#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Temposuz gördüm ve bazı pozisyonlarda çabuk oynaması gerekti diye düşünüyorum el fireni olmasaydı dün bazı pozisyonlara keşke.Daha tempolu daha rakibini üstüne giden bir Arda izlemek istiyorum her zaman mükemmel oynayacak değil elbette ama önümüzde 2 kritik maç var sana güvenimiz tam Kaptan!

Temposuz gördüm ve bazı pozisyonlarda çabuk oynaması gerekti diye düşünüyorum el fireni olmasaydı dün bazı pozisyonlara keşke.Daha tempolu daha rakibini üstüne giden bir Arda izlemek istiyorum her zaman mükemmel oynayacak değil elbette ama önümüzde 2 kritik maç var sana güvenimiz tam Kaptan!

Evet cok haklisin Sinan'cim.

Az kaldi 3 ve 6 gün sonra Arda yine Arda olacak:D

El freniydi resmen. Neden 2 de 1 sert fauller yapti, anlamadim. Hic degilse formsuz oldugu zaman niye basit oynamayi denemiyor/tercih etmiyor, anlamiyorum.

Aklı Perşembe Ve Pazar günü olacak maçlardaydı galiba..

Son Bosna maçından sonra Arda dan eser yok.

Attığı gol çok zekiceydi birçok futbolcu o poziyonda havadan vururdu.

Ya uzun uzun cevap vereyim dedim de ne yazsam yanlış anlaşılacak.

Allah akıl fikir versin deyip, kısa keseyim.

Allah akıl fikir versin derken üstüme alınasım geldi. Arda'nın zeki bir oyuncu olduğu ve akla ihtiyacı olmadığı kesin. Bu büyük ihtimalle anlamını idrak edemeyipte söylediğin kelimeler banaysa söylersen memnun olurum. Akıl fikir sahibi olan bir insan olarak cevabımız olur elbet.

Skor olarak rahat durumda olabilirsek dinlendirebiliriz.

Dokunmasi yetti zaten.

Dokunmayı bilmek lazım ;) Çünkü misal veriyorum Güiza falan atamayabilirdi o pozisyonda.. Kalecinin yapacak hiçbir şeyi kalmadı yani acayip zekice vurdu bence..

Arda'ya bu maçta inanılmaz sert girdiler ama ona rağmen yine yapacağını yaptı.. Helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum..

o bir Wonderkid gerçekten.Galatasaray altyapısının dünyaya yetiştirdiği bir dünya starı.Çok kısa zamanda seni daha büyük yerlerde göreceğimizden eminiz.Yeterki bize Avrupa'da kupa kaldırt:D

Allah akıl fikir versin derken üstüme alınasım geldi. Arda'nın zeki bir oyuncu olduğu ve akla ihtiyacı olmadığı kesin. Bu büyük ihtimalle anlamını idrak edemeyipte söylediğin kelimeler banaysa söylersen memnun olurum. Akıl fikir sahibi olan bir insan olarak cevabımız olur elbet.

:D Amacım hakaret değil, sadece iyi niyetli bir dilekte bulundum.

Allah akıl fikir versin ki, böyle saçma sapan konulara kafanı yormayasın.

Edit: Forumun selameti açısından tarafımdan düzeltilmiştir.

kaptan TS maçında kırmızı görmek için elinden geleni yaptı şaşırdım kaldım...iyi oynamayabilirsin performansın düşebilir kötü bi dönemden de geçiyo olabilirsin kaptan ama bizi o derbide yalnız bırakmayı nasıl göze alırsın hala aklım almıyo...yaptığı hareket hem de hiç gerek yokken direk kırmızılıktı...neler oluyo anlam veremiyorum..

Benim görüşüm hep aynı Arda Turan sol kanatta daha çok etkili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt