- 22 Kasım 2008
- 5.548
- 1
- 1.333
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN
son golde asist Arda'dan:happy0025:
son golde asist Arda'dan:happy0025:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son golde asist Arda'dan:happy0025:![]()
.Bu arada üçlüne kurban.
Ask olsun kaptan bugün hic assist yapmadin![]()
![]()
Olur mu yapmadii...Barosa verdigi arapasinda penalti kazandik, son golüde asist gibi biseydi zaten![]()
Evet, ben de farkettim ama heralde istatistiğe öyle yansımayacak.
Şaka bir yana, Arda bugün biraz daha durgun ve daha az etkiliydi. Bunda rakibin çok kapanması ve önceki maçlarda etkili olduğunu gördüğü Arda'yı iyi kontrol etmesi de önemliydi. Sene başından beri asist anlamında iyi istatistik yapmıştı, bu maçta ona ekleyemediği için üzüldüm ama olsun, her maçta abartılı futbol oynaması şart değil...
Arda yorgun. Haftasonu lig, haftaiçi milli takım tekrar lig sonra kupa maçı. Henüz gereken fiziki kalitede değil. Aslında ben bu maç dinlendirir ardayı elano yu kullanır Rijkaard diye düşünmüştüm.
KAyseri maçında dinlenebilir. Ya da 45 o 45 dakika Elano oynar.
Ask olsun kaptan bugün hic assist yapmadin![]()
![]()
Vay be bugünleri de gördük çok şükür.Arda'nın yedeği Elano,Aydının yedeği Kewel.
Sinem Kobal ile ilişkileri varmış sanırım . Yakışır kaptanıma. Beyaz 1 sene uğraşıp başaramamıştı
![]()
sinem kobal kurban olsun sana...paris hilton yakışır benim koçumaa![]()
Biraz magazinsel bir haber olacak fakat Sabri ile zamanında sevgiliydi Sinem Kobal.Yada ben öyle hatırlıyorum. Sevgili olduklarını sanmıyorum.
![]()
Biraz magazinsel bir haber olacak fakat Sabri ile zamanında sevgiliydi Sinem Kobal.Yada ben öyle hatırlıyorum. Sevgili olduklarını sanmıyorum.
![]()