#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Harika ya ne kadar bunun fiyatı :D

24 TL Gstore yaz koleksiyonu.Harry ve Milan içinde var.

b4440-4.jpg

Şu gençlerbirligine atılan 1. golde Arda'nın yaptıgı olay nedir ? Bu olay bir kanat oyuncusunun yapması gereken birşeymidir ? yoksa 10 numara adamın mı ?

Bu adam nasıl 10 numarada oynayamaz diyorsunuz anlamıyorum neyse bu ARDA size fazla gelir 10 numarada böyle kalsın ...!

Hahaha tam yazımı bitirdik ki Arda bir tane daha 10 numaralık hareketler yaptı ve golu attırdı

EEE demekki sadece biz görmüyormuşüz Bülent hocada gördü Lincoln'u çıkartıp sabriyi aldı Arda'yı 10 numara mevkisine çekti

------Baros------

Kewell-Arda-Sabri

--Ayhan--Barış---

Seneye kesinlikle 10 olmalı. Ben onun bunu hakettiğinden filan değil bu performansından dolayı 10 numarayı dışarıda aramak yerine Ardayı görmekten yanayım. Çocuk bence çok iyi 10 numara oynuyor.

Arda'nın ki çok güzel duruyor!

Ya kewell yada ardayi alacagim.

"İngiltere'de oynamak isterim"

Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, GSmobile ile semineryeri.com adresinde sorulan sorulara cevap verdi.

Avrupa'dan gelen tekliflere değinen milli futbolcu, ‘Buna başkanımızla karar vereceğiz. Ama ben İngiltere'de oynamak isterim' diye konuştu. Beşiktaş maçında elinden geleni yapacağını vurgulayan Arda, ‘İnşallah istediğimiz gibi gider her şey. Gazetelerde haberler çıkıyor ama şu anda evliliği düşünmüyorum. Semih Şentürk ile aramızda bir kırgınlık kalmadı. O olaydan sonra zaten defalarca konuştuk. Gerard ve Messi'nin bendeki yerleri çok ayrıdır. Onları örnek alıyorum. Türkiye Ligi'nde Alex'i, Bilica'yı, Nonda, Kewell, Baros ve Tello'yu çok beğeniyorum. Galatasaray, kendi sahasındaki maçlarda en az 3 forvetle oynamalıdır. Şu an Florya'dayım ama Yeşilköy'e ailemin yanına taşınacağım' dedi.

İkinci başkanımız Mehmet Helvacı dün Galatasaraylılar Cemiyeti'nde üyelere kulübün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Helvacı, ‘Önümüzdeki yıl Galatasaray büyük başarılara imza atacak. Tesislerle ilgili konularda gelişmeler var. Mali yönden rahat bir nefes alacağız. Stadın da bitmesi ile birlikte ezeli rakiplerimizi kat kat geride bırakacağız' diye konuştu.

Kaynak: Star

İnşallah büyük bir kulübe gidebilir bu sezon sonu.

Gsmobile Chatta söyledi Arda ; Futbol hayatım boyunca 10 numara giymedim, giymekte istemiyorum.

Bu adam olmasa ilk 10 da olur muyduk acaba ?

Carmelo Anthony gibiydi, ilk yarida cok iyi ama 2.yarida berbat.

Birileri bu çocuğu durdursun :)

Bu zamana kadar hep satılsın,kendini kurtarsın tarzında yorumlar yaptım fakat bundan sonra kalsın diyorum.Ne olursa olsun.Tottimiz olsun o bizim,Bülentimiz olsun.Yeter ki kalsın.

O değil gelecek sezon kaptanlık pazubandını koluna geçirince izleyelim bir de onu.

Harikalar yarattı bugün.Hele maçın başında 3-4 Beşiktaşlıyı madara edip 80 metre top sürdüğü pozisyon var ki....

Helal olsun,Arda gibi bir futbolcumuz daha olsa off of..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt