#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Uefa'nın cevabı kesin ve net=Hepiniz o...........

2 dk rahat dur be,GALATASARAYA yakışan hareketler sergile.

hem kendini rezil ediyon hem GS yi,sabahlara kadar kuluplerde,kızlarla,

1.5 senedir oyununun üzerine 1 tugla bile eklemedi.

yeteneklerine yazık olacak.

ercan tanerin çok güzel bir yazısı vardı ntvspor.net te.

o yazıyı azıcık dikkate almasını tavsiye ederim.

geçmiş olsun.seni yinede seviyoruz..

Adamin bos zamaninda ne yaptigi size ne yahu......Topunu oynuyormu? oynuyor......Adam sezona zaten yorgun basladi formsuzluk normal.......birde su angutlara ne oluyo anlamiyorum

Ha?:S:S:eek:Doğru yere yazdığına emin misin? Arda Turan konusundasın.

alla allaaaaaaaa size ne yahu milletin özel hayatından...:mad: , kaldıki yazılanlar doğru olsa için gam yemez... nedemek 1.5 senedir uzerine bir tugla eklemedi, her mac dokturuyor arda turan, adam stresten kronik baygınlık bile geçirdi basın sayesinde... yeteneklerine ne yazık olucak, nolmuski Arda'ya?...

Dısarıdan ancak öterler, yazı yazarlar, konuşurlar.. Konu yok, yaratacak ne yapsın basın... Sataşacak adam bulurlar... Arda'nın ne kadar çalıştığını bilenler yok diğil arkadaş...

Bazı arkadaşların futbolcuların da insan olduğunu unutuyor sanırım.Kendileri Arda'nın yerinde olsalardı ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum.Tek isteğim basın rahat bıraksın Arda'yı.Bir türlü etkileniyor çünkü.Çok ön planda olan bir oyuncu haliyle inşallah bu ona ve Galatasaray'a bir zarar vermez.

Arda için sabahlara kadar kuluplerde,kızlarla falan?

Nereden biliyorsun dostum ya?Yanındamısın?Hayatında yakından bile çok az gördüğün bir adamın hakkında nasıl bu kadar kesin yargılarda bulunuyorsun?Hem kızla falan olsa ne olacak?Genç adam yahu.Yanında kız olmazsa bir sorun vardır zaten.

İngiltere'de Lampard'ından tutun Ronaldo'suna,Gerrard'ından Rooney'ine adamların bulaşmadığı pislik yok.

Bir akşam o sex partisinde diğer akşam öbür sex partisinde adamlar,Gerrard'ın son karıştığı olayı bilmeyeniniz yok sanıyorum.

Türkiye olarak biraz gelişmeliyiz sanıyorum,doping olayına hiç değinmiyorum.Arda'nın gerekli izinleri aldığından şüphem yok ki ilacı da tedavi amaçlı kullandı.

Asıl Fenerbahçeli futbolcuların 2006'da ki 4-0'lık Galatasaray maçından önce aldıkları sözde bitkisel (!) serum incelensin sevgili seyirciler .. :)

Arda gine az yapıyo ... Ben olsam :rolleyes:

İngiltere'de Lampard'ından tutun Ronaldo'suna,Gerrard'ından Rooney'ine adamların bulaşmadığı pislik yok.

Bir akşam o sex partisinde diğer akşam öbür sex partisinde adamlar,Gerrard'ın son karıştığı olayı bilmeyeniniz yok sanıyorum.

Türkiye olarak biraz gelişmeliyiz sanıyorum,doping olayına hiç değinmiyorum.Arda'nın gerekli izinleri aldığından şüphem yok ki ilacı da tedavi amaçlı kullandı.

Asıl Fenerbahçeli futbolcuların 2006'da ki 4-0'lık Galatasaray maçından önce aldıkları sözde bitkisel (!) serum incelensin sevgili seyirciler .. :)

İşte bazı ezikler bunu anlayamıyo.

Arda dopinge ihtiyacı olan bir oyuncu değilki.Onlarda bunun farkında ama Galatasaray'ı lekelemek olsun da...En güzel cevabı kendi vercek inşallah antudakilere ve geri kalanlara ;)

Arda dopinge ihtiyacı olan bir oyuncu değilki.Onlarda bunun farkında ama Galatasaray'ı lekelemek olsun da...En güzel cevabı kendi vercek inşallah antudakilere ve geri kalanlara ;)

Onun dopingi aşığı olduğu renkler...!!!

Arda için sabahlara kadar kuluplerde,kızlarla falan?

Nereden biliyorsun dostum ya?Yanındamısın?Hayatında yakından bile çok az gördüğün bir adamın hakkında nasıl bu kadar kesin yargılarda bulunuyorsun?Hem kızla falan olsa ne olacak?Genç adam yahu.Yanında kız olmazsa bir sorun vardır zaten.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

biz kızlardan uzak dursun demedik,sık sık ve sabahlara kadar olmasın dedik.

peki sen söyle arda 1.5 sezondur futbolunun üzerine ne ekledi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt