#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Bütün fenev orta sahasını toplasan ardanın teknik kapasitesinin yarısı etmez..

Arda teknik olarak gerçekten müthiş.Hele Çeklere ve İsviçreye attığı goller harika..

Eger ben yazdım sanıp yazdıysan

Gözlük al

Ezikfbli biri yazmıs

bende dalga gecelim diye koydum :o

yok olayı anladıysan bu mesajımı üstüne alma

sen yazdın sanıp şaşırmıştım bi gsli niye böle saçmalar diye, neyse ki doğru kişilermiş saçmalayanlar..

kusura bakma görmedim alt tarafı..

objektif olalım çek maçındaki golü güzeldi ama isvçre macındaki golü biraz şans faktoruyle oldu adamın ayağına carptı falan

Böyle bir düz mantığa karşıyım.O gol o zamana kadar çabalarının bir ürünü.Yani o gol olmasa son saniyede yine birşey olacak ve gol atacaktık.Ha Arda atar,Tuncay atar vs vs.O gol olacaktı.Arda'nın atması ayrı bir güzellik tabi.

Böyle bir düz mantığa karşıyım.O gol o zamana kadar çabalarının bir ürünü.Yani o gol olmasa son saniyede yine birşey olacak ve gol atacaktık.Ha Arda atar,Tuncay atar vs vs.O gol olacaktı.Arda'nın atması ayrı bir güzellik tabi.

golü hak etmedik demedi arkadaş sadece ayağına çarptı kaleciyi aştı girdi şansdı dedi..

Bu salaklar Kazımla Arda yı ilk oynadıkları budapeşte maçında kıyasladılar.Yok Anelka kazım mış=)Arda kimmiş falan filan fenerlilerde olmasa kime güleceğiz yaw=)=)Şuan benim gözümde Sağlam bir Aydın çok daha etkilidir Kazımdan...

Bu salaklar Kazımla Arda yı ilk oynadıkları budapeşte maçında kıyasladılar.Yok Anelka kazım mış=)Arda kimmiş falan filan fenerlilerde olmasa kime güleceğiz yaw=)=)Şuan benim gözümde Sağlam bir Aydın çok daha etkilidir Kazımdan...

son cumlen harika be renkdas

Sağlam bi Aydın Kazım'a 100 basar.

Ya Kazım kim Allah aşkına yapmasınlar böyle şakalar.Gözümde değerleri düşüyor iyice şüphe etmeye başlıyorum akıllarından.Bütün dünya farkında bi bu adamlar olamıyo yada olmak istemiyo :rolleyes:

Kazım'ı tek 1 maçta beğendim dedim ne olmus bu kazıma oda Türkiye-Almanya macıydı hakikaten ronaldinho gibi top oynadı kazım ancak ondan sonra yada ondan önce kazımı gören olmadı 1 maclık ronaldinhoysa arda cok macta messi oldu bu fenerlileri anlamak zor :o

Kazımmı :D:D:D:D

Şut : Kazım :7 Arda :7

Çalım : Kazım:7 Arda :10

Pas/Orta: Kazım:6 Arda:10

Dripling: Kazım:7 Arda:9

Hız: Kazım:8 Arda:8

Hava Hakimiyeti: Kazım:6 Arda:6

Topsuz Oyun: Kazım:3 Arda:8

Fiziki Direnç: Kazım:7 Arda:7

Oyunu Okuma: Kazım:6 Arda :9

Ya adamlar K.kazım için C.Ronaldodan daha iyi olacak diye bi iddaa da bulunmuşlar..Düşünün artık gerisini...

Kazımmı :D:D:D:D

Şut : Kazım :7 Arda :7

Çalım : Kazım:7 Arda :10

Pas/Orta: Kazım:6 Arda:10

Dripling: Kazım:7 Arda:9

Hız: Kazım:8 Arda:8

Hava Hakimiyeti: Kazım:6 Arda:6

Topsuz Oyun: Kazım:3 Arda:8

Fiziki Direnç: Kazım:7 Arda:7

Oyunu Okuma: Kazım:6 Arda :9

Hız kazım 3 arda 1 bence tek eksigi hızı ardanın :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt