#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İşte Arda'nın son durumu!

Sarı kırmızılı ekibin domuz gribine yakalanan yıldız kaptanının son durumunu kulüp doktoru açıkladı.

Dünyayı kasıp kavuran domuz gribi salgınından nasibi alan ve Türk futbolseverleri bir hayli korkutan Arda Turan'ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Lig TV'nin lokomotif programlarından Futbol Gündemi'nin sunucusu Oğuz Tongsir'in Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurtoğlu'ndan edindiği bilgilere göre, Arda'nın iyileşme sürecine girdiği öğrenildi. Genç yıldızın 37 derece ateşinin olduğu, ancak hafif sayılabilecek bir biçimde hastalığı atlamak üzere olduğu belirtildi.

Süper Lig'de bu hafta Manisaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray'da bu maçta Arda'nın yerine Elano'nun forma giymesi bekleniyor.

Hekimlerimize güveniyoruz iyi olacaktır Kaptanımız.

YOK. Ama sakatliklar hic gecmiyor. O yuzden saglik ekibine hic guvenmiyorum:D

Oğlum bu durum farklı domuz gribi vakası bir insandan konuşuyoruz,darbeye dayalı sakatlıktan değil,o hastanenin ne kadar imkanlara sahip olduğunu bilen biliyor Mesutcum,yani hemşirelerin güzelliğini saymıyorum bile,Arda'yı iyileştirecek çok şey var orda.

Oğlum bu durum farklı domuz gribi vakası bir insandan konuşuyoruz,darbeye dayalı sakatlıktan değil,o hastanenin ne kadar imkanlara sahip olduğunu bilen biliyor Mesutcum,yani hemşirelerin güzelliğini saymıyorum bile,Arda'yı iyileştirecek çok şey var orda.

Dimdik dikilir karşımıza Arda.:D

Her konuda Hemsireleri saymassan olmuyor sanki:D:D

Gecmis olsum kaptana yine, allah acil sifalar versin.

Benim aileden'de bir kac kisi gecirdi, turp gibiler simdi masallah!

Zaten Kalkmamak elde değilki o hemşireleri görünce kalkmayandan şüpheleneceksin asıl :D

Geçiş olsun Kaptan.Bundan sonra bütün virüsler senden uzak olsun....

Tıbbi yeterli süreyi hastalık bulgularından arınmış olarak geçiren Arda Turan’ın, sağlık ekibimizin süregelen takipleri sonucunda daha önce ilan edilen maksimum süreden hızlı iyileştiğinin tespit edilmesi üzerine, oyuncu bu sabah antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

Aslan'da Arda sevinci

Galatasaray'da yurt dışı tatilinde domuz gribine yakalanan ve bir süredir özel olarak tedavi edilen Arda Turan'ın, düzeldiği ve takımla antrenmana çıktığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, ''Tıbbi yeterli süreyi hastalık bulgularından arınmış olarak geçiren Arda Turan'ın, sağlık ekibimizin süregelen takipleri sonucunda, daha önce ilan edilen maksimum süreden hızlı iyileştiğinin tespit edilmesi üzerine, oyuncu bu sabah antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı'' denildi.

Galatasaray takımı, Manisaspor maçı öncesi yarın sabah hafif bir çalışma daha gerçekleştirecek.

Oynamasın bence.Hiçbir şey oyuncumuzdan daha önemli değildir.İyileşsin haftaya Pana maçı var o maçta oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt