#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Aslında olay şöyle;

Arda dün daha çok sol açıkta oynadı. Sağ açıkta Keita tazı gibi koşturduğu için Arda benim gözümde yavaş kaldı. Aslında ben Ardaya yavaş demiyorum Keita çok hızlı diyorum :D

Böylece tam olarak çevirmiş oldum :)

Zaten Arda'nın gerçek yeri bence forvet arkası.Kanat oyuncusu Keita gibi yırtıcı olmalı.

Zaten Arda'nın gerçek yeri bence forvet arkası.Kanat oyuncusu Keita gibi yırtıcı olmalı.

Katılıyorum sana. Dün bu konuda şüphelrim oldu. F.R. Arda yı sola kaydırdı kewell ortaya geçti. Elano gelince ne olacak hiç belli değil.

mustafa

Elano-Arda

Keita-Kewel

Baros

olmayacak gibi geldi bana

Arda bu sene hic olmadigi kadar iyi bence, surekli gelistiriyor kendini. Yalniz taktik mi oyle bilmiyorum ama macta dizilis genellikle soyleydi:

-----------Baris - Sarp----------

---Keita - Baros - Kewell - Arda--

Orta sahanin ortasinda oynamiyor sanki, enteresant.

"Omzunda ağrısı olan Arda Turan’ın tedavisine sağlık merkezinde başlandı."

Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Maçın ilk dizilişi Arda solda, Kewell ortada şeklinde değildi pek. Sonradan biraz daha hissedilebilir şekilde Arda sola kaydı. Belki de Denizlinin durumuna göre böyle uygun görüldü, Arda özellikle orayı almak istedi gibi geldi. Tabi daha sonraki maçlarda nasıl olur bilemeyiz ama bence Rijkaard hala Ardayı ortada düşünüyordur. Aslında solda da Keitadan bir tane olsa fena olmazdı:D Artık her maç gördüğü yerden vurmaya başladı Arda, inanıyorum bu sene bu özelliğinin üzerine çok şey koyacaktır, birkaç ay sonra uzaktan çok şık goller izleyebiliriz Ardadan.

Kaptanin nasil ustaca sevenlerini yolcularini limana dogru sag salim ilerlettigine sahit olmak gurur verici

katettigi yol inanilmaz gercekten

Malum forumdan yeni bir başlık : Arda´nın tedavisine başlandı! (bu ne demek hepimiz biliyoruz)

Florya Metin Oktay Tesisleri´nde‚ teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda‚ Denizlispor karşılaşmasının ilk 11´de yer alan oyuncuların sahada aerobik koşuların ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladıkları‚ diğer futbolcuların da teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Geçirdiği mide rahatsızlığı nedeniyle Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyen yeni transfer Elano´nun takımdan ayrı çalıştığı ifade edilirken‚ omzunda ağrısı bulunan Arda´nın tedavisine başlandığı açıklandı.

Verin Dopingi ciksin oynasin!

nasil olsa ceza falan almiyor!

daya aferinleri ‚ iğneleri...

kücücük cocuk firildak gibi dolaniyo sahada fitillerdendir yedigi o atesi soguk alginligi gecirmis dondurma yiyip antrenmandan sonra terli terli ...

Ne denir bunlara anlamıyorum ki . . Nasıl bir mantık bu ?

Karşı yakaya inat büyük kaptan; coş, coştur her maç.

Arkadaşlar Arda'yı izlerken tırnağı değil,elini yiyor malum kanatlılar,o yüzden onların ne düşündüğünü zerre kadar önemsemeyin destek olun Arda'ya,o bizim oyuncumuz ve her takıma böyle oyuncu nasip olmaz,dış güçlerden korumamız gerek tartışmasız Türkiye'nin en gözde oyuncusu,bundan gurur duyacağız ve destek olacağız,ileride çocuğumuza Arda Turan efsanesini anlatacağız inanıyorum...

dün çokda iyi olmasada yine de son derece faydalıydı attıgı gol ile bunu gösterdi çok kritik dk da geldi gol çünkü.

Böyle mal mal şeyleri foruma taşımayın.Şu antu ya da girip adamların popülasyonunu yükseltmeyin...

Rijkaard Elano-Arda rotasyonu uygulayabilir haftaiçi, 10'u dinlendirmek amacıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt