Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Fenerbahçe 15 mn euro veriyor..Satalım sizde rahatlayın Ardada..
Fenerbahçe 15 mn euro veriyor..Satalım sizde rahatlayın Ardada..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda dün büyük kaptandi simdi ise kaptanligi haketmiyor foruma bakilirsa. Kötü oynadiysa kötü oynadi, cok kötü oynadiysa cok kötü oynadi denilebilir. Ama bir macta adamin kaptanligini elinden aldiniz yedek kulübesine soktunuz yok havalara girmis yok simarmis dediniz. Ayip beyler.
Genç Arda daha etkliydi tekmeye kafa sokardı.. Kaptan Arda 22 yaşında 30 yaşında gibi oynuyor.
Oynadığı futbola kızmıyorum zaten,ben ruhsuz takım kaptanı istemiyorum üstelik en kritik maçta,ben küçücük tartışmayı abartacak kaptan istemiyorum,daha toy olduğunu belli etti efe gibi yüklenerek bravo devam etsin,bir yıldız daha eritiriz,oturup düşünmeli 3 sene önce askeri ücrete top oynuyordu ve sahada geberiyordu resmen,bir oyuncu kötü oynayabilir,pas hatası yapabilir,ama kaptan ise eğer ki Galatasaray gibi 100 senelik bir kulüpte bu onura layık görülmüşsen her haraketine dikkat edeceksin arkadaş,daha profesyonel olmadığı dün belli oldu,bu bir Cl final maçı olsaydı rakip oyuncu onu tahrik edecek bu futbolun doğasında var,her tahrike adam ol lan diye diklenirse sahada yerden kalkamaz rakip futbolcuya bakmaktan kavga aramaktan.Ona ceza verilmesi söz konusu değil,ona en büyük ceza sarı kırmızılı formadan uzak kalmaktır ve Rijkaard bunu en iyi şekilde yapmıştır,herkes diyor Arda oyundan çıkar mı,çıkar arkadaş koşmuyorsa oynamıyorsa alakasız işler peşindeyse feriştahı çıkar herkes akıllı olacak.
Genç Arda daha etkliydi tekmeye kafa sokardı.. Kaptan Arda 22 yaşında 30 yaşında gibi oynuyor.
Ardanın kaptanlığı kaldıramadığını kabul etmediğim gibi ondan başkasının kaptanlığı hakettiğine inanmıyorum..
Futbolcular seyirci herkes üzerine oynadı..Kolay değil..
Kaptandır böyle davranmasın demek atıp tutmak kolay..
Metik oktay bile fenerbahçe karşılaşmasında karşısındaki oyuncunun kasti tekmeleri sonucu ona vurup kırmızı görmüştür..