Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
:ciftetelli:
Calmayin olm esprilerimi
:ciftetelli:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calmayin olm esprilerimi
Bana ters. Ayrıca çok zararı var lakin size anlatabileceğimi sanmıyorum.
Bana ters. Ayrıca çok zararı var lakin size anlatabileceğimi sanmıyorum.
Kesinlikle politik bir düşünceyle yapmıyor arda bunu eminim. Hem popülist açıklamalar yapmadığını kabul ediyorsunuz hem de aynı şekilde suçluyorsunuz arda'yı. Siyahlı kısımdaki komplo teorilerinizi de oldukça başarılı buldum. Değinmeden geçmeyeyim.
Öyle milyon tane futbolcu var. Buyrun izleyin, dinleyin. Arda'ya gelince de kanalı değiştirir, izlemez rahatsız olmazsınız. Soran olursa da "O benim kaptanım değil benim kaptanım Lincoln" dersiniz. Olay kapanır.
Lincoln medya da bik-bik demeç vermiyordu üzerine vazife olamayan her konu hakkında
QUOTE]
al lincolnun senin olsun galatasaray kaptani karaktersiz lincoln olsa ne mutlu olursun ama ardayi lincolne karistiriyorsun ya pes sana
Lincoln medya da bik-bik demeç vermiyordu üzerine vazife olamayan her konu hakkında.
Bunlar komplo teorisi değil gerçek konuşturmayın beni !.
Ben Galatasaray taraftarıyım sırf Arda Galatasaray'da kaptan diye yerli-yersiz boş lakırdılarını destekleyecek değilim. Ben Galatasaray'a gönül verdiğimde Arda ekmeğe mama diyordur onun için ne Arda ne, Ahmet ne, Mehmet hepsi gelip geçici.
Artık iş itham boyutuna ulaştı. Söylediklerinizi kanıtlamak zorundasınız. Buyrun konuşun bilelim. Yoksa çok kötü bir iftiradır benim gözümde.
Ahmet bey dolmuşunuza gelmem, size kanıp burada ileri geri yazıp başımı belaya sokmam. Argoda mandepsiye basmak diye bir deyim vardır tuzağa düşmek anlamında bende hiç mandepsiye basmam.
Böyle davranışları olan kabadayıcılık oynayan Arda Turan'dan rahatsızım evet! 2 yıl önceki Arda'yı arıyorum. Mehmet Demirkol geçenlerde hakkında bir yazı yazdı okursanız meramımı anlarsınız.
Herşey iyi hoş güzel. Bir hafta gol atar asist yapar maçın yıldızı olur. Diğer hafta sahada görünmez. Performansa bağlı bunlar. Normaldir. Birşey diyemezsiniz. Fakat ben mi yanlış anladım yoksa komplo teorileri mi üretir oldum bilmiyorum ama dün Arda sanki atılmaya mı çalıştı? Sanki bana haftaya oynamak istemiyormuş gibi geldi. Büyük ihtimal böyle birşey yoktur ama umuyorum ki bana öyle gelmiştir. Bana biri yardımcı olabilir mi şu soru işaretleri gitsin kafamdan.
Herşey iyi hoş güzel. Bir hafta gol atar asist yapar maçın yıldızı olur. Diğer hafta sahada görünmez. Performansa bağlı bunlar. Normaldir. Birşey diyemezsiniz. Fakat ben mi yanlış anladım yoksa komplo teorileri mi üretir oldum bilmiyorum ama dün Arda sanki atılmaya mı çalıştı? Sanki bana haftaya oynamak istemiyormuş gibi geldi. Büyük ihtimal böyle birşey yoktur ama umuyorum ki bana öyle gelmiştir. Bana biri yardımcı olabilir mi şu soru işaretleri gitsin kafamdan.