Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.320
- 3.172
- 1.918
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Manisa maçında yoktu. Kendin soyluyosun 22 yaşında bir oyuncu, çok iyi oynarken formsuz bir dönem geçiriyo medya eleştirmek için bin birtürlü bahane üretiyo siz de buna uyuorsunz yerden yere vuruyonuz. İlk önce takımda bürük paralar alan büyük paralar gelen yabancı oyuncuları sorgulamak daha mantıklı değilmidir. Ayrıca bu kaptanlık Arda ya gelince mi bu kadar konuşuldu kaptan sanki mahalle maçlarında ki gibi takım felan kuruyoda her şeyi kaptana bağlıyonuz.
bu adamları kovsunlar isterlerse bana Arda lazım... 10 sene oynayacak adam o bu takımda...
sadece bu maç değil ne yapıyor Arda 2 3 aydır ne yapıyor birisi anlatsın...
bu akşam forvet oynadı eyvallah... manisa maçında kaleci miydi??? yada fener maçında... provoke varmış gelmesin kardeşim gaza neden gaza geliyo... ama adamlarda biliyo zayıf olduğunu...
22 yaşında 1. kaptanlık verilmiş, böyle bir adamdan nasıl olsunda bişeyler beklemeyip tepki koymalayım mümkün müdür böyle bişey???
yada siz tepki koymayın ben yazarımda çizerimde benim fikrimdir...
Manisa maçında yoktu. Kendin soyluyosun 22 yaşında bir oyuncu, çok iyi oynarken formsuz bir dönem geçiriyo medya eleştirmek için bin birtürlü bahane üretiyo siz de buna uyuorsunz yerden yere vuruyonuz. İlk önce takımda bürük paralar alan büyük paralar gelen yabancı oyuncuları sorgulamak daha mantıklı değilmidir. Ayrıca bu kaptanlık Arda ya gelince mi bu kadar konuşuldu kaptan sanki mahalle maçlarında ki gibi takım felan kuruyoda her şeyi kaptana bağlıyonuz.