#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #66 Arda Turan

Sen şakasın ya harbi. yok bunları dewdikten sonra sana cevap bile vermem;)

terbiyeni takın laleligin alemi yok burda herkes birbiriyle dost olmalıdır ama sen gelip kendi takımının bir taraftarına sırf nihatı begenmiyor diye saka dersen 1 numaralı rezil olursun ayıp senin yaptıgın git kendi yasındaki kendin gibi olan lalelere havalan kactır bana laf atıyorsun neyse ben efendi gibi kapıyorum konuyu burası ardanın konusu herkese iyi forumlar ;)

Avrupadada görmek isteriz seni :)

turşunumu kuracaz git istediğin yere :)

terbiyeni takın laleligin alemi yok burda herkes birbiriyle dost olmalıdır ama sen gelip kendi takımının bir taraftarına sırf nihatı begenmiyor diye saka dersen 1 numaralı rezil olursun ayıp senin yaptıgın git kendi yasındaki kendin gibi olan lalelere havalan kactır bana laf atıyorsun neyse ben efendi gibi kapıyorum konuyu burası ardanın konusu herkese iyi forumlar ;)

Seni takdir ettim çok efendisin gerçekten..!

Skor taraftarları hadi gelin eleştirin ardayı ..

Gün geçtikçe kendini yeniliyor,defans oyuncusu oldu resmen :D

Avrupadada görmek isteriz seni :)

turşunumu kuracaz git istediğin yere :)

kendi adına konuş,sanırım Arda'nın gitmesini isteyen sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek Galatasaray'lılardansın yada isteRİZ derken bu 10 kişilik gruptan söz ediyordun herhalde.

Gerard,nedved,puyol del pieronun turşusu mu kuruldu..?

Galatasaray büyük takım istedği oyuncuyu elinde tutar..

Bu Avrupaya gitme sevdasi beni üzüyor acikcasi..Demek ki futbolcular Galatasaray´i o ayarda görmüyor.Tamam orda oynarken seyretmek de hos olur ama böyle futbolculari satarsak, Galatasaray´in o takimlarin ayarinda olmadigini gösterir bu da beni üzüyor acikcasi..

Bu Avrupaya gitme sevdasi beni üzüyor acikcasi..Demek ki futbolcular Galatasaray´i o ayarda görmüyor.Tamam orda oynarken seyretmek de hos olur ama böyle futbolculari satarsak, Galatasaray´in o takimlarin ayarinda olmadigini gösterir bu da beni üzüyor acikcasi..

aynen katılıyorum ama aramızdaki irlandalılar onu avrupada seyretmek istiyormuş.

Herkes ona hayran!

Türkiye'deki en beğenilen ünlülerin belirlendiği bir araştırmada, Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan, futbolcu kategorisinde ilk sırada yer aldı.

Ipsos KMG tarafından 18 yaş üzeri bin 111 kişiyle görüşülerek yapılan "Beklentiler, Tercihler, Beğeniler" araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırmaya göre Türkiye'de en beğenilen futbolcu kategorisinde ilk sırayı yüzde 14 ile Avrupa Şampiyonası'nda yıldızı parlayan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan aldı.

Geçtiğimiz senenin en beğenileni Alex De Souza ise yüzde 5 ile ikinciliği takım arkadaşı Semih Şentürk ile paylaşıyor. Emre Belözoğlu yüzde 3 ve Hasan Şaş yüzde 2 ile araştırmada yer alan diğer futbolcular oldular.

Kaynak: İHA

herkes ona hayran!

türkiye'deki en beğenilen ünlülerin belirlendiği bir araştırmada, galatasaray'ın yıldızı arda turan, futbolcu kategorisinde ilk sırada yer aldı.

Ipsos kmg tarafından 18 yaş üzeri bin 111 kişiyle görüşülerek yapılan "beklentiler, tercihler, beğeniler" araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırmaya göre türkiye'de en beğenilen futbolcu kategorisinde ilk sırayı yüzde 14 ile avrupa Şampiyonası'nda yıldızı parlayan galatasaraylı futbolcu arda turan aldı.

Geçtiğimiz senenin en beğenileni alex de souza ise yüzde 5 ile ikinciliği takım arkadaşı semih Şentürk ile paylaşıyor. Emre belözoğlu yüzde 3 ve hasan Şaş yüzde 2 ile araştırmada yer alan diğer futbolcular oldular.

Kaynak: İha

Herkes ona hayran o KUTSAL RENKLERE!!!

Sana hayran olmayan futboldan anlamayan insan...!!!

Çok şanslı taraftarız biz,herkese nasip olmaz 4 tane izlemeye doyum olmayan oyuncuya sahibiz...!!!

Çok şanslı taraftarız biz,herkese nasip olmaz 4 tane izlemeye doyum olmayan oyuncuya sahibiz...!!!

Aslında 6 tane.. Meira ve Linderoth'uda eklersen.. Tabi Meira'nın kendine gelmesi, Linderoth'unda sahalara dönmesi durumunda geçerli bu dediğim...:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt