#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hep aynı 3-4 kişi devamlı iyi kötü oynasın farketmez Arda'dan para alıp maaşla bu işi yapıyormuş gibi övme peşinde böyle bir hava içinde gerçi takımın rezalet sonuclara imza atarken Ardanın eli belinde gezmeside Arda'nın iyice geriye gittiğini söyleyenleri doğrular nitelikte Arda size ne veriyorsa 2 katını vereceğim ancak dürüst yorum yazın.

Liverpool sadece hedeflerinden birisi. Herhangi bir takım istese bile gidecek zaten ama adamı satmıyorlar. Hasan Şaş gibi olacak sonra biz yine arkasından sallayacağız.

Roy Hodgson: Arda ile ilgilenmiyoruz ancak başka Türk oyuncularla ilgilendik ve Türkiye'de yüksek maaş aldıkları için gelmek istemiyorlar.

İyi de anlamıyorsun galba Tamer beni. Tamam hedefidir, hatta gitmek istiyordur ama takım kaptanı gitmek istiyorum diye çıldırmalı mı onu diyorum ben? Tabii ki isteyebilir, mutsuz da olabilir Galatasaray'da. Hatta belki Rijkaard'dan bile nefret ediyordur, özünde Fenerlidir falan. Ama ne diye bu açıklamayı hep yapıyor ki? Yani tamam anladık, istiyorsun ama olmuyor işte. Madem olmuyor sende sus azıcık, anı yaşa.

Soruyorlar o da cevaplıyor, cevaplamasa bu sefer küstah diyecekler bilmiyor musun Okan :)

@ Targutay

Arda bu saatten sonra bir yere gidemez artık. Hasan Şaş gibi kaldı Galatasaray'da.

Soruyorlar o da cevaplıyor, cevaplamasa bu sefer küstah diyecekler bilmiyor musun Okan :)

@ Targutay

Arda bu saatten sonra bir yere gidemez artık. Hasan Şaş gibi kaldı Galatasaray'da.

Küstah desinler ya yeter ki. En büyük savunucusu olurum ben o zaman. Azıcık medyaya laf atsın, dalga falan geçsin. Emin olun o zaman çok kişi daha savunacak Arda'yı. Ama farkında değil ki Arda bunun.

Neyse, uzatmaya gerek yok. Hala sonuna kadar arkasındayım ben Arda'nın.

Arda bugün çok çalışkandı. İyiydi. Beğendim. Ama istikrar gerekli tabii ki. Hep böyle olman lazım..

İlk yarıda çok kötüydü ikinci yarıda çok iyiydi.

Bazen gereksiz top tutuyor ayağında onu bir azaltabilse çok daha iyi olacak.

Kapak taktı demiyecem tabi ayıp olur

V.Yaman'a yazılan Arda'ya yazılması lazım

Kaç tane top kaptı sayamadım. Yok Fatih Terim gelecek diye oynamıyormuş cart curt, medyanın gazına geliyor çoğu taraftar..

Mac sonu taraftarlara gidip formasini vermesi sonrasindan tekrardan geri donup 3'lu cektirmesi , guzel goruntulerdi.Umarim taraftarla hep barisik olurlar.

İşte bu Arda..

İnşallah bu performansını yükselterek devam edersin..

Sana her zaman inandım inanmaya da devam ediyorum.Yürüyedur Arda Turan.

Her pozisyonumuzun ve Golümüzün içerisinde Arda mutlaka oluyor ya son pası veriyor yada oyun kuruyor.Bazen gereksiz top tutsada Ofans gücümüzün en büyük parçası.Ve o bizim biricik Kaptanımız

Arda duygusal bir oyuncu, profesyonel olamadı hala. Her türlü mental problem maçtaki performansını etkiliyor. Takım galibiyetler almaya başladıkça daha da iyi olacaktır.

Ulan 2 gün önce çocuğa demediğini bırakmadı taraftar,eleştireceğiz ama aşağılamadan yıkmadan..

Bu çocuğa Allah kuvvet versin tek başına sırtlıyor takımı çoğu maçta..

Müthiş koştu bugün. Savunmada da çok iyiydi.

Tebrikler Arda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt