#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Azeri spikerin dediği gibi Türk Futbolunun en istikrarlı oyuncusu muhakkak eski formunu bulacaktır.

Büyük büyük kaptan arda arda turannn

Golden sonraki hırsı görüldü.Sana laf atanlara rehavette diyenlere selamlar.

ah be ardacim biraz relax olman lazim senin .. bize daha cok lazimsin be kaptan :)

Böyle mücadele et ciğerimizi ye.

Bu golden sonra dahada yükselecek garanti veriyorum. :)

Golden sonraki hırsı görüldü.Sana laf atanlara rehavette diyenlere selamlar.

Ben laf attım aleykümselam. Lafımın srkasındayım. Allah'a şükür ki düzelmeye başladı. Tabi hala inanılmaz derecede showa yönelik hareketler yapıyor. Bizde sonuçda onun ve GS'ımızın iyiliği için yazıyoruz burda. Daha çok pası düşünmeli...

Gaziantep maçındaki sevinciyle aynıydı hatta forma da aynıydı.Hırsı böyle olduğu sürece seni eleştirenlere sevgilerini gönderirsin.

Ben laf attım aleykümselam. Lafımın srkasındayım. Allah'a şükür ki düzelmeye başladı. Tabi hala inanılmaz derecede showa yönelik hareketler yapıyor. Bizde sonuçda onun ve GS'ımızın iyiliği için yazıyoruz burda. Daha çok pası düşünmeli...

Arda maldonado değil.

olacak öyle.

Arda maldonado değil.

olacak öyle.

Ahaha. Tamam tamam bundan sonra böyle yazıcam:

Arda yavrum yörrü be kim tutar seni bu takımı düştüğünde sen kurtaracaksın. Yenik durumdaysak alıcaksın topu kalenin önünden rakip kaleye gol atana kadar süreceksin kimseye pas atmaca yok, sen Maldonado değilsin !

Ahaha. Tamam tamam bundan sonra böyle yazıcam:

Arda yavrum yörrü be kim tutar seni bu takımı düştüğünde sen kurtaracaksın. Yenik durumdaysak alıcaksın topu kalenin önünden rakip kaleye gol atana kadar süreceksin kimseye pas atmaca yok, sen Maldonado değilsin !

Ne alaka. :o

Ardanın en önemli özelliği adam eksiltmedir.Bunu yapmazsa arda olamaz.Messi çalım atmazsa c.ronaldo o hareketleri yapmazsa kendisi olabilir mi?

Bugün fena değildi. Gittikçe kendine gelecek ve eski formuna kavuşacaktır KAPTAN :).

Ne alaka. :o

Ardanın en önemli özelliği adam eksiltmedir.Bunu yapmazsa arda olamaz.Messi çalım atmazsa c.ronaldo o hareketleri yapmazsa kendisi olabilir mi?

Arda'nın kaç kişi çalımlayıpda attığı gol gördün ki ? Benim için pas daha önemlidir. Gel gör ki Arda ne Messi ile ne de C.Ronaldo ile karşılaştıramaz. Onlar çok extra oyunculardır. Arda pasa dayalı bir oyun sistemi benimsemeli yoksa sonu Hasan Şaş gibi olur.

Herkese iyi geceler, iyi forumlar.

Çok hırslı oynuyor, bunu gol attığı zaman ki sevinçlerinde de görebiliyoruz. Böyle devam Aslan'ım. Sen bu takımın ruhusun.

Adam eksiltirsin, çalım atarsın, asist yaparsın, gol atarsın, takımı sırtlarsın. Daha ne yapacaksın. Bir kaptan'da olan her özellikler var. Yüreğin yeter.

Arda'nın kaç kişi çalımlayıpda attığı gol gördün ki ? Benim için pas daha önemlidir. Gel gör ki Arda ne Messi ile ne de C.Ronaldo ile karşılaştıramaz. Onlar çok extra oyunculardır. Arda pasa dayalı bir oyun sistemi benimsemeli yoksa sonu Hasan Şaş gibi olur.

Herkese iyi geceler, iyi forumlar.

4 gol 8 asst iyi akşamlar :sopa:

Bu gol ona moral olur,çok doldu çocuk,golden sonra ki hırsı ondan,arkasındayız hiç moral bozmaya gerek yok.Daha da iyi olacaksın Kaptan!

bugün gene çok çabaladı, ilerde çok koştu..

ancak hala bazen basit oynamamakta ısrar ediyor, defanstan topu alıyor önünde adam var yanında Topal ısrarla atmadı ya o pozisyonda adamı geçecem diye kastı 30sn harcadı kendini yordu oyunu soğuttu, sinirlendim adeta, Topalda kızdı da sesini çıkarmadı..

Kaptan'a her zaman güvenim tam

Laf atanlar ileride bu lafları nasıl yutacak acaba

Daha da iyi olacağına eminim. Çektiği şut girseydi çok güzel olurdu...

Gol attıktan sonraki sevinci aslan kükremesi gibiyde aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt