#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arkandayız KAPTAN !

Biliyorum kendine geleceksin sen. Sen ARDA'sın.

Bugün moral bulmuştur 1 gol 1 asist yaptı. Neden üzgün olduğuda sanırım nerden duydum bi arkadaş demişti forumda baktığı lösemii çocuklardan biri ölmüş sanırım tabi bende çok üzülürüm bu durumda kaptanıda anlamak lazım ........

"Sanmasınlar seni yalnız, biz buralARDAyız !"

Maçtaydım ve Arda'yı çok yorgun ve omuzlarında sanki dünyaların yükü varmış gibi gördüm. Bi çökmüş hali vardı. Bu çocuğa yazık ediyoruz. Ona bence biraz tatil izni verilmeli..

Haydaa madem kaptanlik yukunu kaldiramayacakti cikip adam gibi soyleseydi.

Bizim ve medyanın yüklediği yükler var eyvallah ama kendi de lüzumsuz şeyleri kendine vazife ediniyor.

Mesela;Milli Takım TD'nin hangi milletten olacağından Ardaya ne? Bunu söylerken açıkladığı siyasi görüşlerinde bize ne? Aynısını geçen sene Bülent Korkmaz'a da yapmıştı.

Bu kadar üst üste bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. yazık ediyor kendine.

Bu arada Arda maçın ilk 30 dakikası forvetteydi.

Arda artislik yaptı biraz bence :D

Galatasaray'da Kaptanlık yapıyor herkesin çocukluk hayali vardır ama herkes bunu gerçekleştiremez Arda bunu yaptı bence herşeye rağmen çooook mutlu ,bizde mutluyuz kaptanımız oldugu için

Bugün bir gol ve bir asist yaptı ama mutlu değildi. Bosna maçından sonra durgunluk var üzerinde. En kısa zamanda eski performansına kavuşmasını diliyoruz.

Maçtaydım ve Arda'yı çok yorgun ve omuzlarında sanki dünyaların yükü varmış gibi gördüm. Bi çökmüş hali vardı. Bu çocuğa yazık ediyoruz. Ona bence biraz tatil izni verilmeli..

Kimler oynadı daha önce bizde.Hangisine böyle birşey yapıldı?

Kaptan artık yüzün gülsün N'olur...

Çok mu şey kaybederiz Ardaya 2 haftalık tatil izni versek?

2 hafta tatile gitmez,klübede oturur.Güzelce durum anlatılır,hem de kendisi dinlenmiş olur.Arda zaten Galatasaraylı,böyle bir duruma alınacağını zannetmiyorum.

Belki şu an en ihtiyacımız olan anlardan birisi olabilir ama bence bir 2 maç klübede oturmalı,kendi sağlığı açısından.

2 hafta tatile gitmez,klübede oturur.Güzelce durum anlatılır,hem de kendisi dinlenmiş olur.Arda zaten Galatasaraylı,böyle bir duruma alınacağını zannetmiyorum.

Belki şu an en ihtiyacımız olan anlardan birisi olabilir ama bence bir 2 maç klübede oturmalı,kendi sağlığı açısından.

bencede 2 3 maç kafasını toparlaması lazım yaşı genç olduğu için fazla baskıyı kaldıramadı.

Ne ara gobek yapti kendisi bilen var mi? :o

Moral bozukluğu olabilir Kaptan'ın her şartta arkasında olmak bizim görevimiz,dinlendirmeye gerek yok...

Sivasspor maçında özel destek vermeliyiz Kaptan'a.

kesinlikle arkadaşlar kaptana özellikle destek vermemiz lazım çok moralsiz biz ona zor günde destek olmalıyız herzaman söylüyorum o gercek Galatasaraylı üzüntüsü fener maçından dolayı ama onun moralini düzeltmemiz lazım özel birşeyler yapalım arda için takım için

Hasan Şaş gibi olmanı istemiyoruz,Gheorge Hagi gibi olmanı istiyoruz lütfen bu göbeklerden kurtul kendine daha iyi bak..

Arda Turan'i forvet olarak kullanacagini hic aklimdan gecmezdi.

Sivasa karsi Elano'da yok, o zaman yine forvet arkasi oynayacak herhalde?

Yoksa kim oynayacak orada? ve kim forvet olacak?

Arda Turan'i forvet olarak kullanacagini hic aklimdan gecmezdi.

Sivasa karsi Elano'da yok, o zaman yine forvet arkasi oynayacak herhalde?

Yoksa kim oynayacak orada? ve kim forvet olacak?

Büyük ihtimal böyle çıkarız heralde;

_______Mehmet Topal______

_____Mustafa____Barış_____

Kewell_____Nonda_______Arda

Eğer Arda ortaya alınırsa bu maç, Aydın sağda oynar Kewell solda oynar.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt