#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Bir efsanenin ilk satırlarını bu sene Rijkaard ile yazacak...!

Seni sol çizgiye hapsedenler utansın, serbest oynayınca neler yapabileceğini gördük; 3,5 asist, ki nonda yerinde bitirici biri olsaydı muhtemelen 5,5 olacaktı. O ne ortalardır, o ne ara paslardır, gözümüzün pası silindi. Artık bizim de bir Iniesta'mız var. Aslanım benim, kardeşim.

Arda serbest oyuncu rolünde,bir bakıyorsun sağda bir bakıyorsun solda,genelde ortada oynuyor,yani Rijkaard'ın Ronaldinho'yu oynattığı gibi oynuyor,oyunun iki yönünüde oynayabilen Elano ve tamamen hazır olarak Keita'da katılınca bu takım tadından yenmez...:)

sen son yıllarda bizim başımıza gelmiş en güzel şeysin büyük kaptan...

Bu akşamki maçın adamıydı yıldızıydı hep böyle yıldızsın Kaptan Arda...

Hakikaten artık ciddi ciddi Dünya'da ki 2 Iniesta'dan birinin bizde olduğunu, o'nun da Arda olduğunu düşünmeye başladım. :)

1 maç kötü oynayınca bu adamın yeri sol taraf denmesin de.

Bence yanlış düşünüyorsunuz...

Dünya'da niye 2 tane İniesta olsun,asıl 2 tane Arda var biride Barcelona'da...:D:D

Acaba izlermiyiz Arda'yı Barcelona gibi bir takımda,hocam 2 sene diyorum 2 sene sonra Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak en verimli dönemine girecek asıl o zaman görücez Türk insanından da nasıl yetenekler çıkıyor...

22 yaşında böyle oynayan futbolcuyu 24 yaşında nasıl oynar düşünün

Acaba izlermiyiz Arda'yı Barcelona gibi bir takımda,hocam 2 sene diyorum 2 sene sonra Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak en verimli dönemine girecek asıl o zaman görücez Türk insanından da nasıl yetenekler çıkıyor...

22 yaşında böyle oynayan futbolcuyu 24 yaşında nasıl oynar düşünün

Valla hocam haklısın,eğer Manu yönetimi biraz akıllı olsaydı Ronaldo'dan sonra Arda'yı düşünebilirlerdi,bence gayette iyi olurdu...

Aslanim Arda. Seni cok elestirdim ama cogu kez elistirmede hakliydim. Bügün gercekten star seviyesinde bir performans gösterdi. Cogu elestirdigim konuda gelismeler fark ettim. Umarim bu performansini devam ettirir,ayrica insallah Medya ile cok ugrasmaz.

Süpersin Arda müthişsin Arda İnanılmazsın Arda Sen 1 tanesin Arda iyi ki varsın Arda

Galatasaraylı olarak temennim 15 yıl daha bu formayı giymen ama bir iki yıl sonra Barça'ya gitsen bir hafta Albiol'un bir hafta Heitinga'nın belini kırsan seni izlesek bu bizim kardeşimiz desek göğsümüz kabarsa :))

allah nazarlardan kem gözlerden çekemeyen kuşlardan korusun.neymiş kafası karışacakmış.:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt