#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda kızı yemiş walla :)) üstü de çıplakk bir fotoda.. heheh fakato kız çok çirkin Arda nın çok daha güzellerini bulmasıın isterim napcak kara böcüğü :P

Topunu oynuyor istediğini yapar Arda...

Nasıl bu kadar basitçe yorumlar yapabiliyorsunuz ben anlamıyorum sizi yaa...:mad:

Adam bu yaşında takımı sırtlıyor,Yıldız diye nitelendirdiğiniz adamlar nedeni bilinmeyen sakatlıklarından dolayı Sivasa bile gelmeye tenezzül etmiyor..

Yeteneği zaten tartışılmaz..GalataSaraylılığı ve kişiliği de ortada..

Siz adamın kızlarla fotolarına takmışsınız,İstediğini yapar yahu size ne?

Yıldız diye nitelendirdiğiniz adamlar nedeni bilinmeyen sakatlıklarından dolayı Sivasa bile gelmeye tenezzül etmiyor..

Bu cümlenden emin misin ?

Yani Lincoln için söylenenler doğru öyle mi ?

Bu puan kayıplarını göze almış yani yönetim.Bana pek inandırıcı gelmiyor açıkcası.

8 olimpiyat madalyalı adam esrar aleminde yakalandı, özür diledi konu kapandı.

Bunda özür dilenecek bir durum bile yok, gayet normal bir durum kız arkadaşının olması ve onunla fotoğraf çektirmesi. Sadece magazinsel yanı var bu resimler, ama değerli spor büyüklerimiz spora iliştirmenin bir yolunu bulurlar diye tahmin ediyorum.

Ne var bu fotolarda? Türkiye'nin gündemi böyle salak saçma şeylerle dolu işte. Oturup bunlara kafa yormak zorunda kalıyoruz. Adam milli takım kaptanı olamayacak bundan sonra. Neden? Çünkü sevgilisini öptü. Ahlaksız birde fotoğraf çektirmiş. Bak sen bak başımıza taş yağacak. :rolleyes:

Zekası geri bunlar yahu...

Kız arkadaşını öpmek bile suç olmuş be.Vallahi ayıp billahi ayıp....

Eğer sen Galatasaray klübünde oynuyorsan ve gerçek galatasaraylıysan özel hayatına dikkat etmelisin

zaten sen normal insanlardan milyonlarca fazlasını kazanıyorsun

buda normal insanlar gibi olmadıgını senin cok daha dikkatli davranman gerektigini gösterir

Neyse cıksın dogru düzgün topla cay demlemeden topunu oynasın bizene istedigini yapar bizide bu ilgilendirir aslolan galatasarayımızdır

Bu cümlenden emin misin ?

Yani Lincoln için söylenenler doğru öyle mi ?

Bu puan kayıplarını göze almış yani yönetim.Bana pek inandırıcı gelmiyor açıkcası.

Puan kayıplarını göze almak GalataSaray'a yakışıyormu peki..ben ihtimal bile vermek istemiyorum böyle bir olaya.

Ama,Lin'in sakatlığının ne olduğu da tam olarak açıklanmış değil..Kaldı ki böyle birşey olsa Baros geçen maç gelir miydi?

Çıplak bir kız mı?Hani nerde?Ben öyle bir resim görmedim.Ayrıca görsem bile sorun yok....

Burası yüzde doksan dokuzu müslüman bir ülke niye böyle dedigime gelince ise avrupaya özenen cok şahıs var ama avrupaya girdikleri anda vatanım diye feryad edenler cok daha agır basıyor pislikten baska hicbirsey yok özellikle ingilterede 9-10 yasından itibaren icki uyusturucu baslar su yoktur bira vardır neyse konu bu degil ve o galatasarayı su anda temsil eden degerlerden biri bir hakan sükür gibi olmak amacındaysa onu örnek almalı özel hayatına cok dikkat etmeli

Burası yüzde doksan dokuzu müslüman bir ülke niye böyle dedigime gelince ise avrupaya özenen cok şahıs var ama avrupaya girdikleri anda vatanım diye feryad edenler cok daha agır basıyor pislikten baska hicbirsey yok özellikle ingilterede 9-10 yasından itibaren icki uyusturucu baslar su yoktur bira vardır neyse konu bu degil ve o galatasarayı su anda temsil eden degerlerden biri bir hakan sükür gibi olmak amacındaysa onu örnek almalı özel hayatına cok dikkat etmeli

Benim için hiçbir problem yok.Seni rahatsız edebilir, saygı duyarım...

Benim için hiçbir problem yok.Seni rahatsız edebilir, saygı duyarım...

Sagol ancak Galatasaray'a mal olmaksa amacı gerçekten cok dikkat etmeli özellikle böylesine medyanın oldugu bir ülkede Hakan Sükür,Hasan Şaş neler yaptıysa ne kadar efendilerse oda öyle olmalı yoksa 1 günde koskoca camianın adını kötüleyecek tilki cok emin ol

Kocum benim...Ardanin [Moderatör tarafından silindi ] Sagolsun...Kiskanmayin Oglum Nazar etmeyin calisin sizinde olur...

Helal olsun sana Arda Turan...Bu Resimler 1.5 yil önce cekilmis onlari Gündem yapanlarda suc...

Sagol ancak Galatasaray'a mal olmaksa amacı gerçekten cok dikkat etmeli özellikle böylesine medyanın oldugu bir ülkede Hakan Sükür,Hasan Şaş neler yaptıysa ne kadar efendilerse oda öyle olmalı yoksa 1 günde koskoca camianın adını kötüleyecek tilki cok emin ol

GalataSaray'ın adını 22 yaşındaki genç bir adamın sevgilisiyle öpüşürken ki resimleri karalıyacaksa,kendimize nasıl büyük bi camia diyoruz?

Vız gelir tırıs gider.Galatasaray çok büyük camiadır.Böyle olaylar yaralamaz bizi.;)

Vız gelir tırıs gider.Galatasaray çok büyük camiadır.Böyle olaylar yaralamaz bizi.;)

Yaralamazmı bu fener medyası onun öpüsmesini ardanın gizli cocukları varmıs diye yazarken adamın moralini bozarken takımı gencecik topcudan eder :o

Arda medyanın hakaretlerinden ve saçmalıklarından etkilenmediğini GalataSaray dergisi röpörtajında söylemişti zaten.

Etkilenenlerin,ve adamın kişiliğine laf edenlerin kim olduğu ortada bence.

Yahu bizim medyamız Türk medyası çok meraklı.Sürekli birisine suç atıyorlar.Neden?Çekemiyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt