#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

cok gururlandim gonul istiyorki arda hem bizimle kalsin ama iyi bi paraya satlirsada her zaman gittigi takimda destekleriz

-----------------Reİna

-------Johnson ---------Carra--------Agger----------Insua

----------------Aquilani--------Masch

Maxi------------Gerrard---------------------Turan

-------------------------Torres

Bir üye Kadro kurmuş :)

Altına Bu Kadroyla kim tutar bizi yazmış? :)

anyone who's good at set pieces?

Barcaya satsak iyi olur bence Şöyle Marquez + 15 milyon avro gibi bir anlaşma yapsak süper olur

Barcelonada çok gelişir gibi geliyor bana Arda

Henryi gönderecekler galiba sene sonu

Olmadı Arsenal . Ama Liverpoola sıcak bakmıyorum nedense

Bu Liverpoolda para yok galiba yada taraftarı çok cimri :D

Valla diyorum İngiltere'ye felan giderse çok çok gelişir, ordan da ver elini Barça felan artık :). İnşallah tabii. Fakat dediğim hakkaten önemli bir mevzu. Tuncay demiştim o bile belli oldu yani oynadı oynadı ve gelişti açıkçası nereye nasıl koşular yapacağını felan öğrendi oraya ayak uydurabildi en azından. Arda gibi birisi hayli hayli ayak uydurur ve yaşı da genç çok geliştirir kendini. Allah hayırlı neyse onu nasip etsin Arda için.

Benim Ülkemin Güzel İnsanlarıda Arda'yı Özer'le kıyaslıyolar Hey Allah'ım ya..

Liverpool forumunda birinin imzası dikkatimi çekti.

Give yourself the chance

to be heroes."

(Rafa Benitez – Half time.

Ataturk Stadium. Istanbul.

25th May 2005)

Adamlar'ın çoğu Arda'yı takımında görmek istiyor,haklılarda.Babel ile takas isteyenler var,ilgileniyorlar onunla diyor.Ama maalesef adamların genel kanısı Türkiye Dünya kupasına gidemediği için,10 Milyon Euro civarında,eğer daha fazla sayıda go atmış olsaydı,ya da daha üst düzey bir takımda oynuyor olsaydı Şu an 20+ ya giderdi,diyorlar.(Ki bence şu an öyle).

Bir elaman 5.5 Milyon Paund+Babel demiş,biraz daha çık hacı.10 Milyon'dan aşağı kasamıza giren olursa Arda transferinden dolayı olmaz.

Sezon sonu mutlaka ama mutlaka büyük bir takıma gönderilmeli. Bütün Türkiye Arda'nın üzerine oynamaya başladı. Resmen yok edilmek isteniyor.

Varlığın yeter kaptan,çekemeyene inat,çıkıp oyununu oynuyorsun,fakat biraz daha sakin :)

Valla sahada gezdi ama zaten umursadığı bir maç olsa ortalığı dağıtırdı.. O yüzden her türlü Kral Arda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt