Utku Gemici
Parçalı Üye
- 2 Ağustos 2009
- 2.600
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abicim basenleri bi futbolcuya göre normal mi sence??
haftada 3-4 kere fitness yapiyorum. benim vücudum arda'dan 3 kat daha kuvvetli. bu nasil bir futbolcu fizigidir böyle?? Arda hayatinda fitness salonuna ayak basmamis. bu apacik belli.
bu resmi ne zaman cektirmis acaba ?
haftada 3-4 kere fitness yapiyorum. benim vücudum arda'dan 3 kat daha kuvvetli. bu nasil bir futbolcu fizigidir böyle?? Arda hayatinda fitness salonuna ayak basmamis. bu apacik belli.
Vücut geliştirme yarışmasına katılmayacak sonuçta. 1-2 ay çalışsa eksiklerini giderebilir. Ama bu seneki yorgunluğu sadece fiziksel değil. Kaptan çok yıpratıldı.
abicim basenleri bi futbolcuya göre normal mi sence??
Arda'nın sorunu fgiziksel değil psikolojik gerçekten. Tribünde ne idüğü belirsiz bazı taraftar bozmaları futbolcunun sülalesine küfrederse o futbolcu hiç bir zaman kendini oyuna veremez. Ortada doğru dürüst bir takım da yoktu. Rijkaard her maça farklı kadro ile çıkıyordu. Yanında Sarp, Topal, Elano gibi tekniği zayıf mücadelesi az durağan futbolcular varken. Tek başına ne yapabilirsin?
Arda'nın sorunu fgiziksel değil psikolojik gerçekten. Tribünde ne idüğü belirsiz bazı taraftar bozmaları futbolcunun sülalesine küfrederse o futbolcu hiç bir zaman kendini oyuna veremez. Ortada doğru dürüst bir takım da yoktu. Rijkaard her maça farklı kadro ile çıkıyordu. Yanında Sarp, Topal, Elano gibi tekniği zayıf mücadelesi az durağan futbolcular varken. Tek başına ne yapabilirsin?
İlla hayvan gibi kas yapmaya fitneesa gitmeye gerek yok.Messi'dede kas yok ama görüyoruz olanları.
Üstelik kas olması futbolcunun çevikliğini düşüren bir özellik.Çokta iyi bişey değil ofansif oynayan bir oyuncu için.
Ardanın beli kalın ama bunun kiloyla ilgisi yok fiziki yapısı öyle ilk çıktığı zamanlardan beri biliniyor bu.Hem erkekte Basen mi olur yahu.
![]()