#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ben icimden geleni soyledim yuzune ardanin artik kendim tatmin oldum:)

Yapıcı eleştirilere sözüm yok ama yıkıcı eleştirilere ters tepki verip deprem etkisi yaratmaya devam edeceğim. Daha önceden de demiştim: "Arda bizim öz çocuğumuz, kendi futbolcumuzu medyaya yem etmemeliyiz." diye.

Bazıları eleştirinin ölçüsünü kaçırıyor. Yok bu takımdan gitmeli, zaten yetenekli değildi, biz abartıyorduk vs. vs. Birde biz taraftarız diye geçinen tipler oluyor genelde bunlar. Bir futbolcuyu yahut takımı iyi gününde değil, kötü gününde destekleyince taraftar olunur. Aksini yapanlara da iyi gün yahut skor taraftarı denir.

İşte skor taraftarlığının ta kendisi bu,

Ne kadar rahat söleyebiliyorsun sövdük diye bravo..

Sen sövecek adam mı bulamadın koskoca sezonda 22 yaşında gencecik kaptanlık pozu bandını taşıyan adama sövdün.

Futbol sadece futbol değildir,içinde vefa olmadıktan sonra ,koy sahaya rabotları Onları izle,nerde kaldı zor günlerde destek,

Nerde kaldı,en zon günlerde yanınızdayız fasılları,hepsi palavra.

Tabi içimizden biri değil mi kendi evladımız,döveriz de, söveriz de.

Son mesajımdır,muhattap olmayacağım bu konuda daha fazla.

Soylerim kardesim sana ne? Zor gunde yaninda olacagiz diye birsey yok, zor gune kendisi giren Arda'nin ta kendisi zaten. Yaptigi aciklamalar, futbolundaki dusus falan hepsi kendi sucu. Sabri'nin yedigi lafin, Baris'in yedigi lafin haddi hesabi yoktu Arda'ya mi uyandiniz?

ua yi s.tir et dedim gscimbom gibi daha akli basinda galatasaraylilar var dedim

guldu o da

anlamamista olabilir ama anladi bence

Soylerim kardesim sana ne? Zor gunde yaninda olacagiz diye birsey yok, zor gune kendisi giren Arda'nin ta kendisi zaten. Yaptigi aciklamalar, futbolundaki dusus falan hepsi kendi sucu. Sabri'nin yedigi lafin, Baris'in yedigi lafin haddi hesabi yoktu Arda'ya mi uyandiniz?

Evet evet haklısın.:akansular:

Laflari soyledi soyledi sonra evet evet haklisin diyip kendince laf koydu, WELL DAN.

Bakalim ne yumurtlayacak he who knows this game

Ben mevzuyu anlamadım biri açıklarmı kim Arda'ya ne söyledi ?

Hadi arkadaşlar muhattap olamam ben sizle,adam gibi tartışan,futbol bilgisine inandığım,amacı çamurluk değil yapıcılık olan adamlarla futbol konuşmasnı severim.

Siz gidin,hır çıkaran adamlarla muhattap olun.

Ne siz kendinizi üzün ne de ben vakit kaybı yaşayım.

sizinle yapılan tartışmadan sonuç değil,hiçbirşey çıkmaz.

nerde bağrış,çırış siz hep ordasınız. kolay gelsin size.

Değerli, futbolu bilen ve saygılı arkadaşlarla tartışmak dileğiyle.

hadi arkadaşlar muhattap olamam ben sizle,adam gibi tartışan,futbol bilgisine inandığım,amacı çamurluk değil yapıcılık olan adamlarla futbol konuşmasnı severim

siz gidin,hır çıkaran adamlarla muhattap olun.

ne siz kendinizi üzün ne de ben vakit kaybı yaşayım,sizinle yapılan tartışmadan sonuç değil,hiçbirşey çıkmaz.

nerde bağrış,çırış siz hep ordasınız kolay gelsin size.

hadi eyvallah.

Değerli futbolu bilen ve saygılı arkadaşlarla tartışmak dileğiyle.

sen benim arda hakkinda ne yazdigimi biliyormusun?

yoksa kafanda prototip GS ici arda dusmani bir taraftar profili var da bu mesajlari onami yaziyorsun?

hayir eger oyleyse onlari cagiracagim kapidalar cesur nerde diyorlar

Hadi arkadaşlar muhattap olamam ben sizle,adam gibi tartışan,futbol bilgisine inandığım,amacı çamurluk değil yapıcılık olan adamlarla futbol konuşmasnı severim.

Siz gidin,hır çıkaran adamlarla muhattap olun.

Ne siz kendinizi üzün ne de ben vakit kaybı yaşayım.

sizinle yapılan tartışmadan sonuç değil,hiçbirşey çıkmaz.

nerde bağrış,çırış siz hep ordasınız. kolay gelsin size.

Değerli, futbolu bilen ve saygılı arkadaşlarla tartışmak dileğiyle.

Vay be

Adnan Aybaba degil mi bu?

Millete satasip sonra kusen, seyircilerin arasina oturup oturdugu yerden Hayri Hicler'le tartisan?

Gercekten oyle.

BILADER!!!

Once sen gelip bos bos seyler yazip yok skor taraftari yok bilmem ne diye aglastin. Sonra kalkip sizle tartisilmaz diyosun. Bana ne yahu, ben mi istedim senle tartismak? Sen gelip laf ettin sonra uzulup gidiyorum dedin. Ne yaparsan yap bana ne yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt