#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kaptan Arda Turan'a destek topici..

Benim bahsettiğim ruh motivasyondur aslında itici bir güç. Kastettiğim ruh karısına bile Galatasaray'ı tercih eden Metin gibilerinin ruhudur. Yoksa konuyu oturup ruh çağırma seansına döndürecek değiliz.

Seninle dediğine karşılık bişey yazmadım,sanırım yanlış anladın.Ben genel anlamda ifade ettim.Bahsettiğin Metin Oktay ruhunu,zaten anlamayacak olan yoktur.

Yorumları okuyorum...

Bunlar Galatasaray taraftarımı :eek:

Başlarım şampiyonluğa,benim için Kaptan şampiyonluktan önemli...

Kusura bakmada saçmalamışsın ozaman sen sadece Arda için izliyorsun maçları.Hiç kimse Galatasaraydan üstün değildir.Oyunculara değil renklere aşığız.

Ardayı bende destekliyorum ama bu söylediğin çok saçma geldi bana.

Hep destek tam destek! Fener macinda yaptigin fedekarlik'i yanlis anladi taraftar.Degmezmis bu taraftara..

Arda yı tabii ki yedirmeyiz ancak o da kaptan sorumluluklarını bilip ona göre davranmalı. Takım kritik dönemeçteyken (sanırım Fener maçından hemen öncesiydi) "Üzerime çok geliniyor, Liverpool 'a gideceğim" le olmaz tabii bu.

Üstelik o maçta sakat olduğunu bile bile oyuna girerek, sorumluluk değil, sorumsuzluk örneği göstermiştir. Bunu unutmayalım.

Yazik cok yazik

Bazilari sirf Lincoln ,elano gibi bes para etmez yabancilar icin Ardayi satiyorlar

KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN

Ben bulent korkmazların hakan şükürlerin profesyonelliğini gördükten sonra arda'ya sizin kadar destek olamıyorum bu iş fanatiklikle olmuyo bende fanatiğim bende oynayım o zaman adamın hiç kendini geliştirmek gibi bi derdi küçük dağları ben yarattım havasında gezip duruyo insan 4 senede sadece şut özelliğini geliştiremezmi??

(Onu çok sevdiğim için bu kadar kızgınım)

Arda yı tabii ki yedirmeyiz ancak o da kaptan sorumluluklarını bilip ona göre davranmalı. Takım kritik dönemçteyken (sanırım Fener maçından hemen öncesiydi) "Üzerime çok geliniyor, Liverpool 'a gideceğim" le olmaz tabii bu.

Üstelik o maçta sakat olduğunu bile bile oyuna girerek, sorumluluk değil, sorumsuzluk örneği göstermiştir. Bunu unutmayalım.

Aciklamalarinda gayet hakli , uzerine cok geliniyor.Arda kirilgan yapisi olan bir oyuncu.Kaldiramiyor boyle seyleri.Medya boyle devam ettikcede gercek performansini gosteremez.Liverpool'a gidecegim dediyse; demekki anlasilma saglanmiski , klup bu aciklamasindan dolayi kendisini ikaz etmedi.

Bence Arda o macta takimini yalniz birakmak istemedigi icin oynamak istedi.Malesef biz bunu canimizin istedigi gibi yorumluyoruz.Fener macinda gol atmis olsa veya skora katki yapmis olsaydi; Taraftar bunu '' Sakat sakat oynadi, iste gercek Galatasaray'li'' diye yorumlayacakti.Ama simdi bakiyoruz bunun adi sorumsuzluk olmus.

İçim acıdı resmen, Arda'yı ıslıklanırken gördüm ya. Yazık kelimesi bile kifayetsiz kaldı.

Aciklamalarinda gayet hakli , uzerine cok geliniyor.Arda kirilgan yapisi olan bir oyuncu.Kaldiramiyor boyle seyleri.Medya boyle devam ettikcede gercek performansini gosteremez.Liverpool'a gidecegim dediyse; demekki anlasilma saglanmiski , klup bu aciklamasindan dolayi kendisini ikaz etmedi.

Bence Arda o macta takimini yalniz birakmak istemedigi icin oynamak istedi.Malesef biz bunu canimizin istedigi gibi yorumluyoruz.Fener macinda gol atmis olsa veya skora katki yapmis olsaydi; Taraftar bunu '' Sakat sakat oynadi, iste gercek Galatasaray'li'' diye yorumlayacakti.Ama simdi bakiyoruz bunun adi sorumsuzluk olmus.

iyi güzel sakat sakat oyuna girmek istiyorsun ama 15 metrekarede top oynuyorsun.

Arda'nın en kısa zamanda toparlanıp en iyi cevabı sahada vermesini bekliyorum.

Büyük Kaptan diye diye bir kısım taraftar şımarttı Arda'yı. Kendine gelsin kimin kaptan olduğu bu saatten sonra önemli değil. Eski 66 numarayla oynayan Arda karakter olarak geri gelmedikçe destek mestek yok!

Arkadaşlar fikirlerini yazanalara "Yazıklar olsun, tüüh, skor taraftarı, bunlar Galatasarat taraftarı mı?, içim acıdı böğrüm yandı" hezeyanlarda bulunmayın lütfen! Herkes sizin gibi düşünmeyebilir.

Son olarak insanlar gibidir aynadır ne görürse, onu yansıtır. Taraftar değil bu akşam ki tablonun sebebi sahadakiler. Arda sahada versin cevabımızı bir gol atsın sonra "reeerööölööö" diye yakın çekim bağırsın kameralara sevgilisinin olduğu tribünün önüne gitsin aralarında paylaşsınlar gol sevincini sonra mı, sonra aynı tas aynı hamam. Arkadaşlar 100 gol atsın isterse bu taraftara "homurdanıyorlar" diyebiliyorsa benim gözümde sıradan bir futbolcudur kim olursa olsun.

Artik Alex'i yuhalayan Fener taraftarindan da bi farkimiz kalmadi.

kptan ardaya destek ama kaptan ardada kendine biraz çeki düzen versin ister sinema kapatsın ister gece klubü önemli olan maçlarda Galatasaray ruhunu takıma yansıtsın...arkadaşlar bunlar biryana tek birşey söyleyeceğim r.madrid barca maçını izledim adamlar senede 6 ila 10 m € alıyor ama ronaldo hergün magazin basınında ama hepsi nasıl koşuyor nasıl mücadele ediyor rakibi ısırıyor hayret ediyorum.ben bu profesyonelliği istiyorum ve aynı profesyonelliği taraftardan bekliyorum.bence destek zamanı hele bi cl ne kalalım

Büyük Kaptan diye diye bir kısım taraftar şımarttı Arda'yı. Kendine gelsin kimin kaptan olduğu bu saatten sonra önemli değil. Eski 66 numarayla oynayan Arda karakter olarak geri gelmedikçe destek mestek yok!

Arkadaşlar fikirlerini yazanalara "Yazıklar olsun, tüüh, skor taraftarı, bunlar Galatasarat taraftarı mı?, içim acıdı böğrüm yandı" hezeyanlarda bulunmayın lütfen! Herkes sizin gibi düşünmeyebilir.

Son olarak insanlar gibidir aynadır ne görürse, onu yansıtır. Taraftar değil bu akşam ki tablonun sebebi sahadakiler. Arda sahada versin cevabımızı bir gol atsın sonra "reeerööölööö" diye yakın çekim bağırsın kameralara sevgilisinin olduğu tribünün önüne gitsin aralarında paylaşsınlar gol sevincini sonra mı, sonra aynı tas aynı hamam. Arkadaşlar 100 gol atsın isterse bu taraftara "homurdanıyorlar" diyebiliyorsa benim gözümde sıradan bir futbolcudur kim olursa olsun.

satırı satırına katılıyorum.samiyen de son attığı gollere bakın kime koşuyor.sende 4 trilyon alacaksın sonra taraftar pis pis sırıtacaksın görürsünüz der gibi.görücez sene sonu

Şımardı falan demeyin arkadaş. Şımardıysa da Galatasaray'a verdikleriyle en fazla şımarmayı hak eden futbolcudur Arda. Formsuz olabilir medya üstüne çok gelebilir taraftar üstüne gelebilir.. Arda kırılgan bir futbolcu ama biz ona destek olmadıkça ne farkı kalır şimdilerde kulübe sallayan H.Şaşlardan H.Şükürlerden H.Ünsallardan.. Adam tabancalı tişört giyer olay olur, medyatik sevgilisi olur olay olur. Üstüne çok gidiyoruz onun elbetteki sevgilisi olacak şımaracak ama biz ona desteğimizi verelim yinede..

Bir de yeni bir moda başladı kimse Galatasaray'dan büyük değildir diye. Elbette kimse Galatasaray'dan büyük olamaz ama hangi futbolcu kendini Galatasaray'dan büyük gördü ben anlamadım. Üstüme geliyorlar ayrılmak istiyorum demek kendini Galatasaray'dan büyük görmek gibi algılanıyorsa sorun ne Ardada ne de bizde. Sorun onu öyle anlayanlardadır.

Bugün Arda'ya yapılan tepki yersizdi.Oyundan çıkarken yuhalamakta neyin nesiymiş.Leo Franco,Jo haketti ama Arda'ya yapılmaması gerekirdi

kptan ardaya destek ama kaptan ardada kendine biraz çeki düzen versin ister sinema kapatsın ister gece klubü önemli olan maçlarda Galatasaray ruhunu takıma yansıtsın...arkadaşlar bunlar biryana tek birşey söyleyeceğim r.madrid barca maçını izledim adamlar senede 6 ila 10 m € alıyor ama ronaldo hergün magazin basınında ama hepsi nasıl koşuyor nasıl mücadele ediyor rakibi ısırıyor hayret ediyorum.ben bu profesyonelliği istiyorum ve aynı profesyonelliği taraftardan bekliyorum.bence destek zamanı hele bi cl ne kalalım

gecenin güzel yorumlarından.mücadele ve profesyonellik lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt