#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda'dan iyi bildiğimden değil arda sabri gibi olsun dedigimden de degil fazlasıyla pozisyon engellemekte ben ortada olsa daha işe yarayacagını düşünüyorum kanat adamında teknikten önce hız gerekir ukala yorum yazmışsında arda'dan iyi biliyor diye servet'te forvette oynamak istiyor koy o zaman serveti forvete senin anlayısına göre arda bir messi degil bir rooney degil o adamları defansada koysan iş yapar adam zevk alıyor ancak bir kewell'ı kanatta görmek istiyorum ardayı degil ortada daha faydası olur rakibi 1 mac teknikle geciyorsa iyi bi takım karsısında tıkanıp kalıyor kusura bakma cavenaghisi traoresi seni gecirmez hüseyin cimsir ismail güldüren degil onlar ;)

Tabi canım arda anca takoz adamları geçiyor..

İtalya maçında rezil ettiği addoo nun milanda oynadığından

Liverpool maçında beşliğinden topu geçirdiği xabi alansonun liverpoolda oynadığından..

Aynı maçta üstüne üstüne gidip asist yaptırdığı fabio aurelionun liverpoolda oynadığından..

İsviçre maçında etrafında döndüğü fernandezin m.cityde oynadığından..

Çek cumhuriyeti maçında kaç kez geçtiği Grygera juventusta oynadığından..

Haberin yok galiba..?

Servetin forvet oynamak istemesiyle Ardanın kanat oynamak istediğini bir tutarak futbol bilgini gösterdin..

Asıl messi rooney değil arda defansa koysan iş yapar kendisi zaten sağbek oynamıştır ve beşiktaş maçının en çok top çalan oyuncusudur..Haberin vardır umarım..

Ayrıca kewellda gençliğindeki kadar hızlı değil..Madem kanatta hızlı adam istiyorsun sabriyi koy sağ açığa.. :2aloh1:

Arda'dan iyi bildiğimden değil arda sabri gibi olsun dedigimden de degil fazlasıyla pozisyon engellemekte ben ortada olsa daha işe yarayacagını düşünüyorum kanat adamında teknikten önce hız gerekir ukala yorum yazmışsında arda'dan iyi biliyor diye servet'te forvette oynamak istiyor koy o zaman serveti forvete senin anlayısına göre arda bir messi degil bir rooney degil o adamları defansada koysan iş yapar adam zevk alıyor ancak bir kewell'ı kanatta görmek istiyorum ardayı degil ortada daha faydası olur rakibi 1 mac teknikle geciyorsa iyi bi takım karsısında tıkanıp kalıyor kusura bakma cavenaghisi traoresi seni gecirmez hüseyin cimsir ismail güldüren degil onlar ;)

Ardanın çalım atamayacağı defans oyuncusu yok bence bu kadar da küçük görmeyin Arda'yı o yıldız adayı gelecek vaad eden bir oyuncu değil o bir star bunuda kabul edin!

Turk futbolcular icinde Arupanin her takiminda rahatlikla oynayabilecek tek oyuncu Ardadir.Boyle bir oyuncuya sahip oldugumuz icin cok sansliyiz

Arda nin dünya da çalım atamayacağı bir stoper göremiyorum çalım atamasa bile gider faul yaptırır...

Arda'nın çalım atamayacağı biri varsa uzaydadır.Yeryüzünde geçemeyeceği adam yok.

Targutay Dublin'de maçın özetini mi izliyorsun anlamıyorum ki Arda'nın eleştirilcek hiçbir yönü yok!

Targutay Dublin'de maçın özetini mi izliyorsun anlamıyorum ki Arda'nın eleştirilcek hiçbir yönü yok!

Yok sinan maçları izliyorum ben kendim diyorum Türkiyede futbolcu gercek futbolcu diyebilecegim bi kaç isimden biridir

ancak

herkes abartıyor sanırsınki messi calımı kötü diyen zaten futbol cahilidir benim dedigim kanatta oynaması hata cünkü cok fazla top geciktiriyor kanat adamı hızlı olur

arda hızlanamayacagına göre bence ortada oynaması daha iyi olur kewell onun mevkisinde cok daha iyi benim görüsüm bu en iyisi ise ardayı iyi bi paraya satmak ki sizin abarttıgınız kadar olsa idi su anda zaten iyi paraya satılırdı bizim altyapımız petrol kuyusu gibidir

Tabi canım arda anca takoz adamları geçiyor..

İtalya maçında rezil ettiği addoo nun milanda oynadığından

Liverpool maçında beşliğinden topu geçirdiği xabi alansonun liverpoolda oynadığından..

Aynı maçta üstüne üstüne gidip asist yaptırdığı fabio aurelionun liverpoolda oynadığından..

İsviçre maçında etrafında döndüğü fernandezin m.cityde oynadığından..

Çek cumhuriyeti maçında kaç kez geçtiği Grygera juventusta oynadığından..

Haberin yok galiba..?

Servetin forvet oynamak istemesiyle Ardanın kanat oynamak istediğini bir tutarak futbol bilgini gösterdin..

Asıl messi rooney değil arda defansa koysan iş yapar kendisi zaten sağbek oynamıştır ve beşiktaş maçının en çok top çalan oyuncusudur..Haberin vardır umarım..

Ayrıca kewellda gençliğindeki kadar hızlı değil..Madem kanatta hızlı adam istiyorsun sabriyi koy sağ açığa.. :2aloh1:

Sen işin dalgasındasın adamım avatarındaki messi resmi seninle hic uyusmuyor oraya hüseyin cimşiri koyman gerek futbol zekan algılamaz cünkü senin bildiginin daha fazlası futbol bilgim var klüplerle icli dıslı olmak zordur unutma bunu heryer istanbula benzemez biraz büyük bak etrafına avrupa artık fizikli adam istiyor ingiltere servet gibileri alır gerisi umurlarında bile degil fizik gücün varsa futbolcusun ;)

Yok sinan maçları izliyorum ben kendim diyorum Türkiyede futbolcu gercek futbolcu diyebilecegim bi kaç isimden biridir

ancak

herkes abartıyor sanırsınki messi calımı kötü diyen zaten futbol cahilidir benim dedigim kanatta oynaması hata cünkü cok fazla top geciktiriyor kanat adamı hızlı olur

arda hızlanamayacagına göre bence ortada oynaması daha iyi olur kewell onun mevkisinde cok daha iyi benim görüsüm bu en iyisi ise ardayı iyi bi paraya satmak ki sizin abarttıgınız kadar olsa idi su anda zaten iyi paraya satılırdı bizim altyapımız petrol kuyusu gibidir

Sanki Messi diyorsun allahım ya kıyasladığın adam 3,4 yıl sonra Maradona dan sıonra gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri olacak.

Kanatta kötüymüş bak bak:ka10: Milli takımda ve GS daki başarıları ortada geçen yıl bu takımı tek başına Arda taşıdı ve bunları yaparken kanatta oynadı.

Adam kendi diyo oynadığım en iyi mevki sol açık diye kanat adamı hızlı olurmuş Arda yeterince hızlı merak etme sen ayrıca ön yargılarından kurtul kanat adamı hızlı olurmuşmuş...

Arda Turan dünyanın sayılı oyuncularından dünyada çalım atamayacağı oyuncu yok bencede....

Deli ibodan baska yeryuzunde futbol oynayan herkesi cok rahat gecebilir

ardanın çalım atamayacağı adam yok "holosko"....en iyi 11 inde ardaya yer vermişti :)

ancak

Düşüncen mantıklı ama oyun şablonumuzda illa hızlı bir kanat oyuncusu gerekmiyor çünki Arda yürüyerekde adam geçebiliyor :D

'Alex'le halay çektik'

Aslan´ın yıldızı Arda, “Futbolda şiddet geçmişte kaldı. Mesela ben ve Fenerbahçe kaptanı Alex, Emre´nin düğününde halay çektik. Dostluk baki” dedi.

‘Filistin’e yardım’

Galatasaray'ın yıldızı Arda, ‘Yılın futbolcusu’ seçildiği Ayazağa İlköğretim Okulu’nda dün plaketini alırken, çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde Gazze’de yaşananlara karşı duyarsız olmadıklarını belirten genç oyuncu, “Büyüklerimiz organize ederse, Filistin’de mağdur olanlar için yardım maçı yapabiliriz” dedi. Bu konuya paralel olarak 90’lı yılların başında giderek tırmanan futbolda şiddetin gerilediğine dikkat çeken Arda, şunları dile getirdi:

‘Madrid ve Juve...’

“Beşiktaş'la oynadığımız son derbide hepimiz birbirimizi kutladık ve sahayı el ele terk ettik. İnşallah devamı gelir. Biz futbolcular, saha dışında çok iyi dostuz. Bunun en canlı örneğini Emre Belözoğlu’nun düğününde yaşadık. Ben ve Fenerbahçe kaptanı Alex, düğünde piste çıkıp, birlikte halay çektik.” İdealindeki takımların Real Madrid, Juventus ve Liverpool olduğunu söyleyen Arda, şöyle devam etti: “Teklif gelirse, bu takımlarda oynamak isterim...”

‘Bakan olabilirim!’

“Del Piero ile aynı takımda oynamak çok özel olurdu. Çocukluğumda hayran olduğum en büyük futbolcuydu. Bana göre dünya çapındaki en büyük iki yıldız Del Piero ve Hakan Balta. Eğer Galatasaray’da olmasaydım, Manisa’da devam ediyor olacaktım. Futbolcu olmasaydım da, taksici olabilirdim. Futbolu bıraktıktan sonra ise Futbol Federasyonu Başkanı ya da Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi görevler üstlenebilirim...”

Yılın futbolcusu Arda Turan

Radyocu Cevat Şenkardeşler’in öncülüğünde başlatılan ‘Futbolu Kirletmeyelim’ kampanyasına ilk destek Arda’dan geldi. Genç yıldıza plaket sunulurken, kampanyanın tanıtıldığı Ayazağa İlköğretim Okulu’ndaki spor salonuna Şenkardeşler’in ismi verildi.

Ceylan ÇETİN/FANATIK

Dunya capinbdaki en buyuk 2 yildiz Del Piero ve Hakan Balta.Ilginc:confused:

"Bülent Abi gibi olacağım"

Cim Bom'da bu sezon baş ağrıtan kaptanlık krizi seneye tamamen çözülecek. Ayhan’ın yokluğunda Lincoln’ün pazubandı takması sonrası takımdaki yerli futbolcularımız isyan etmiş ve ‘Kaptanlık bizim hakkımız’ demişti. Hatta bu duruma iyice içerleyen Arda Turan da ‘Artık ikinci kaptanlık da yapmam’ diye rest çekmişti.

Polat, Arda’nın gönlünü aldı

Tartışmaların yoğunlaştığı günlerde, ‘Yönetimin kararını hiçbir futbolcu eleştiremez’ diyerek, krizi buzdolabına koyan Başkan Polat, Arda ile özel bir görüşme yaparak, Galatasaray’da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Sen ve senin gibi futbolcuların etrafında yeni bir takım oluşturacağız. O nedenle Avrupa’yı unut’ deyip gönlünü aldı.

Bülent Abi gibi olacağım

Aslan'ın starı da ‘İnşallah başkanım. Ben burada mutluyum. Bülent Korkmaz Ağabey gibi uzun yıllar bu camiaya hizmet etmek istiyorum’ cevabını verdi. Arda’ya bir de sürpriz hazırlayan ve gelecek sezon ona kaptanlık görevini vermeyi planlayan Polat, yönetimden bu konuda bir karar almak için harekete geçti.

Kaynak: Star

Arda ilk 25'e girmeyi başardı

İngiliz Times gazetesi, Galatasaray futbolcusu Arda Turan'ı Pato ve Krkic'le birlikte geleceğin 25 yıldızı arasında gösterdi.

Galatasaray'ın süper yıldızı Arda Turan yine İngiliz basınının manşetlerini süsledi... Ada'nın en ciddi yayın organlarından Times'ın yaptığı "Geleceğin 25 yıldızı" araştırmasında milli futbolcuya da yer verildi. Gazete, Milan'lı Pato, Barcelona'lı Krkic, Arsenal'li Ramsey, Hoffenheim'lı Ibisevic ve Bayern Münih'li Breno gibi isimlerle birlikte yer verdiği Arda için, "Çok teknik ve akıllı. Euro 2008'de müthiş bir performans gösterdi. Özellikle İngiliz kulüplerinin transfer listesinde yer alıyor" ifadesini kullandı.

Sanki Messi diyorsun allahım ya kıyasladığın adam 3,4 yıl sonra Maradona dan sıonra gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri olacak.

Kanatta kötüymüş bak bak:ka10: Milli takımda ve GS daki başarıları ortada geçen yıl bu takımı tek başına Arda taşıdı ve bunları yaparken kanatta oynadı.

Adam kendi diyo oynadığım en iyi mevki sol açık diye kanat adamı hızlı olurmuş Arda yeterince hızlı merak etme sen ayrıca ön yargılarından kurtul kanat adamı hızlı olurmuşmuş...

Anlatamazsın ki :) Sanki euro 2008 de maçları kurtaran yıldız olan arda orta sahada oynuyordu :)

Şimdi biz oyun yapımız itibariyle kanat oynamıyoruz kewell ve ardayı siz kanat sansanızda biri sol iç diğeri sağ iç oynuyor..İkiside içe girip lincolnle birlikte içeri destek oluyorlar genelde..Bazende oyun sıkışırsa kanatlara açılıyorlar..

Şimdi anlatmak istediğim bu taktikte bize hızlı iyi orta açan adama gerek yok..

Neden ? Baros uzunda olsa hava toplarınaki hakimiyeti yok..

Ataklar hep ortadan arkadaki 3lü ve barosun paslasmasıyla geliyor..Yani bu taktikte amc tarzında kanat lazım orta açabilen hızlı değil..

Bu yüzden Arda ve kewell bulunmaz hint kumaşı..Özelliklede Arda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt