#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

FB maçında uzaktan şut direk, Dünkü maçta sol ayakla şut direk, ve 3. sünde gol. Tebrikler büyük kaptan. Bazı şeylerin çalışarak ne kadar geliştirildiğini herkese gösterdiğin için.

ardayı neden hala kötülüyorsunuz valla böyle yorumları zırt pırt yazanların fenerli olduğunu düşünüyorum .. boşa gerginlik yaratıyor sevmiyorsan izleme o adam ilk maçta 2 gol atmasaydın görürdüm dün neler olabilirdi.. türkiyede en iyisi o daha iyisini istiyorsan barcelonayı tut orda messi var. ne kadar çabuk adam harcıyorsunuz ya bravo

Bu zihniyet Messi'yi de harcar.

Arda'ya laf soyleyen ta$ olur.. Kaptanimizin formu yerinde sanki bu sene herseyin cok farkli olacagini haber veriyor bize.. umarim kasaplar Arda'mizi rahat birakir.. selam olsun sana kaptan..

maç kadıköy'deydi. arda aynısını 10. haftada atarsa s.çarız. o gol 5-0'dan 5-1 yapan gol olsa bile s.çarız.

Yazmış bir arkadaş. :)

Golü canlı canlı izlemek harikaydı. Sevinçten yanımdaki arkadaşımı tokatladım. Golün haricinde penaltıdan önce Gökhan'a verdiği pasta müthişti, sol ayağıyla direğe bamladığı şutu da...

Arda galiba Ronaldo başkanla görüştü şutları aynı gönün gibi.:ask:

Yuh diyorum ya, şutlarını inanılmaz geliştirmiş. Geçen sene bir mesajımda belirtmiştim şutlarını geliştirirse fiyatı en az 2 katına çıkar diye. Çünkü şut dışında her özellik mevcut kendisinde. Bir ingiliz, portekiz, ispanyol felan olsa abartmıyorum en az 40-50 Milyon € gibi bir fiyata gider.

zaten sürekli böyle şutlar atarsa dünyanın en iyi kulüplerine gitme ihtimali yüksek:D,çünkü en büyük eksiği şutları ve hızıydı.

Beni attığı golden çok sol ayağıyla üst direkte patlayan şutu etkliedi.

Olm sen sağ ayak değil misin ? Nedir öyle sol ayakla hayvani şut çekmek falan :eek:

Herkes şutuna bakıyor, güzel ama asıl önemlisi vücudundaki yağ oranı yarıya inmiş. En önemlisi o, bel incelmiş hafiften.

Sol ayağını çalıştırdığını bilmiyordum :eek:

Takımda iletişimi sağlamıyor. Burnu havalarda. Herşeyi geçtim Pino sana çok güzel bir asist yapmış gidip teşekkür etmek gerekmez mi? Hiç umursamadı bile. Bence bahssettiğin o aşırtma gol'ün %70i Pino'ya ait..

Aç karnına oturuyorum, suratım asıktı ama sağol azıcık neşe kaynağı oldun bana.

Kaptandır iyidir hoştur ama artık Ayhan abileri ile fazla takılmasın.Yerli yabancı ayrımı yapsın alsın yanına yabancıları konuşsun, dil öğrensin.Kaptanlığı yapsın.Yoksa oyunundan vesaire memnunum laf eden çarpılır.

Serbest oynayınca daha verimli oluyor.1 gol 1 asist

En zayıf anında indirecekler yine darbeyi. Takviye de yapılmayacak adam gibi belli oldu. Arda tek başına birşey yapmaya çalışacak, yapamayacak yine suçlu olacak. Yine küfür, protesto. Görebiliyorum bunları.

Ama haketti. Geçen seneki terbiyesizlikten sonra resti çekip ne olursa olsun gitmeliydi. O zaman görürdük halimizi..

Hazırlık maçlarında 1 golü var uzaktan, 2 direkten dönen topu.Uefa maçında 1 uzaktan golü ve dün bir direkten dönen şutu(sol ayakla vurdu üstelik) bir sağ ayakla uzaktan golü var.Uzaktan şutları ve frikikleri geliştirmeyi bırakın, takımın açık ara en iyisi şuan.

Ancak Ahmetin dediği gibi en ufak anda onu bitirmeye çalışacak leş kargaları şuan yuvalarında saklanıyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt