açık ara en iyisi, onla sorunu yok. Daha yeni yeni kadroya giren Elano'yla mı sorunlu yani? Bu mudur mantık? Ki Elano açık ara baskın bir karakter değil. Lider değil. Ne egosu?

Zamana bırakın, boşu boşuna Arda'nın günahını almayın diyorum ben kendi adıma.

Ben oyununu eleştirmedim eleştirmemde. Bomboş pozisyonda kendi adamını görüp de pas vermeyip sıkışık adama defalarca pas vermesini görmek zor değil.

Diyebilecek bir şey yok. Komplo teorilerinizle mutlu olunuz.

Gol atanın sırtına çıkması bitiriyor beni yahu.Karşı takım kendi kalesine atsa onun da sırtına binecek :D

Ben beğenmiyorum arda'nın stilini...Anfield daki ardayla bunun arsında dağlar kadar fark var.Birçok kişi kaptanımız diye,altyapımızdan çıktı diye bişey söylemiyor ama tribündede,cafelerdede çoğunluk beğenmiyor arda'yı...

Arda Elano'ya pas atmıyor gibi söylemler bu maç rafa kalksın çünkü canerde soldan bomboş pozisyondayken arda atmadı.Ayrıca bugun özlenen Kaptana yakındın.Seni izlemek müthis keyifli tribünde...

Arda,Keita gibi oynasa çok güzel olucak yani sadece sol kanat ise sol kanat görevlerini yerine getirsin sonra extra işler yapsın.Eski Arda gibi...

Sürekli Alex,Hagi vb. falan olmaya çalışıyor sen Arda ol yeter be Arda.

Hala çalım atıyor.İlk yarıda karşısında 3 kişi var pas verse pozisyon bulacaz hala çalıma gidiyor.Ortaları bozuldu duran toplara Elano'nun geçmesi lazım

başkası gol atınca sevinci çok harika, çok amatör ruhlu çocuk gibi seviniyor :) bu da bence çok güzel birşey :D Kendi atınca ne yapacağını bilemiyor genelde bu da daha güzel birşey :D

Duran topları ne olur kullanma Arda gözünü seveyim çok kötü kullanıyorsun ayrıca ortaları da bozuldu eski ortalarını mumla arıyoruz ve çok gereksiz çalımlarda atıyor maçta biraz daha basit oynamayı denese gerektiği yerde çalım atsa gerektiğinde pas verip orta yapsa çok güzel olucak.

Arda eski arda değil performansı hep geriye gidiyor aslında biraz yedek kalsa kendine gelir ama rijkaard nedense ardayı kesmiyor! devre arası toparlanır umarım...

Canerle birlikteki uyumu hoşuma gitti, bir kaç pozisyonda, bunu sürekli yaparlarsa sol kanattan keita verimi alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt