#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardada son 1 aydır bir düşüş var. Yaşadığı talihsiz ritim bozukluğu ve yorgunluk bunun sebebi olabilir ama dün zirvesindeydi bunun. Berbat oynadı. 2 maç dinlendirilmeli diye düşünüyorum.

Dünkü macta kanatlarımız cok kötü oynadı gerek Arda gerek Kewell ikisinden daha iyi işler bekliyorum.

ya galatasarayin oyun sistemini begenmiyorum ya butun maç bakiyorum butun takim arda ya atiyor topu hep ataklar soldan bu durumda ardayi zorluyor zaten arda ufak tefek bencede sirayla oyuncular dinlendirilmeli once arda sonra kewel sonra lincoln ve en son servet

Arda Turan Beckham'ı solladı

G.Saray'ın ve Milli Takımın yıldız ismi Arda Turan IFFHS'nin 'Yılın futbolcusu' anketinde David Beckham'ı geride bıraktı...

Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) ''Yılın Futbolcusu'' anketinde, İngiliz futbolcu David Beckham'ın 7 sıra üzerinde yer aldı.

IFFHS, yılın sporcusunu seçmek üzere, internet sitesinde bir anket başlattı. 58 ülkeden toplam 100 futbolcunun bulunduğu listede, milli futbolcular Arda Turan, Semih Şentürk ve Hamit Altıntop ile Galatasaray'ın Avustralyalı oyuncusu Harry Kewell'a da yer verildi.

Oylamanın sürdüğü anketin 1 aylık sonuçlarının yer aldığı bir rapor da bu internet sitesinde yayımlandı.

Rapora göre, Benfica'nın Honduraslı oyuncusu Oscar David Suazo birinci sırada bulunurken, Al Ahly takımında forma giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Aboutreika ikinci oldu. Üçüncü sıraya ise SE Palmeiras'ın Brezilyalı oyuncusu Marcos yerleşti.

ARDA, BECKHAM VE İBRAHİMOVİÇ'İN ÖNÜNDE

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Arda, 32. sırada bulunurken, Fenerbahçe'den Semih 59, Bayern Münihli Hamit Altıntop da 69. sıraya oturdu. Kewell ise 80. sırada yer alıyor.

Arda, bin 454 oy aldığı 32. sırada, dünya çapında isim yapmış birçok futbolcunun da önünde bulunuyor.

Raporda, İngiliz futbolcu David Beckham, Arda'nın 7 sıra gerisinde, 39. sırada yer alırken, Inter'den Zlatan İbrahimoviç 41, İngiltere Milli Takımı ve Liverpool oyuncusu Steven Gerrard da 47. sıraya oturdu.

Barcelona ve Bayern Münih'in Fransız oyuncuları Thierry Henry ve Franck Ribery de Arda'nın gerisinde yer aldı.

Ankette 238 puan toplayan Semih'in gerisine düşen futbolculardan, Manchester Unitedlı Wayne Rooney, Barcelonalı Samuel Eto'o, Chelsea'den Petr Cech ve Didier Drogba ise sadece birkaçı.

3 Ocak 2009 tarihinde kapanacak ankete, ''www.iffhs.de'' adresli internet sitesindeki ''IFFHS User Vote'' başlığından girilerek, oy verilebiliyor.

birakin biraz dinlensin cocuk. topu aliyor, kabyetmiyor, pas trafigini ayakta tutuyor. o yeter. her macta Arda'dan süpermanlik yapmasini beklemek haksizlik. Arda ne zaman sahneye cikmasi gerektigini biliyor zaten.

Bugün durgun falan filan yazmayın adam 1-2 aydır böyle dün bugün olayı degil yani cek yedege dinlenirmi akıllanırmı bilmiyorum ama ardada bişeyler var bunu hepimiz biliyoruz Hayırlısı olsun.

arda'yı biraz kenara alıp yerine aydını geğerlendirsek süper olur bence. aydın çok yetenekli belki ardadan bile iyi olabilir. arda ile aydın forma savaşına girmeli..

Arkadaslar Arda gecen senede boyleydi. Bazilari kendilerini kandiriyo. Kalli Arda'yi kulubeye cektiginde herkez elestirdi ama Arda gercekten iyi degildi. Son haftalarda takimi sirtlayinca hepsi unutuldu. Bu adamin uzerine gidilmeli. Agac yasken egilir. Yoksa Avrupa'da oynayamaz.

Ne diyosak o. Skor yorumculugu yapanlar var.

Evet skor yorumculugu yapmasın kimse kac haftadır burda yazıyorum arda kendini toplamalı diye halen berbat bence yine bi form tuttugu zaman iyi bi paraya satılmalı ki bunu laf olsun diye söylemiyorum veren olursa satılmalıki cok yüksek rakam vericeklerini sanmam kendimizi kandırmamalıyız ;) kosmayan adama kimse para ver-mez :)

adamin kalbi yerinden firlicak hala kosmuyo diyenleri görüyoruz. kosmama konusunda söyle yorum yapilabilir teknik oyuncular hepsi degil tabi genel olarak yavas kaliyo olabilrler ama saha icinde teknikleriyle oldukca katki saglarlar ki buna alex i gösterebiliriz fenerbahce den. ardanin son zamanlarda geriye gelip yardim etmeside cok iyi ayrica.

adamin kalbi yerinden firlicak hala kosmuyo diyenleri görüyoruz. kosmama konusunda söyle yorum yapilabilir teknik oyuncular hepsi degil tabi genel olarak yavas kaliyo olabilrler ama saha icinde teknikleriyle oldukca katki saglarlar ki buna alex i gösterebiliriz fenerbahce den. ardanin son zamanlarda geriye gelip yardim etmeside cok iyi ayrica.

Arda harbi delikanlı bi Galatasaraylı olmasa kimse cekmez :rolleyes: dogru bende üzülüyorum saglık sorunlarına ama lincoln olsun dedigin gibi alex olsun topu olumlu kullanıyor arda pozisyon öldürüyor bunu görmek icin 1 mac izlemek yeterli yani bazı konularda sana katılıyorum ;)

Arda harbi delikanlı bi Galatasaraylı olmasa kimse cekmez :rolleyes: dogru bende üzülüyorum saglık sorunlarına ama lincoln olsun dedigin gibi alex olsun topu olumlu kullanıyor arda pozisyon öldürüyor bunu görmek icin 1 mac izlemek yeterli yani bazı konularda sana katılıyorum ;)

dogrudur artik tek paslarla oynanmasi gerek yani takim oyunu olarak düsünüyorsak ayakta cok top tutmanin bir anlami yok. birde ataga cikarken arda ve kewell in ayni kanattan gitmelerini anlamiyorum mesela sagdan gidiyoruz ikiside sagda, soldan gidiyoruz ikiside solda veya söyle oluyor mac icinde sürekli kewell ile yer degistiriyolar, bunu futbolcular kafalarina göre yapamaz diye tahmin ediyorum skibbenin artik karar vermesi gerek biri sagda digeri solda oynasin sürekli yer degistirmekle oyuncunun performansini düsürüyor. bir bakiyorum ataga kalkiyoruz sag tarafta arda kewell sabri üclüsü var hemen karsilarindada 3 rakip oyuncu var böyle olunca oyun sksiyor.

Ardayı kimsenin eleştirmeye hakkı yok arda herzaman hermaç süper olucak diye birşey yok.ELinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor o bir gerçek galatasaraylı inşallah seneyede ondan sonraki seneyede bizde kalır.Bu forum tutmamış hali bide form tutunca lincoln kewell ve barosla birlikte coşacaklar.

Kewell skora katkı olarak Arda dan daha iyi ama mücadele takımı ofansa taşıma gibi şeylerde Arda çok daha üstün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt