#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

NE ??????? kazım Ardadan hızlımı????????? Hangi kazım bu??? Bizim bildiğimiz kazımmı??? Bi dk, hayır, bizim bildiğimiz kazım??? Hepimizin ortak??? Kazım??? Hızlı ??? Ardadan??? Colin kazım??? Ardadan??? Hızlı??? yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu !!!!!! ben artık hiç bişey demem bu tezi her kim ortaya attı ise biliyomusun sen? Ben artık hiç bişey demem....

NE ??????? kazım Ardadan hızlımı????????? Hangi kazım bu??? Bizim bildiğimiz kazımmı??? Bi dk, hayır, bizim bildiğimiz kazım??? Hepimizin ortak??? Kazım??? Hızlı ??? Ardadan??? Colin kazım??? Ardadan??? Hızlı??? yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu !!!!!! ben artık hiç bişey demem bu tezi her kim ortaya attı ise biliyomusun sen? Ben artık hiç bişey demem....

:D:D

Antu ;)

Kazım ve ardayı karşılaştırmak o kadar yanlışki..

Gerek milli takımda,gerek kendi takımlarında performansları ve kaliteleri ortada..

Arda kötü oynadığı zaman taraftar şaşırır..ne oldu ardaya der,sorunları olduğunu düşünür.

Kazım'ın taraftarı şaşırtması için iyi oynaması gerekir. ;)

Işıl Alben ile evlenmeleri en büyük hayalim Arda adına (: Arda ile evlenmezse ben alabilirim. (:

Arda Kazım gibi 10 tanesini üst üste koyar bi çalım atar Kazım o çalımdan sonra yerinden kıpırdayamaz ne kadar hızlı olursa olsun.

Kazım Arda dan hızlı falan değil.Arda hızlı değil diyenlere de şaşırıyorum gerçekten gayette hızlı bir oyuncu Arda...

Artık Ardayı Kazımla karşılaştırma konusu kapansın ... Ardaya ayıp ediyoruz

bugün ilk yarıda Arda bir depar attı, şaşırdım içine motor mu kaçtı diye:)

arda olmasin bizim takim koca bir SIFIR ataklarimizin yuzde 85 i sol taraftan

bugün ilk yarıda Arda bir depar attı, şaşırdım içine motor mu kaçtı diye:)

Arda sanıldığı kadar ağır değil özellikle dar alanda hızlı bir oyuncu çünkü bacakları kısa ve çabuk hızlanıyor..Ama fazla koşmaya çalışan bir oyuncu değil..Özellikle böyle maçlarda koşmak istemiyor..Çalışma oranıyla ilgili yani..

Arda sanıldığı kadar ağır değil özellikle dar alanda hızlı bir oyuncu çünkü bacakları kısa ve çabuk hızlanıyor..Ama fazla koşmaya çalışan bir oyuncu değil..Özellikle böyle maçlarda koşmak istemiyor..Çalışma oranıyla ilgili yani..

dar alanda ne kadar hızlı olduğunu, neler yapabildiğini biliyorum tabi ki. benim bahsettiğim olay geniş alanda ve epey arkadan gelerek olmuştu. ona şaşırdım:)

Böyle maçlarda depar atmasınada gerek yok zaten.Ayrıca evet sanıldığı kadar yavaş bir oyuncu da değil.

Bugün mest oldum izlerken müthiş oynadı maçın adamıydı bence!

dar alanda ne kadar hızlı olduğunu, neler yapabildiğini biliyorum tabi ki. benim bahsettiğim olay geniş alanda ve epey arkadan gelerek olmuştu. ona şaşırdım:)

Evet katılıyorum arda kendini zorlasa sanıldığı kadar ağır bir oyuncu değil..Ama fazla zorlamıyor koşarken kendini..Depar atma isteği pek yok yani.(büyük maçlar hariç)Sonra millet başlıyo burda ağır koşamıyo diye..Aynı şey nonda için de geçerli nonda sanıldığı kadar ağır bir adam değil..

Evet Arda o kadar yavaş değil ama hızıyla çalımını birleştirebilse çok daha durdurulamaz olur.Mesela ben Arda'nın hızlı koşarken çok fazla çalım atıp ipe dizdiğini göremedim.Ama adam oyunu okuyor buna aslında gerekte kalmıyor.Hareketli koşan bi futbolcu her zaman daha korkutucudur karşı takım için.Tabii ki çok büyük bir yetenek ona kimse laf edemez ama kendini geliştirmez bu seviye de kalırsa Sergen den farklı olmaz durumu.

Ardalar kolay yetişmiyor sahada oyunun sıkıştığı her yerdeydi gerçekten maestro gibi yönetiyor takımı Lincoln ile uyumu çok güzel izlemek büyük keyif!

Ardalar kolay yetişmiyor sahada oyunun sıkıştığı her yerdeydi gerçekten maestro gibi yönetiyor takımı Lincoln ile uyumu çok güzel izlemek büyük keyif!

Lincoln,Arda,Baros,Kewell mahşerin 4 atlısı gününde olsun 5'lemiyeceğimiz takım yok.

Aydın biraz daha geliştirsin Kewell'a gerek bile kalmaz :D

Aydından ümitli değilim ben en fala galatasarayda yedek olur veya kontraatak oyuncusu..Tabi beni yanıltmasını isterim..Ama gidişiat hiç öyle durmuyor..Hala bekliyoruz 3 senedir özelliklerini geliştirmesini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt