#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda iyiydi. 4-5 top çaldı. 4-5 tane kaptırdı. Genelde isabetli oynadı. Ara pası süperdi, baros atamadı. İlerde top tuttu. Asisti de güzeldi.

Not 1: Bu adama göbekli diyen çarpılır. Ya da göbek görmemiştir.

Not 2: Arda tribünlere gitmedi, alkışlara da cevap vermedi. Helal olsun. Sakın Sami Yen de de gitme Arda. Bu ülkeden kaçmanın tek yolu tüm gemileri yakmak. Yak gitsin...

Henuz carpilmadim + eskisi gibi kosamadigi ve hizinin baya bir azaldigi cok belliydi. Cabukluk ve hizlanma falan hak getire. Maradona gibi olmus ama simdiki hali gibi. :o

Hoşgeldin başkan. Cezan kaldırılmış çok sevindim.

Arda bilerek mi yaptı bilmiyorumT-shirt sıyırdı iki üç kez. Baklavaları dizmiş:D

Bunlar moral motivasyon işi. Ben buna inanıyorum.

Arda iyiydi. 4-5 top çaldı. 4-5 tane kaptırdı. Genelde isabetli oynadı. Ara pası süperdi, baros atamadı. İlerde top tuttu. Asisti de güzeldi.

Not 2: Arda tribünlere gitmedi, alkışlara da cevap vermedi. Helal olsun. Sakın Sami Yen de de gitme Arda. Bu ülkeden kaçmanın tek yolu tüm gemileri yakmak. Yak gitsin...

Sanki bana içimden bir ses 3-4 sene sonra fenere gidecek diyor,umarım yanılırım...

Çok soğudu adam bizden

Hoşgeldin başkan. Cezan kaldırılmış çok sevindim.

Arda bilerek mi yaptı bilmiyorumT-shirt sıyırdı iki üç kez. Baklavaları dizmiş:D

Bunlar moral motivasyon işi. Ben buna inanıyorum.

Eyvallah reis :icon_twisted:

Arda'nin gobek ve kaba et diye tabir edecegimiz kisimlarinda buyume tesbit ettim sahsen. Gidisi da cikti, kat kat gidi vardi. Kotu oynadi demiyorum, ama kanatta firtinalar estiren cevik Arda degil de genc bir Yusuf Simsek gibi oynuyor. Agirlasmis bana kalirsa.

bide arda ya kosmuyor diyorlar 65 . dakikada felan cikti 7,2 kilometre yaziyordu

Bu takımda en çok Arda eleştiriliyorda ben Ardanın asist/gol yapmadığı bir deplasman maçını kazandığımızı hatırlamıyorum. :)

eğer adamsa samiyende de gitmez tribünlere.adam kendini aşmış kendini taraftarla aşık atıyor.şampiyon olamayınca ne yapacaksın?şampiyon olalım ben tükürdüğümü yalarım peki şampiyon olamazsak arda ne yapacak?

Tamam tribünlere tepki gösterdi geçen maç anladık da fazla uzatmanın alemi yok. Galatasaray kaptanı taraftarlarla zıt gitmez, gitmemeli. Bu arada eğer Arda Galatasaray kaptanı olarak tepki görüyorsa oturup düşünmeli, taraftar acaba neden bu şekilde düşünmeye yöneldi diye...

Doymuş bir futbolcu gibi oynuyor Arda. Temposunu tamamen kaybetmiş, çok ağır kalıyor ataklarda. Birde bunun üstüne oyun içi isteksizliğinide ekleyince tamam oldu. Her geçen gün biraz daha Hasan Şaş'ı anımsatıyor bana . Umuyorum sezon sonu Live'den teklif gelip, 3'e 5'e bakmadan bırakılır Arda. Yoksa buradaki ortamıyla Arda'nın değil üstüne koyması, yerinde sayması bile zor.

Arda oyundan çıkarken birşeyler söylüyordu, okuyamadım ağzını ne dedi ?

Tamam tribünlere tepki gösterdi geçen maç anladık da fazla uzatmanın alemi yok. Galatasaray kaptanı taraftarlarla zıt gitmez, gitmemeli. Bu arada eğer Arda Galatasaray kaptanı olarak tepki görüyorsa oturup düşünmeli, taraftar acaba neden bu şekilde düşünmeye yöneldi diye...

Arda da o kapasite olsaydı taraftar zaten protesto etmezdi.

Kilo aldığı bariz belli, eskiden topu aldığı gibi depara kalkardı ve rakip arkasında kalırdı, yetişemezdi. Şimdi arkasındaki rakip çok rahat Ardaya yetişip topu ayağından aldı. Maç boyunca 7207 m. koşmuş küsüratına kadar hatırlıyorum. :)

Birde serbest oynuyor bazen sola bazen sağ kanada geliyor, bununda etkisi var tabi katettiği mesafe bazında.

Arda efendi, artistliğin kime? Bu klüpten kimler gelip kimler geçti. İstersen Messi kadar oyna ne fark eder ki? Tribüne gitmeyeceksin. Çıkarkende "Tabi tabii!" diye ağız dalaşı yapacaksın.

Sana bişey söyleyeyim mi;

Sen bu kafayla arpa boyu yol ilerleyemessin.

Sanki bana içimden bir ses 3-4 sene sonra fenere gidecek diyor,umarım yanılırım...

Çok soğudu adam bizden

Fener'den 6 yemenin acisini bilirmisin? Veya BARIS OZBEK-SERKAN CALIK ikisinin show yaptigi mac disinda Kadikoy'den tam 11 senedir tek bir beraberlik cikaramamanin acisini?

Gercek GALATASARAY taraftari bu olaylarin istisnasiz her ertesi haftasinda takimini yine bikmadan usanmadan destekleyecek kadar karakterlidir. Ama Arda her yerde o kutsal GALATASARAY lafini agizina alip bir iki tezahurata armayi satacak kadar karaktersiz ise, beklemesin derhal sezon sonu gitsin. Bu benim ve cogu kisi icin Arda'yi Emre'den sittin kere daha degersiz kilar.

Arda efendi, artistliğin kime? Bu klüpten kimler gelip kimler geçti. İstersen Messi kadar oyna ne fark eder ki? Tribüne gitmeyeceksin. Çıkarkende "Tabi tabii!" diye ağız dalaşı yapacaksın.

Sana bişey söyleyeyim mi;

Sen bu kafayla arpa boyu yol ilerleyemessin.

Galatasaray da bu taraftarla ilerleyebilirse ne ala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt