#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

aslında bu da yönetimin bi icraatı,şu an adam olmadığı içi arda sağda oynatılmak zorunda kalındı:),arda sağda verimsiz,solda çok daha iyi,bi kaç maç daha sağ tarafta oynarsa işler kötü olur,kewell da sağda çok yeterli değil garip bi durum var,halbuki sağda-keita,solda-arda,önde baros kalcaktı aynen,kulübende de kewell gibi bi oyuncuyu bulundurabilecektin veya rotasyon yapacaktın,mesela bugün rijkaard kulübeden kimi alabilirdi nasıl müdahele edebilirdi oyuna sizce?,edemezdi dimi kulübede müdahele edebileceği bi adam yok çünkü.

aslında bu da yönetimin bi icraatı,şu an adam olmadığı içi arda sağda oynatılmak zorunda kalındı:),arda sağda verimsiz,solca çok daha iyi,bi kaç maç daha sağ tarafta oynarsa işler kötü olur,kewell da sağda çok yeterli değil garip bi durum var,haşbuki sağda keita-solda arda-önde baros kalcaktı aynen,kulübende de kewell gibi bi oyuncuyu bulundurabilecektin beya rotasyon yapacaktın,mesela bugün rijkaard kulübeden kimi alabilirdi nasıl müdahele edebilirdi oyuna sizce?

Edemezdi, çünkü adam yok kulübede. Zaten bir tek Elano'yu aldı.

Bence Arda pılını pırtısını toplayıp gitmeli Avrupa'ya...

Yoksa bu Adnan taifesi zorla hakaret ettirecekler adama...

Ayrıca Baros'a söyledikleri doğruysa çok vahim çok...

Kaptanlıkta en önemli meselelerden birisi devamlılıktır. Kewell son iki sezonda 70 maça çıktı. Arda 110. Senede 20 maç fazlası var yani. Ki Arda'nın neredeyse hepsi doksan dakika. Kewell'ın sonradan girdiği maçlar da çok. Kaptan olacak oyuncu aşağı yukarı her maç sahada olur. Alt yapıdan çıkmış, başarılı olmuş. Kaptanlığı ona vermek kadar doğal birşey yok.

Kaptan adamın bi ağırlığı olmalı, tecrübesi olmalı. Kewell olsun demedim kaptan bugün takımı ateşleyen adamlar Kewell ve Baros, bunu yapması gereken kişi Arda bence ve yapamıyo. Ama zaten Kewell'la kıyaslanamaz mental açıdan gücü dedim ki burda eleştirim Arda'ya değildi... Zamanı gelince kaptanlık illaki verilir ama alt yapıdan çıkıp başarılı olmayla olunmuyo bence, tecrübe ağırlık vs. bunlar çok önemli.

Kewell ın bu kadar istekli oynamasının nedeni taraftar, adam iyi de olsa kötüde olsa taraftar tapmış Kewell a.

İnşallah senin ve yandaşlarının Galatsaray'da geçirdiği son yıl olur Arda.Yeter be benim gibi adamı bile delirttin.

tam kesin olmamak kayidiyla bir arkadas bana olayi anlatti: Tribünler Baros'u cagirmis, Baros da gitmis tribünlere bu arada tribünler ardayi göstermis, arda da ayhana ters ters bakarak, baros'a küfür etmis,küfür etmesi de agiz okumasindan anlasilmis , küfürü söylemem cünkü yoksa ban yerim, bu olayin asli nedir?acaba video falan bulabilirmiyiz , mactan önce olmus olay

Bunun aslı varmı acaba?Serkan can yazmışdı bunu maç konusunda.

evet evet agiz okumuslardir kac metre var trübünlerle saha arasinda ordan nasil agiz okumus

Arda'nın bana sağ kanatta bir kere iyi oynadığı bir maçı söyler misiniz ? Bana göre ortada da oynayamaz. Arda'nın mevkii sol açıktır, savunmasını da yapar sorumluluğunu da alır. Adam çigiye inmeyi unuttu yıllardır. Bir sezon boyunca sürekli sol kanatta oynatsak büyük kozumuz olacak ancak şartlar elvermiyor bir türlü. Bugün izlerken ettiğim küfürün haddi hesabı yok Arda'ya ama biraz haksızlık ediyoruz gibi geliyor. Şu 2 maçı atlatsak herşey yerli yerine oturacak, sakatlık vs. olmazsa. lakin zor gözüküyor.

Etki tepki meselesi. Arda'nin taraftar üzerindeki etkisi pek olumlu degil maalesef, öyle olsaydi o da ayni tepkiyi görürdü.

Yabancı olsaydı Arda'ya da Kewell gibi davranılırdı. Hiç şüphem yok buna. Kewell'ın da çok kötü oynadığı dönemler oldu. Sezon sonu kendi açıkladı riske etmek istemedim son dünya kupamı diye. Arda da sakat sakat maça çıkar:) Ama Kewell'ınki doğru bizimki enayi.

Gözünü seviyim orta çalış biraz bu kadarmı zor

18 korner kullandık yanlış hatırlamıyosam kewella beraber çoğunu sen kullandın

Bir tane isabet varmı?Bir tane tehlike yaratan ortan varmı

Neyse siz göklere çıkarmaya devam edin Ardayı

Sizin dediğiniz gibi çok büyük topu çok

evet evet agiz okumuslardir kac metre var trübünlerle saha arasinda ordan nasil agiz okumus

Bizimkiler niyet okur hocam. Ağıza ne gerek var?

Arda'nın bana sağ kanatta bir kere iyi oynadığı bir maçı söyler misiniz ? Bana göre ortada da oynayamaz. Arda'nın mevkii sol açıktır, savunmasını da yapar sorumluluğunu da alır. Adam çigiye inmeyi unuttu yıllardır. Bir sezon boyunca sürekli sol kanatta oynatsak büyük kozumuz olacak ancak şartlar elvermiyor bir türlü. Bugün izlerken ettiğim küfürün haddi hesabı yok Arda'ya ama biraz haksızlık ediyoruz gibi geliyor. Şu 2 maçı atlatsak herşey yerli yerine oturacak, sakatlık vs. olmazsa. lakin zor gözüküyor.

Geçen seneki Panathinaikos ve ondan önceki sezon Beşiktaş deplasmanı. İki maçta da inanılmaz oynamıştı. Bugün vasattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt