Onur ne saçmalıyorsun yahu? Burda Ardaya söven herkes en az senin kadar Arda'ya tapıyor. ''Bir tek ben biliyorum'' mantığından hakikaten vazgeç. Serhattan en büyük farkın o adam gibi savunabiliyor kendini her şeyi Messi'ye çekip örnek vermiyor. Serhatçılık, Oğuz Serdarcılık oynamaya gerek yok, bu 1.
Arda konusuna gelelim. Arda'nın o ''66'' ile aynı olduğunu düşünüyorsan göz doktoruna gitmelisin. Her maçı izliyorum, Arda'da müthiş bir düşüş var işte gayet açık ve net. İlk çıktığı zamanda 3lü markaj oluyordu, 3'ünü de yatırıp kaldırıyordu. Ve eminim o zaman daha fazla sorumluluk alıyordu Arda. Şimdi bıraksalar da gitsem mantığıyla hareket ediyor sadece.
2 sezondur dikkatimi çeksede malzeme vermemek, saçmalamamak için söylemedim lakin yüz ifadesi bile belli ediyor herşeyi. Eskiden gülerek, zevk alarak oynayarak adam, şimdi bildiğin somurtuyor, sağa sola öfke saçıyor. Dediğim gibi hala çok seviyorum Arda'yı ama koskaca Galatasaray kulübü, galatasaray taraftarı, teknik ekibi tutup Arda'nın nazını çekecek durumda değil. Milli takımda müthiş oynayıp, zevk alarak oynayıp, bu takımda somurtmanın lüzumu yok. İstemiyorsan gidebilirsin. Fener'de dahil buna.
Burda Arda'ya sövenlerin art niyeti yok Onur. Arda bizim kız arkadaşımızı falan elimizden almadı. Sadece ondaki değişimi fark ediyoruz ve bizi bu üzüyor.