Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Arda'nın milli takımda farklı oynamasının sebebi önceden bir arkadaşımız tarafından da belirtilmişti ben de tekrarlayayım pozisyon farklılığıdır. Yani tam sebep bu olmasa da bunun da büyük etkisi var.
Milli takımda 4-3-3 oynamıyoruz, 4-2-3-1 tarzı oynadık mesele Hiddink ile ilk maçta. Yani;
Ama bizde 4-3-3'ün ileri 3'lüsünün solunda oynuyor. Yani daha ileride, kanat/forvet şeklinde;
Sabri sendromu yaşıyor. Arda'nın milli takım performansıyla takımdaki performansı tartışılıyor, karşılaştırılıyor. Ve bariz bir fark var. Sabri'de de böyleydi. Milli maçlarda süper oynardı, bizim maçlarda dökülürdü zaman zaman. İşte o taraftar baskısı şu an Arda'nın üzerinde. Onu da bu hale soktuk. Helal olsun diyorum.
Arda'nın milli takımda farklı oynamasının sebebi önceden bir arkadaşımız tarafından da belirtilmişti ben de tekrarlayayım pozisyon farklılığıdır. Yani tam sebep bu olmasa da bunun da büyük etkisi var.
Milli takımda 4-3-3 oynamıyoruz, 4-2-3-1 tarzı oynadık mesele Hiddink ile ilk maçta. Yani;
Kaleci
Sağ bek - Stoper - Stoper - Sol bek
Orta saha - Orta saha
Sağ açık - Ofansif Orta saha - Sol Açık
Forvet
Orta saha - Orta saha
Sağ açık - Ofansif Orta saha - Sol Açık
Forvet
Ama bizde 4-3-3'ün ileri 3'lüsünün solunda oynuyor. Yani daha ileride, kanat/forvet şeklinde;
Kaleci
Ön libero
Orta saha - Orta saha
Sağ forvet - Forvet - Sol forvet
Ön libero
Orta saha - Orta saha
Sağ forvet - Forvet - Sol forvet