#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Beyler yanlış anlaşılma olmuş bence o görüntülerde. Arda umursamadığından değil, heyecanlı olduğu için bakmıyor. Bir nevi totem gibi birşey yani. Geçen sezonda bir maçta yine biz penaltı atarken Arda arkası dönük ve yere çömelmiş bir şekilde duruyordu bakmıyordu, sonra gol seslerinden sonra dönüp bakmıştı.

Edit: Videoyu dikkatle izleyin, dediğim gibi gol sesleri çıktıktan sonra arkasına dönüp bakıyor. Takmayın bu kadar, büyütülecek birşey yok.

Aynen belirttiğim gibi seninle aynı fikirdeyim.

O pozisyon veya başka bir pozisyon Arda'nın son zamanlarda kendine oynaması bariz bir gerçek bana göre. Elanoyla da birşeyler olduğunu kesinlikle düşünüyorum bir çok maçta bunu gördüm.

Doğru olabilir, sırf bu tavırları yüzünden Haldun Üstünel'le arası kötü olmuş diye duymuştum.

Bu olayda biraz bizimde suçumuz var,bu kaptanlık olayını çok abarttık,Kaptan isen neden dünyaya hükmetmeyesin seviyesine çektik olayı...

Bu arada reklamsız görüntü buldum. Arda dönüp bakmış. Neyse, eğer böyle birşey varsa umarım büyümez.

adszdoi.png

Sesi duyunca gol oldu mu diye donup bakiyor. Resimlerden, videolardan ve daha onceki tavirlarindan yapmaya calistigi sey cok acik. HAGI gibi bir adam oynadi Galatasaray'da, bir kere bile baskasinin isine karistigini, tavir koydugunu hatirlamiyorum. Yonetimin Arda'yi uyarmasi gerek artik, cunku Rijkaard'i pek taktigini sanmiyorum.

Bu olay ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

UEFA finalinde ilk yarının sonundaki Hagi-Hakan Şükür olayı aklıma geldi bunu görünce nedense.Alakası yok aslında :)

Ardanın Elano ile ilgili bariz sorunu var belli maç içinde pas atmamalar filan. Gençlerbirliği maçında ardanın elanoya attığı pas dakikası 79 du zaten o dakikada gol olmuştu. ayrıca antalyaspor maçında elanoya doğru koşup 1 saniye sonra elano ile golü sevinmek yerine gidip keitaya koşması da bunu belli ediyordu. Ardanın egoları takıma zarar veriyor. Kendisi süper bir oyuncu ama profesyonel değil.Ne yazık ki

Elano takımdaki en iyi arkadaşlarım Kewell-Baros-Arda diyor. Arda Türkiyedeki en iyi yerli oyuncu, bana çok yardımcı oluyor diyor. Elano anlamıyor bu tavrı da siz üstün zekalar mı anlıyorsunuz? Ya da belki Hasan Şaş'ı falan kullanarak tehdit ettirmiştir Elano'yu benim hakkımda iyi konuşsun diye?:confused:

Bu adam ilk çıktığı sezon 35 maça çıkmış. Sonra 53 maça çıkmış(milli maçlar dahil). Geçen sene yine 53 maça çıkmış. Bu sezon da 44 maçta forma giymiş şimdiye kadar.. Hala kendine bakmıyor, göbekli, gece hayatı var nasıl denebiliyor akıl erdiremiyorum. Bunu ancak art niyrtli insanlar söyleyebilir. Kaç kez sakatlanmış bu adam çıktığı günden bu yana bir bakın. Kaç tane maç kaçırmış? Yaşadığı sakatlıklar nedenmiş?

Elano takımdaki en iyi arkadaşlarım Kewell-Baros-Arda diyor. Arda Türkiyedeki en iyi yerli oyuncu, bana çok yardımcı oluyor diyor. Elano anlamıyor bu tavrı da siz üstün zekalar mı anlıyorsunuz? Ya da belki Hasan Şaş'ı falan kullanarak tehdit ettirmiştir Elano'yu benim hakkımda iyi konuşsun diye?:confused:

Bu adam ilk çıktığı sezon 35 maça çıkmış. Sonra 53 maça çıkmış(milli maçlar dahil). Geçen sene yine 53 maça çıkmış. Bu sezon da 44 maçta forma giymiş şimdiye kadar.. Hala kendine bakmıyor, göbekli, gece hayatı var nasıl denebiliyor akıl erdiremiyorum. Bunu ancak art niyrtli insanlar söyleyebilir. Kaç kez sakatlanmış bu adam çıktığı günden bu yana bir bakın. Kaç tane maç kaçırmış? Yaşadığı sakatlıklar nedenmiş?

Çok doğru.

Elano'dan öyle bir laf duymadım ben şahsen. GSTV'de bir röportajında en iyi arkadaşım Kewell diyordu, Baros'la da iyi arkadaşız diyordu. Arda lafı geçmemişti. Sadece ilk geldiği zamanlar Arda hakkında yorum yapmıştı çok yetenekli felan diye ben öyle hatırlıyorum. Eğer varsa böyle en iyi arkadaşım Arda-Kewell-Baros dediği, yani Arda'yı da işin içine kattığı röportaj görmek isterim hocam. Çünkü ben Kewell ve Baros'u dediğini biliyorum. Ayrıca gerçekten belli bu Arda ile soğuk oldukları. En son Kayseri maçındaki gole sevinmişlerdi beraber, onun dışında pek gol atmamasına rağmen görmedim hiç gol sevincinde beraber olduklarını. Son fotoğraflar ve gene Antalya maçındaki penaltı atış sırasında geriye doğru yürümesi, sevince katılmaması felan ilginç gerçekten. En iyi arkadaşlar kesinlikle böyle olamaz, imkanı yok.

En iyi arkadaşım falan demedi ancak "Arda bana çok yardımcı oluyor, o çok iyi bir oyuncu olmasının yanında çok iyi bir insan, kaptan."'a benzer birşey dediğini ben de hatırlıyorum.

Elano'dan öyle bir laf duymadım ben şahsen. GSTV'de bir röportajında en iyi arkadaşım Kewell diyordu, Baros'la da iyi arkadaşız diyordu. Arda lafı geçmemişti. Sadece ilk geldiği zamanlar Arda hakkında yorum yapmıştı çok yetenekli felan diye ben öyle hatırlıyorum. Eğer varsa böyle en iyi arkadaşım Arda-Kewell-Baros dediği, yani Arda'yı da işin içine kattığı röportaj görmek isterim hocam. Çünkü ben Kewell ve Baros'u dediğini biliyorum. Ayrıca gerçekten belli bu Arda ile soğuk oldukları. En son Kayseri maçındaki gole sevinmişlerdi beraber, onun dışında pek gol atmamasına rağmen görmedim hiç gol sevincinde beraber olduklarını. Son fotoğraflar ve gene Antalya maçındaki penaltı atış sırasında geriye doğru yürümesi, sevince katılmaması felan ilginç gerçekten. En iyi arkadaşlar kesinlikle böyle olamaz, imkanı yok.

Telegole verdiği röportajda söyledi. Kewell-Baros-Arda en iyi arkadaşlarım. Arda çok yardımcı oluyor diye. Kendi ağzından duydum.

En iyi arkadaşım falan demedi ancak "Arda bana çok yardımcı oluyor, o çok iyi bir oyuncu olmasının yanında çok iyi bir insan, kaptan."'a benzer birşey dediğini ben de hatırlıyorum.

Telegole verdiği röportajı izleyin.

Telegole verdiği röportajda söyledi. Kewell-Baros-Arda en iyi arkadaşlarım. Arda çok yardımcı oluyor diye. Kendi ağzından duydum.

Telegole verdiği röportajı izleyin.

"Öyle birşey demedi." derken yanlış bir tabir kullanmışım. Senin yalan söylediğini ima ettim gibi olmuş, ben sadece benim öyle birşey dumadığımı belirtmek istemiştim. Kusura bakma. :)

Görülen söyleniyor burada. Statta bir maç izleyin ve özellikle Elano'ya ve Arda'ya dikkat edin. Kaç maçta oldu bu durum. Hatta maç istatistiklerinde bile bazı şeyler görülüyordu Arda 15 dakika kala oyuna giren Aydın'a maç boyu oynayan Elano'dan fazla pas atmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt