#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

biz hep senin arkandayiz arda kim nedersesin o taraftarlar kendilerine baksinlar neymis cocuk varmiss ee mactada cocuk vardi bende mactaydim volkana ana avrat kufur edilirken o zaman cocuk yokmuydu geciniz boyle sacma sapan seyleri biz hep arkandayiz arda

biz hep senin arkandayiz arda kim nedersesin o taraftarlar kendilerine baksinlar neymis cocuk varmiss ee mactada cocuk vardi bende mactaydim volkana ana avrat kufur edilirken o zaman cocuk yokmuydu geciniz boyle sacma sapan seyleri biz hep arkandayiz arda

Kaptan'ın GSTV'deki söyleşisi çok hoşuma gitti. Bu yaşına rağmen gayet olgun tavır içindeydi. Zaten Galatasaray kaptanına da bu yakışır.

Biz her zaman senin yanındayız Büyük Kaptan...

oncelikle sanki arda sut atmayı ogrenmis ya da bana oyle geldi ve Arda isini yaptıgı sürece her zaman icin onu desteklerim cunku gercekten serefsiz medya Galatasaray ı yıpratmak icin elinden geleni yapıyor bu cok asikar. Ancak Arda nın da formdan düsme vs gibi lüksleri yok ayrıca kimse tarafından sevilmesi de gerekmiyor isini yapsın yeter biz destekleriz.

Kendisine laf edenlerin suradı çok renk değiştirecek umuyorum bu sezon.En iyi türk oyuncusu yaşayan.Dünyadada önemli bir yere gelebilecek potansiyelde tabi bunu bizde başaramaz.O yüzden seneye Avrupaya gitmeli.Barcelonanın sisteminin solunda pedroyu felan 10a katlayacak güçte.Size saçma gelsede çok övülen robbenden daha iyi bir oyuncu, onun kadar çalım atabilir ama daha az top ezer oyun zekasıda daha üstün.

Bu senenin en iyi transferi Arda Turan çok hırslanmış, frikiklerini geliştirmiş, kondisyonunu artırmış, fenerli oyuncuları sahada tek başına maymuna çevirdi.Medyanın gazına gelmeyin destek olun şu çocuğa boyle bi yeteneği kaybetmeyelim. Medya gördü Arda daki hırsı başladı yine başladı Arda yı yıpratma haberlerine, ama bana bu seneki Arda daha farklı bi Arda gibi geliyo sanki ne olursa olsun kolay kolay yıkılmayacak gibi.

"ben çok çabuk bir oyuncu değilim. çabukluk zaten geliştirilebilecek bir özellik de değil. o yüzden geliştirebileceğim özelliklerim üzerinde duruyorum. oyun zekâsı, pozisyon alma, şut atma konusunda sürekli çalışıyorum."

Arda Turan

Ne güzel frikik kullanıyor Arda. Fenerbahçe maçının ilk yarısında kullandığı, Gourcuff vari frikiği çok güzeldi.

Şutları iyi gibiydi biraz izlemiştim maçta vasat üstü bir topcu

Arda'yı harika görüyorum ! yeni sezona bomba gibi girecek

Sinem'in dizilere başlamasıyla beraber Arda'da oynamaya başladı. 66 # geri dönüyor inşallah.

KAPTAN bu sene takımın en büyük yıldızı olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt