#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ya sadece şutlarını bu düzeyde atmaya devam etse bile yeter fiyatını ciddi anlamda arttırır,hele uefa da 2-3 maçta atsın böyle şutlar o zaman çok daha göze dokunur,ama bi oyuncuda kötü oynadığında eleştirilir kapak taktı falan söylemlere gerk yok bence,iyi oynayınca da hakkı verilir her zaman;)

Alan bir yönetici varsada Galatasaraylı değildir o.

tamer öyle bir konuştunki sanki forumu fbliler bjkliler ortak yönetiyosunuz :)

"İstatistik, rakamlarla yalan söyleme sanatıdır" diye bir söz vardır ya. Onu söylemek lazım geliyor şimdi :) Şimdi bana Arda'yı cephe aldırtma. Amacım Arda'yı eleştirmek değil. Ama öyle gözüküyor olabilirim. Bir yerde Mutlak Doğru olarak Arda'yı savunurken, bir yerde Mutlak yanlış olarak Elano'yu yeriyorsun. Tamamda bu kadar körü körüne olma. İstatistiğin iyi olması, futbolunun iyi olmasını gerektirmiyor. Kimse kimsenin Galatasaraylılığını tartışcak değil. Burada Abdullah abi, Arda'nın yanından Kaptanlık sıfatını kaldırdığında ona nasıl bozulanların olduğunu gördük. Kaldı ki Abdullah abi buradaki bir çok kişiden daha fazla Galatasaray'lı. Demem odur ki, İstatisklere aldanmayalım. Biz kör değiliz, bunlarda göz..

Not:

Arda sezona bomba gibi girdi. Kafa olarak toparlamış kendini. Şutlarını geliştirmiş. Kuvvetlenmişte. İnşallah devamı gelir. Bu filmi geçen seneden de yaşamıştık çünkü.

Elanoyu ben eleştirsemde sadece futbolunu eleştiriyorum olayı başka yönlere kaydırmıyorum.Takımda 8.5 mn euro bonservis ve yıllık 3.5 mn euro veren adamın ne katkısı oldu takıma?Koca bir hiç.Demekki elano eleştirilebilir ve çokta mantıklı.

İstastik mini etek olayını geç Arda o katkıyı yapmasa 10. felan olurduk ligde.Üstelik mevkisi dışında oynayan bir oyuncuyken bunu yaptı.Kaç kere sol açıkta maça çıktı geçen sene Arda?Ayrıca A.taşan yanlış yapmaz da değil.

dünkü macta gökhan gönüle attigi pas mükemmeldi ya mest oldum ama su direkten dönen pozisyonu göremedim sol ayagiyla vurmus galiba

Romanya macinin özetini izledim az önce maca bakamamistim dünde, bizim Ardaya neolmus böyle sol ayakla sutu üst direkte patliyor uzaktan gol atiyor sasirdim, müthis gelisme var gecen seneye göre sutlarinda hic beklemezdim Ardadan böyle sutlar cekecegini.

Arda milli maçta büyüledi mükemmeldi gerçekten büyük kaptannn...

Dün güzel gol attı gerçekten de, umarım o güzel golden Galatasaray'ımız forması altında çok görürüz.

arda müthis calismis ve anlamis ki avrupa da bi yere gelmek icin ekstra dan da calisip eksiklerini kapatmasini gerekdini ... hele en büyük problemi olan sutlarini baya bi gelistirmis

Tamam iyi hoş da anlayamadığım bir şey var.

Avrupa'ya gitmek istiyorsa, bırakın gitsin. Arda'ya bu taraftar çok iyi davranıyor, çok iyi oluyor. Arda'yı Metin Oktay yaptı bir kısım taraftar ki buna hiç gerek yok.

''Galatasaray'ı düşünüyorum, Galatasaray benim aşkım'' diyen bir insan neden avrupaya gitmek ister abi? Bana bunun mantıklı açıklamasını biri yapabilir mi?

Tamam iyi hoş da anlayamadığım bir şey var.

Avrupa'ya gitmek istiyorsa, bırakın gitsin. Arda'ya bu taraftar çok iyi davranıyor, çok iyi oluyor. Arda'yı Metin Oktay yaptı bir kısım taraftar ki buna hiç gerek yok.

''Galatasaray'ı düşünüyorum, Galatasaray benim aşkım'' diyen bir insan neden avrupaya gitmek ister abi? Bana bunun mantıklı açıklamasını biri yapabilir mi?

Aşkım dese bile niye gitmek istemesin? Bütün aşıklar 24 saat yanyana mı?

Arda'dan bahsediyoruz Refik. Bu takım için yanıp tutuşan bir aşk'a sahip olduğunu anlatan Arda'dan..

Neeskens etkisi!

Arda'nın Romanya'ya attığı muhteşem golün perde arkasında G.Saray kaptanına hazırlık kampında özel şut idmanı yaptıran Neeskens var.

Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın Romanya'ya attığı gol dün Florya'da dillerden düşmezken, yıldız oyuncunun eksiği olarak kabul edilen şutlarının geliştirmesinin altında yatan sırrın Neeskens olduğu ortaya çıktı. Rijkaard'ın yardımcısı Hollandalı kurt hocanın geçen sezonun ardından oyuncuların eksik yönlerini geliştirmesi için bireysel raporlar hazırladığı öğrenildi. Hazırlık kampında Arda'ya özel şut çalışması yaptırtan Hollandalı teknik adamın, G.Saray kaptanının son dönemde kullandığı frikik ve uzaktan attığı şutlardaki başarısında büyük pay sahibi olduğu öğrenildi.

YAŞAR YALÇIN 13.08.2010

:)

Top 10 under-23 players: Lionel Messi, Sergio Aguero, Arda Turan, Mauro Zarate, Nani, Giovani dos Santos, Alexandre Pato, Theo Walcott, Cesc Fabregas, Yoann Gourcuff.

GabrielGaliano7 2 months ago

Youtube'de bir Portekizli'nin bir videonun altına yaptığı yorum.Gurur verici gerçektende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt