#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Arda Turan klas bir oyuncu.Bu günlerde pek iyi oynadığını düşünmüyorum.Herkes mor forma(videolarda en çok Arda ön planda) konusunda videolar yayımlanıyor.Bu nedenle bence morali bozuk

Arda Turan klas bir oyuncu.Bu günlerde pek iyi oynadığını düşünmüyorum.Herkes mor forma(videolarda en çok Arda ön planda) konusunda videolar yayımlanıyor.Bu nedenle bence morali bozuk

renktaş bize ne o angutların yaptığı videolardan, ayrıca Arda'nın morali neden bozuk olsun yaa, bi de demişsin bu günlerde iyi oynamıyo :confused:

Arda iyi oynamıyo:S aynı arda mı bu acaba morali filan da bozuk değil dün gollerden sonraki sevinçlerini görmediniz galiba..

bugün Arda'YI kanyon sinema çıkışında gördüm , selamlaştık (tabi ben mal mal bakınca oldu bu:D) ve kolu askıdaydı? imza alamadım ya ona yanıyorum.

Biraz önce Telegol'de de aynı muhabbet döndü, ezilme var perşembe günü oynuyacak dendi.

Geçen sene Topal'ın da omzunda sakatlık olmuştu, baya bir oynayamamıştı. İnşallah o kadar önemli birşey değildir. Nazar değdi çocuğa ya. Gözü olanların gözü çıksın!

İpek;Topal'ın omzunda çatlak vardı yanılmıyorsam. Arda'nın sakatlığı o kadar ağır olmasa gerek.

Kulübümüzde son yıllarda sağlık kurulunda neler dönüyor hiçbirimiz bilemiyoruz ne yazık ki Ömer kardeş.

Misal, Tobias Linderoth diye bir adam aldık, geldiğinden beri müzmin sakat.

1-2 gün sonra da çıkıp derler ki Arda 3-4 hafta yok. O sakatlık uzadıkça uzar.
İpek;Topal'ın omzunda çatlak vardı yanılmıyorsam. Arda'nın sakatlığı o kadar ağır olmasa gerek.

alçı vesaire yoktu basit bir askı vardı o kadar hemen yanımdan geçti ve sonuçta dışarıda geziyordu ciddi olduğunu sanmıyorum

Geçen sene Topal'ın da omzunda sakatlık olmuştu, baya bir oynayamamıştı. İnşallah o kadar önemli birşey değildir. Nazar değdi çocuğa ya. Gözü olanların gözü çıksın!

renkdaşım arda'nın rahatsızlığının nazarla alakası olduğunu düşünmüyorum. kaptan'a kamyon, tır çarptı dünkü maçta. her nedense arda'ya top gelince 3 arap saldırıyor tabi kaptan ne yapsın. rakip oyuncuların arda ile ne alıp veremedikleri var anlamıyorum. tamam adamı çek düşür ama dizine, baldırına vurulur mu insafsızlar

Maci defalarca izlememe ragmen 86. dakikadaki pozisyonda Baros'a topu niye cikarmadigini anlayamadim. Annesi Babasi seyrediyor diye ya da 4-1'in getirdigi rahatliktan olsa gerek, bir dahaki sefer gorur oralarda Baros'u diye umalim..

Renktaşlar aranızda arada sırada angut.comu okuyanlar vardır. orda ''Arda'nın tedavisine başlanmış'' diye bir başlık açılmış. Bu adamlar nekadar kansız , vicdansız yaratıklar, insanlıktan nasibini almamışlar dehşet içinde okudum orda yazılanları. Hemen dopinge bağlamış bu kansızlar olayı. R.Carlos , Alex vs.. sakatlandığı zaman renk takım ayrımı yapmadan olaya insani biz gözle bakarak burda bizlerin yazdıklarını düşünüyorum birde bu adamların başta Arda olmak üzere tüm futbolcularımızın sakatlıklarıyla ilgili yazdıklarını... Hatta ve hatta daha önce inşallah sakatlanır, bacağı kopar vs.. gibi iğrenç yazılarınıda gördük bu angutların.

Hepinizi Allah'a havele ediyorum ezik, rezil insan müsvetteleri.

Geçmiş olsun kaptan, inşallah en yakın zamanda sahalara dönersin.

Renktaşlar aranızda arada sırada angut.comu okuyanlar vardır. orda ''Arda'nın tedavisine başlanmış'' diye bir başlık açılmış. Bu adamlar nekadar kansız , vicdansız yaratıklar, insanlıktan nasibini almamışlar dehşet içinde okudum orda yazılanları. Hemen dopinge bağlamış bu kansızlar olayı. R.Carlos , Alex vs.. sakatlandığı zaman renk takım ayrımı yapmadan olaya insani biz gözle bakarak burda bizlerin yazdıklarını düşünüyorum birde bu adamların başta Arda olmak üzere tüm futbolcularımızın sakatlıklarıyla ilgili yazdıklarını... Hatta ve hatta daha önce inşallah sakatlanır, bacağı kopar vs.. gibi iğrenç yazılarınıda gördük bu angutların.

Hepinizi Allah'a havele ediyorum ezik, rezil insan müsvetteleri.

Geçmiş olsun kaptan, inşallah en yakın zamanda sahalara dönersin.

Hepsi rambo onların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt