Emre Çetiner
Sarı Üye
- 21 Kasım 2008
- 816
- 0
- 1.286
Ardada son 1 aydır bir düşüş var. Yaşadığı talihsiz ritim bozukluğu ve yorgunluk bunun sebebi olabilir ama dün zirvesindeydi bunun. Berbat oynadı. 2 maç dinlendirilmeli diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zlatan İbrahimoviç 41 olursa biraz sacma birsey olmasi lazim
Arkadaslar Arda gecen senede boyleydi. Bazilari kendilerini kandiriyo. Kalli Arda'yi kulubeye cektiginde herkez elestirdi ama Arda gercekten iyi degildi. Son haftalarda takimi sirtlayinca hepsi unutuldu. Bu adamin uzerine gidilmeli. Agac yasken egilir. Yoksa Avrupa'da oynayamaz.
adamin kalbi yerinden firlicak hala kosmuyo diyenleri görüyoruz. kosmama konusunda söyle yorum yapilabilir teknik oyuncular hepsi degil tabi genel olarak yavas kaliyo olabilrler ama saha icinde teknikleriyle oldukca katki saglarlar ki buna alex i gösterebiliriz fenerbahce den. ardanin son zamanlarda geriye gelip yardim etmeside cok iyi ayrica.
Arda harbi delikanlı bi Galatasaraylı olmasa kimse cekmezdogru bende üzülüyorum saglık sorunlarına ama lincoln olsun dedigin gibi alex olsun topu olumlu kullanıyor arda pozisyon öldürüyor bunu görmek icin 1 mac izlemek yeterli yani bazı konularda sana katılıyorum
![]()