#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Geçmiş olsun.

Büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Risk grubunda değildir Arda. Sporcu adam zaten. Çabuk atlatacaktır. Zaten normal gripten pek farkı olmayan bir hastalık eğer risk grubunda değilsen.

Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kaptanim bişey olmaz Ardama zaten iyiye gittigini ve dinlendirildigide aciklanmiş

Sabah içime doğmuştu

NTVSpor'da üst yolunum enfeksiyonu oldugu için antremana katılmadı yazıyordu o anda kesin domuz gribi olmuştur dedim :o neyse umarım çabuk iyileşir.

aynen normal grip daha ölümcül bu da gözden kaçırılmaması gereken bir dipnot ;)

Geçmiş olsun büyük kaptan .

Insallah en çabuk zamanda geçer hastaligi..

Üzücü olan pazar günkü maçta oynayamayacagi..

Olsun, yeterki sagligi yerinde olsun..

Arda nin suanki ruh hali kim bilir nasil

yaa olacak seymi bee

tam hersey iyi giderken oldu

Arkadaşlar antu da şuanda Arda ile ilgili gerçekten insanlık dışı yorumlar yapılıyor bu yüzden siteyi ziyareti girişine kapattılar bunu duyurmamız lazım gerçekten böyle birşey olmaz insanın hastalığı ile bile dalga geçiyorlar..

Arkadaşlar antu da şuanda Arda ile ilgili gerçekten insanlık dışı yorumlar yapılıyor bu yüzden siteyi ziyareti girişine kapattılar bunu duyurmamız lazım gerçekten böyle birşey olmaz insanın hastalığı ile bile dalga geçiyorlar..

Bırak abi onlar kendilerini rezil etsinler.Biz sahadaki futbolumuzla,trübündeki desteğimizle cevabımızı verelim.

Durum artık rekabetten çıktı kim daha vahşi , insanlık dışı olabiliyor yarışına girdi. Bu konuda bile bunları söyleyebiliyorlarsa bu işin sınırı nedir artık kestiremiyorum. Ben burda Alex in ayağı kırılsın laflarını okuyordum orda durum artık (Allah korusun) ölsüne kadar getirmişler. Yazık çok yazık

Kaptana acil şifalar

Vay be şoktayım şuanda,ama acıbadem'e güveniyorum,inşallah sağlığına kavuşacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt