#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'yı o kadar eleştiriyoruz ama Arda'sız takımı tüyleri yolunmuş Aslan gibi hissediyorum.

Nedir bu Arda olayı,pas atmama olayı falan?Yeni birşeyler mi çıkmış yine?

Arda ile ilgili yazıyı ben yazdım.

KUPA BİZİM: ARDA NE OLUYOR?

Çok tartışıldı olumsuz şeyler söylendi.

Benim nacizane görüşüm Arda, yeniçeri tayfasından çok etkileniyor. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz.

Saygılarımla.

Kusura bakmayın;ama siz varken gerçekten medyaya falan ihtiyaç yok. Komplo teorilerinden hala bıkmadınız mı? Elano'nun, Arda hakkındaki açıklamaları dinleseniz , fotoğraflardan daha iyi olmaz mı?

O pozisyon; Ömer'in penalıyı kimin kullanıcağını anlamadığı için gerçekleşti. Arda'da hakemi gidip söyledi diye hatırlıyorum.

Hadi bunları geçtim, hadi olay sizin kafanızdaki senaryo gibi olsun. Arda sezonun başında topu Barış'tan alıp Kewell'a verirken;" Helal olsun işte kaptan.éoluyor. Neden acaba? Bu yazıların yazılma sebepleri kişisel olarak görmek istediğiniz gibi görmenizdir. Başka birşey değil.

Arda da bir an önce gitsin de, kendi taraftarıda ilginçleşmeye başladı. Eleştirin, şutu kötü, oyun temposu yetersiz bunları anlarım da "şu" işten vazgeçin artık.

acaba FR belirlemiyomu penaltıcıyı ya. takımda Elano gibi bi oyuncu varsa o atar. umarım buna daha dikkat ederler bundan sonra

Hayır yanlış anlamışsın renktaş. Elano da Keita da gerilmişti. Hani kaleci hangisinin vuracağını anlayamamış olabilir.

Kusura bakmayın;ama siz varken gerçekten medyaya falan ihtiyaç yok. Komplo teorilerinden hala bıkmadınız mı? Elano'nun, Arda hakkındaki açıklamaları dinleseniz , fotoğraflardan daha iyi olmaz mı?

O pozisyon; Ömer'in penalıyı kimin kullanıcağını anlamadığı için gerçekleşti. Arda'da hakemi gidip söyledi diye hatırlıyorum.

Hadi bunları geçtim, hadi olay sizin kafanızdaki senaryo gibi olsun. Arda sezonun başında topu Barış'tan alıp Kewell'a verirken;" Helal olsun işte kaptan.éoluyor. Neden acaba? Bu yazıların yazılma sebepleri kişisel olarak görmek istediğiniz gibi görmenizdir. Başka birşey değil.

Arda da bir an önce gitsin de, kendi taraftarıda ilginçleşmeye başladı. Eleştirin, şutu kötü, oyun temposu yetersiz bunları anlarım da "şu" işten vazgeçin artık.

arkadaşım barıştan alıp kewell a vermeyle elano dan alıp keitaya verme bir mi?

Herkesi birbirine düşürme çabası içindesiniz,yazık vallahi.Destek verip,sahipleneceğimize kafadan senaryolar yazıyoruz.

Ben bu tür olayların olduğuna inanmak istemiyorum.Bir takım için olabilecek en kötü şeydir gruplaşma.Arda iyi bir Galatasaray'lıdır,takımına zarar verecek bu tarz şeyleri yapmaz diye düşünüyorum.

Yani simdi sizi sakin olmaya davet edicegim de ama olumsuz tepkiden cekiniyorum...

Bu ne alakaysa o da o alaka.

Bir yanlış yok Barış'tan alıp Kewell'a vermek penaltının gol olma yüzdesini arttırır Elano'dan alıp Keita'ya vermek de azaltır. Buna Elano peygamber mi demekte tamamen alakasız bir şeydir bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt