#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

onceki maclarda formsuzdu ama bu macta gercekten iyi oynadi hakkini vermek lazim pozisyona girdi ama atamadi olur boyle seyler her pozisyona girdigini atacak diye bisey yok o pozisyonlara girmesi önemli

it is the fıtbıl, it is the pas.

it is the fıtbıl, no çalım.

Güzel oynadı Arda.

Rijkaard"Arda görevini yaptı"

Bugünkü maçta taraftarımıza bakıyorsunuz Arda'yı yalnız bırakmadılar ve tezahürat yaptılar. Arda bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu tip eleştiriler basından yaratılıyor. Bunlara biz aldırmıyoruz. Arda bugün gole çok yaklaştı ama başarılı olmadı. Benim için görevini yaptı diyebiliriz. Önemli olan pozisyonda yer alması. Özellikle bir pozisyonu çok netti onun dışındaki pozisyonlarda zaten elinden geleni yaptı." ifadelerini kullandı. Kaynak: Webaslan.com

Umarım Dinamo maçında kendini bulur. Yoksa bugünkü oyunu sürecekse dinlendirilmesi şart! Yüzüne yansıdığı kadarıyla ruh hali falan da iyi değil galiba! Mental açıdan toparlanması gerek..

Umarım Dinamo maçında kendini bulur. Yoksa bugünkü oyunu sürecekse dinlendirilmesi şart! Yüzüne yansıdığı kadarıyla ruh hali falan da iyi değil galiba! Mental açıdan toparlanması gerek..

Ne yapmasını bekliyorsunuz ki?

Hem takım oyunu oynasın diyorsunuz hemde maçı tek başına almasını istiyorsunuz..

Zaten bugün girdiklerini atsa 2 gol atmış olacaktı..

Arda formsuz felan değil..

Yüzü, tavırları herşeyi anlatıyor! Sezon başındaki Arda'ya bakın anlarsınız. Ama hala bu takımın en önemli ve değerli oyuncusu; orası ayrı..

çok şey bekliyosak Ardadan golcülük özelliğini, topa vurmasını öğrenmesi lazım...

çok şey bekliyosak Ardadan golcülük özelliğini, topa vurmasını öğrenmesi lazım...

İşl pozisyonda sarpa attırmak istedi adamın ayağına çarptı..

2. ozisyonda aşırtma yapması gerekirdi..Ancak onu yapabilecek bir oyuncuda görmedim ben bizim takımda..:rolleyes:

Biliyor zaten topa vurmasını ;)

bilseydi emin ol bugün bir golü vardı..

@ Onur

3m yanındaki adama pası atamadı, Sabri yapsa anlarım Arda yapmamalı.. o pozisyondada abartmasın atsın golünü, isteksiz olduğu için 5m den kaleye vurmayı tercih etmedi..

@ Onur

3m yanındaki adama pası atamadı, Sabri yapsa anlarım Arda yapmamalı.. o pozisyondada abartmasın atsın golünü, isteksiz olduğu için 5m den kaleye vurmayı tercih etmedi..

Aslında onu bende farkettim sanki sorumluluk almak istemedi orda..İyi bir Arda atardı yinede sanırım..Morali çok yüksek değil ama toparlanıyor yaşadıkları kolay değil..

Sabırlı olup destek olmamız lazım..

@ Onur

O kadar asisti sen yapmadın herhalde :biggringift::f68.gif:

Aslında onu bende farkettim sanki sorumluluk almak istemedi orda..İyi bir Arda atardı yinede sanırım..Morali çok yüksek değil ama toparlanıyor yaşadıkları kolay değil..

kovacak değiliz takımdan :D

akıllı adam Arda atlatır elbet..

Şut konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğine katılıyorum.

Arda'nın forması bile bir asist yapar maçta.

sarpa vermeyip vursaydi ve atamasaydi sonra da bostaki adama atmiyor egoistlik yapiliyor denirdi illaki elestirilecek bisey bulunur arda ne yaparsa yapsin ama dedigin gibi sabir ve destek olmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt