Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda dün iyi değildi. Ne yapacağını pek bilemedi. Ama suç onda değil tam olarak. Bir hücum elemanı koca bir maç boyunca demarke pozisyonda bir top alamaz mı yahu? Arkasında bu orta saha varsa hakikaten alamıyor. Arda da sürekli bir şeyler üretmeye çalıştığından iç, dış geçip orta yaptı hep ama etkisiz kaldı. Top kaybı, pas hatası çoktu. Ama dediğim gibi takımdan kaynaklanan bir sorun. Milli maçlarda sıfır hatayla oynayan adam burada tek başına birşeyler üretme çabasıyla top eziyor. Yazık oluyor yahu...
Bir de bütün maçlarda oynadı Arda, onun yorgunluğu da etkili olmuş olabilir.
65'ten sonra yine pili bitti hadi bakalım
Arda sol çizgide bomboş el kaldırıyor,top sağdan sola gelene kadar Arda'nın önüne 3 kişi geliyor![]()
ilk golden yanlış hatırlamıyorsam gine Arda bomboştu Sabri uzun isabetli top attı,Arda'nın önüne yerleşemediler ve Arda karşısında yakaladığı adamı geçip golu attı.
Bu oyun bu kadar basit
Bizim orta sahamız topu hızlı çeviremiyor.
Çok doğru tespit Caner. Gol o şekilde geldi. Ki aslında o uzun top o kadar da iyi değildi, gerisine düştü. Ama dediğin gibi diğer pozisyonlarda Sabri ayhana, ayhan sarpa, sarp hakan baltaya, hakan da arda ya verdi hep. Topun sağdan sola gelmesi yarım dakika sürüyor. Arada neill ve servete dönmeler oluyor zaten. Bu şekilde hiçbir futbolcu birşey yapamaz. Arda birşeyler yapmak için çabalamasa, hepsinde bekine geri dönmek zorunda kalırdı.
Ne alakası var. Kuruntu yapmayalım. Top Arda'ya gelince "Aha buna atmadı,şuna attı,ona garezi var." geyiklerini de bırakalım artık. İyice komik oluyor bu laflar.
Bende senin gibi düşünüyordum.Bu pas atmama olayı çok saçma diyordum..Ardayı bu konuda sonuna kadar savunuyordum..Mesela lincoln oynadığı zamanlar hiç bir futbolcu lincolnü sevmiyordu..(hal ve hareketleri dolayısıyla)o zaman da Arda için söylüyorlardı.!
Yahu dostum bana kalkıp video gösterme...O kadarda paslaşma olsun...Arda Turan,Ayhan Akman ve sabri ile grup halinde dolaşmayacak..Herkese aynı mesafede olucak..Saha içerisinde sadece Mehmet topla veya Hakan Baltaya hadi abi hadi oğlum diyerek moral vermiyecek..Giovanniyede,Elanoyada,Pinoyada o yakınlığı gösterecek..,
Ama sen bunları kavrayamıyosun...Bana Kalkmışsın video gösteriyorsun..Bende sana soruyorum..Nerde o eski takımdaşlıklar?
bu sezon frikikten goller bulacağına inanıyorum şutlarını baya bi geliştirmiş medyanın bu adama bu kadar çok yüklenmesinede bir anlam veremiyorum gerçekten çok haksızlık yapılıyor arda'ya