- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
En çok koşanlar listesi olsa elimizde de laf olsun diye konuşmasak...
En çok koşanlar listesi olsa elimizde de laf olsun diye konuşmasak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıktıranlar o tribündeSözde taraftar olanlar
![]()
Arda, Kewell, Baros ve Neill isyan etti bugün bizim üstün yetenekli defans ve orta saha oyuncularımıza.
Olmuyor Arda 3 tane zor maçta da iyi değildin. Bugün istediğin topları alamadın ona birşey demedik ama arada aldığın topları da sıradan bir futbolcu gibi kullandın. Bugün bile Barış senden iyi oynadıysa oturup düşünmelisin. Hele hele bu takımın kaptanıysan değil 1 kere 1000 kere düşünmelisin.
Tamam anladım. Arda bir maçta 5 asist 5 gol ile de oynasa birşey bulacaksın![]()
Sağ kanatta oynadı adam. Galatasaray'da profosyonel olarak başladığı sol taraftan geçtiğimiz sene ortaya geçti. Oralarda oynayıp da kötü oynasa derim haklısın fakat adam sağ kanatta oynadı. Sağ kanatta oynamasına rağmen aldığı topları direk Baros ile buluşturmaya çalıştı. Baros ise Bursa defansının arasında etkisiz kaldı. Arda napsın anlamadım ki. Sizde haklısınız alıştınız Arda'nın asistlerine![]()
Tamer, Arda sizi maaşamı bağladı ya? Toz kondurmuyorsunuz adama. Bak ben ne dedim. Şimdi eleştirmek olmaz. Daha sonra eleştiririm dedim. Adam kötü oynuyor savunuyorsun, her halukarda savunuyorsun, kötüyse kötüydün de be Allahını seversen! "Arda bu akşam kötüydü" desen incilerin mi dökülecek yahu! Neyin savunmasını yapıyorsun burada millete anlayamıyorum ya, çok ilginçssiniz, babanızın oğlumu Arda, onuda bilmiyorum ya..
Kötü oynamadı, basit oynadı. Ne yapsa suç. Arda neden milli takımda farklı oynuyor? Her maç döktürüyor? Bir düşünün yahu, çok net örnektir. Neyse kaptanlığı alalım, yollayalım. Bütün sorunlar çözülecek.