#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Form düşüklüğünün sebebini kafasının karışık olmasına bağlıyorum ben.Milan dı, Fener'di çıkan görüntüler falan derken kafasının karıştığını düşünüyorum.En kısa zamanda bizim, yönetimin, takımın ona ne kadar güvendiğini, inandığını görünce eski Arda'yı izlemeye başlayacağız.Hiç kimsenin Arda'yı, Galatasaray'ı yıpratmasına izin vermemeliyiz..

aynen.. şu aşamada fb+basın ellerinden geleni ardına koymayacaklardır.

Arda Turan'ı gerçek kimliğine bürümek için taraftara çoook iş düşücek... bir sonraki maçta ARDA sesleriyle inlemeli stad...

O degilde, 37-lik Hakan gibi nerdeyse her mac canavar gibi kosuyordu, ayi gibi gucluydu. En formsuz oldugu maclarda bile en azindan mucadele ediyordu.

Arda'yı Galatasaraylı'dan başka kimse sevmiyor ve çekemiyor buda bir gerçek,70 milyon insanın 40 milyonu nefret ediyor kolay değil Arda olmak,Arda'ya sahip olmak,biz onu seviyoruz o harika bir dönüş yapacaktır,onu eleştirdik diye onu bitirmeye çalıştığımız sanılmamalı,ona sadece uyarıydı o takımın en değerli oyuncusu,o kaptanımız,bu taraftar arkanda bükmesin boynunu,magazin köşelerinde kendini bilmez hatunların yazıları,onu çekemeyenlerin eleştirileri bizi etkilemez,o kendini toplayacak ve tekrar yükselişe geçeceğiz destek zamanı...

Katılmıyorum böyle olduğuna.Rakip takımları tutan arkadaşlarım bile Arda'ya karşı sempati duyuyor.Hele o milli takım zamanlarından sonra iyice sevildi.Sempatik tavırları ve sıcakkanlı kişiliği de bunu sağladı.Tabi son zamanlarda bu belli bir kesimde değişmeye başladı.Evet medya onun hakkında çok fazla atıp tutuyor.Çünkü o ülkenin en göz önündeki futbolcusu.Ama sadece bunlarla olacak iş değil form düşüklüğü.İsteyen kulaklarını tıkayıp oynayabiliyor.Ayrıca davranışlarda bi agresifleşme var.Baskı yüzünden olabilir ama Kaptanlık yükünü üstlendiysen kendine çekidüzen vermek zorundasın.Eskiden hepimizin Arda'sıydı,şimdi kendi içimizde bile ona ne laflar söyleyenler var.Bunu haketmediği doğru.Yinede özellikle şu zor zamanlarımızda (Baros-Keita yokken) takımını sırtlaması lazım ki herkesi sustursun.Son birkaç maçtaki gibi maçın çoğunluğunda top almaya bile çalışmaması,kalan zamanda da her topu kendi alıp gereksizce işlere girmesi gibi eylemlerde bulunmaması lazım.Takımına odaklanırsa bu iş biter.Hala inanıyoruz.Umarım bu inancı boşa çıkarmaz.

Hep söylüyordum Arda Galatasaray'ın pivot santraforu gibi, ilerde top tutulmasını o sağlıyor, topla çok oynamasının sebebi bu diye. Ama direk forvete koyacağını düşünememiştim açıkçası:)

Nerde eski Arda yahu.. Bordoeux ve Estonya maçlarındaki süper Arda'yı istiyoruz..

Arda görevini gayet iyi yaptı. 30 dakika da 1 gol 1 asist, top tuttu, bir verkaçla da uğur u kaçırdı ceza alanında. Ne yapsın daha?

Messi'yi 3 kişi tutuyor hocam,gene sıyrılıyor bu yetenektir,bir fake koşuyla atlatırsın zekan varsa madem kaçamadın alan değiştirip defans kurgusunu bozarsın,bunuda mı yapamadın faul alırsın tehlikeli atış kazanırsın.Bunuda yapmadın mı büyük oyuncu değilsin.

Çok doğru çok..

En acilinden kendine çeki düzen vermeli,bi düşünmeli ben napıyorum diye.Yoksa büyük hayal kırıklıkları olacak iki taraf içinde

Yüzü hiç gülmüyor ya,benim tek maçtan yatan kuponumdan sonra ki yüz halim gibi böyle olmaz be Arda gül biraz.

O surat ne öyle ya? Derdi ne anlayamıyorum ki.Çok da güzel gol attıydı ama...

takma be kaptan olur böyle seyler. Golünüde atti, eski haline dönünce morali yerine gelicektir.

Çok temposuz futboluna bakarsak,hiç koşmuyor yürüyerek top oynuyor,umarım Sivas maçında tempolu ve arzulu olur.

Gittikçe kötüye gidiyor inş. toparlanır.. ama sonu hiç olumlu degil..

seni bu duruma getirenler utansın...

Düzelecek inşallah en yakın zamanda

Maçtan sonra röportaj yapan adam Arda ile konuşmuş aklı çok karışıkmış. Röportaj yapmak istemiş ama gol atanlarla röportaj yapın demiş. Halbuki Arda'da gol attı. Sonra ben röportaj vermek istemiyorum demiş, kafamı toparlamam gerek, sinirlerimin yatışması gerek demiş.

Sivasspor maçında özel destek vermeliyiz Kaptan'a.

Kaptan üzme bizi.. Seni de anlıyorum.. Bu yaşta sorumluluğun büyük.. Belki kaldırıyorsun bu sorumluluğu ama basın çok üzerine geliyor.. Takma demeyeceğim.. Çünkü yerinde ben olsam bende takardım.. Ama en kısa sürede kurtul sorunlarından.. Haydi bekliyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt