#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Kaptan seni anlatmak,övmek için kelimeler bulamıyorum..

Tebrikler kaptan. 2 asist , 1 gol. Maçta 3 gol attığımıza göre harkulade bir performans.

Bütün gol pozisyonlarında da sen vardın. Attırdıkların hariç. :)

Çok iyi oynuyor aman nazar değmesin kaptanımıza.O bizlere daha lazım..:)

Arda 'yı etkisiz buldum. Eskisi kadar kendi sahasına koşup pres yapmıyor.

Arda verilen kart hakkında hakemin burdan bütün sülalesine saygılarımı yolluyorum. Arda 'nın önüne durup eliyle iteleyerek '' Oradan değil, Şuradan çıkacaksın!!! '' demek dünyada hiçbir hakemin uygulamadığı bir uygulamadır. Hakemin art niyeti yüzünden sarı kart gördü Arda. Tekrar hakemin ailesine saygılarımı yolluyorum.

arda verilen kart hakkında hakemin burdan bütün sülalesine saygılarımı yolluyorum. Arda 'nın önüne durup eliyle iteleyerek '' oradan değil, şuradan çıkacaksın!!! '' demek dünyada hiçbir hakemin uygulamadığı bir uygulamadır. Hakemin art niyeti yüzünden sarı kart gördü arda. Tekrar hakemin ailesine saygılarımı yolluyorum.

+1905

enerjisini daha cok ofansif anlamda harcamasi dilegiyle.

Şurda 3 aya yakın bir zamandır takımı takip edemiyordum.Bu akşam ki maçta gördüm ki takım gerçekten çok değişmiş.Rijkaard'ın sistemini beğendim ama sanki daha tam beceremiyoruz gibi.Arda' da eski Arda değil.Ofanstan çok defansını da izlersiniz gibi bu sene.

Böyle bir hakem skandalı daha görmedim. Böyle bir kural mı var? Bu sarı kart'a itiraz edilmelidir.

Madem Arda'yı kısa yoldan çıkartmak istiyorsun, girecek adamı da oradan oyuna sokacaksın.

Hakemin eline sözlük rica ederken, en seksi duygularımla selamlıyorum kendisini.

arda sen nesin ya:D 1 gol 2 asist:D:D:D 2. yarı etkisizdi bence ama olur o kadar...solda aydın yattı basbaya...tüm yük ona kaldı...

Hakem bravo sana be bravo . Şakıttın ilk maçtan .

Arda ise tam bi kaptan yahu . 10a 10 numara oynayamaz diyenler nerede ? kaptanlık ağır gelecek ezilecek diyen ezikler nerde ? Hani nerde?

Kaç maçtır öttürüyor sizleri koçum benim

O hakem neci orada ?...

Çoban mı o ne ? ...

Hoşt ?

ayrica antep macindaki ilk golden sonra sevinisi poster olabilecek kapasitedir bulan olursa sevinirim :)

Galatasarayımız, yeni teknik direktörü Frank Rijkaard döneminde oynadığı 5 resmi maçta 16 gol attı. Galatasaray bu 5 resmi maçın hepsinde duran toplardan (Korner-Serbest Vuruş) gol buldu. Ayrıca yeni kaptan Arda Turan bu 5 maçın hepsinde asist yapmayı başardı. Arda Turan takımın bu sezon resmi maçlarda attığı 16 golün 8 tanesinde asist yaptı.

Maçtan zaman zaman düştü ama görevini layıkıyla yerine getirdi Kaptan !

Büyüksün Hocam.

Daha ilk maçlardan itibaren iyi bir istatistik yakaladı. İstikrarlı futboluyla göz dolduruyor , bana göre bu sene Galatasaray'da çok büyük işlerin altına imzasını atacak.

Ayrıca medyanın gazına gelmemeliyiz ve Arda'ya sonuna kadar destek olmalıyız , Arda sadece Galatasaray'ın değil Türkiye'nin en büyük futbolcusu. Medyanın Arda'yı karalama kampanyalarına izin vermemeliyiz.

avrupa'nın sayılı kulüplerinde oynayabilecek bir oyuncu. karakteri ve oyunuyla göz dolduruyor gerçekten. medya elini çeksin yeter.

daha parlamadan söndürdüğünüz yıldızlar yetmedi mi !!

Allah korusun sakatlık felan olmazsa bu adam açık ara asist kralı olur bu yıl çok iyi istatitikler bekliyorum Arda'dan 1 gol 2 asist bu yıl onu çok konuşacağız

Daha ne yapmalı anlayamıyorum.. Gereksiz yorumcuları dinlemeden aynı çizgide devam etsin yeter.. Elano gelince yükü de hafifleyecek böylece performansını 90dk.ya yayacak.. Sonra da överler işte böyle de iki yüzlüdür bu yorumcular.. Özellikle Ahmet Çakar.. O yüzden bu taraftar sana inanıyor ve güveniyor BÜYÜK KAPTAN..!! Bu da sana yeter zaten.. Yürüyedur..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt