#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İyiydi, iyi. Toparlanıyor yavaş yavaş. Bir gol atıp kendine gelse çok daha iyi olurdu ama olmadı. Kewell golü attığında suratındaki o bıkkın ifadeden biraz kurtuldu, en çok ona sevindim.

22 yaşındaki bir genç, bu kadar yetenekli ve sempatik olursa özellikle yaşadığı yer Türkiye ise bunun ağır bedelini öder. İnanın Arda Galatasaray'da kaptanlık yapabilecek potansiyele sahip,ki veriliyor ona kaptanlık. Hangi yönetici sadece iyi oynuyor diye kaptanlık verirki bir oyuncuya?

Şuanda basının onu fazlasıyla yıprattığını gözlemliyoruz hepimiz. Bunun kesinlikle taraflı olduğunu düşünüyorum. Büyük takım olmanın zorlukları da diyebiliriz aslında. Ve bunun yanında tarafsız(!) basınımız çoğunlukla fenerbahçe camiasından geliyor...

''ya bırak ne işi olur o yaşta bir futbolcunun kaptanlıkla'' gibi söylemler duyuyorum etrafımda... Bunu kesinlikle yapmamalıyız; özellikle biz Galatasaraylılar...

Şimdi kaptana destek olma zamanı.. Fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.

geçen sezon Baros'un Hamburg'a attığı ikinci golün pası ne biçim yhaaaaaaaaaaaa
smiley148.gif

Arkadaşlar eski maçları açmayalım çok üzülüyorum.

sarpa vermeyip vursaydi ve atamasaydi sonra da bostaki adama atmiyor egoistlik yapiliyor denirdi illaki elestirilecek bisey bulunur arda ne yaparsa yapsin ama dedigin gibi sabir ve destek olmamiz lazim

3m den kimse pas vermedi diye kızmaz, hele ki yanında açıyı kapatan bir oyuncu varken..

Bu takımın en önemli oyuncusu Ardadır . Barca için Messi ne kadar önemli ise bizim içinde Arda okadar önemlidir

Yavaş yavaş eski formuna kavuşacaktır kaptan;)

Bugün çok mücadele etti istekliydi keşke golüde atabilseydi.

Bu maçta daha istekli daha koşan bir Arda vardı

İnşallah ligde de böyle devam eder

Sabri, Arda ve Ayhansız bir Galatasaray, gerçek Galatasaray değildir. Çünkü Galatasaraylılık ruhunun yeni ve diğer oyunculara geçmesi için bir çeşit 'aşı' rolünü üstlenirler diye düşünmekteyim.

Sabri, Arda ve Ayhansız bir Galatasaray, gerçek Galatasaray değildir. Çünkü Galatasaraylılık ruhunun yeni ve diğer oyunculara geçmesi için bir çeşit 'aşı' rolünü üstlenirler diye düşünmekteyim.

Sabri ile Arda yeterli. Çünkü herşeyin fazlası zarar..

Daha istekli bir Arda gördük,bu sevindirici bir haber,onun o topla olan slolomlarını özlemişim,oley oley çektirdi ekran başında bravo Kaptan!

Arda yavaş yavaş o ölü toprağı üzerinden atıyor,onu coşturacak olan gene bizleriz!

bu macta cok yerinde isler yapti gerek ilerde gerek geride

kaptan dondu:)

onceden hagi yoksa maçları izlemesi o kadar keyifli olmazdı. şimdi bu arda için geçerli.

Bugün Mlada maçını tekrar izledim,ve geçen zamanı gerçekten nereden nereye be Kaptan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt