#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sırf onda değil tüm takımda aynı problem var.

Çok doğru bu kadar onun üstüne gitmek yanlış bence sonuçta ona gelene kadar takımda aynı problemde olan birçok oyuncu var. Taraftar olarak bizde çok sorgulamaya başladık Ardayı bılmem farkındayımız acaba, medyanın yaptıgı tuzaklara oyunlara yavas yavas bızde uymaya basladık. Robot degıl arkadaslar bu adam gecen sezon Messının ortaya koydugu futbola bakın bırde bu sezonkı bu kadar sert elestırı yapmamamız lazım bence

Arda'nın üstüne gitme hakkımız elbette var çünkü o takımın kaptanı. Bosna maçından beri sahada yok, kıpırdayacak hali yok. Kendine iyi bakmadığı belli her halinden.

Böyle deyip zaten kaybediyoruz oyuncuyu hep koz oyuncuda istediğinde oynasın istemediğinde yürüsün oh ne ala!

Hep aynı numara kendine bakma , özel yaşantına dikkat etme , sahada hayalet gibi gez sonra da soyunma odasında ağladı edebiyatı yap . Sen yapma barİ Arda , Taraftara bayramı zehir ettiniz . İnsanlara olduğundan fazla değer verirsen olacğı bu ....

Arda bence Selena da oyna sen... Bu aralar takıma yaklaşmada ne yapıyorsan yap.

Youtube u açtım izledim. Seni 3-4 kişi düşüremezzsen bugün saydım 14 kere yerlerde süründün. Niye bu güçsüzlük?? bitkinlik bitmişlik..

Yorulmadan para daha güzel diyorsan sinem e söyle dizi de rol versin.

Cidden herkes şapkasını önüne koymalı başta kaptan efendi,topla bütün oyuncuları kenetlenin ne yaparsanız yapın ama ayağa kalkın,bu taraftar yıllar sonra bu kadar stadı doldurdu bu kadar fazla store'ye gidip destek verdi,maddiyatın için edeyim umrumda değil para pul ama bu taraftar bunu haketmiyor!

Fazla yüz verildi bu belli birşey.Geçen sene ki kaptanlık saçmalığından Arda Sabri gibiler tavır aldı.Geçen sene fener maçında gördük olanları nerde olay orda Arda verilen kırmızı kart cezasından sonra adama ne para cezası nede sert uyarı yapıldı ne oldu Kıbrısa tatile gitti tepki falan yok.Bu sene kaptanlığı çok istiyordu haketmediği halde gönlü olsun hemde uzun yıllar daha Galatasaray'a hizmet vermek için kaptanlık şansı verildi ama olmuyor be kardeşim 23 yaşında ki bir oyuncuya sen kaptanlık verirsen kumar oynarsın.Fener maçında takımın motivasyonunu 0 a indiren adam budur.Kaptan olduğu halde gitti oyuncuya sataştı al maç başından kaybedildi.Yönetimin artık büyük kararlar alıp kimsenin gözünün yaşına bakmaması lazım.Bu takımda ki çoğu oyuncunun bu malubiyette üzüldüğünü sanmıyorum üzülen gene TARAFTAR GENE TARAFTAR.

Arda sanki 40 yaşına gelmişde,futboldaki son günlerindeki maçlarını oynuyor.

Silkin,kendine gel Arda.Sırtındaki numaranın,kolundaki pazubandının,en önemlisi göğsündeki armanın önemini kavra ;)

Galiba ulaşmak istediği hedeflere çok erken ulaştı,hayali kalmadı önce formayı giymek istedi,giydi,sonra kalıcı olmak istedi oldu,sonra kaptan olmak istedi oldu,ve artık emekli olmak istiyor!

Arda bence Selena da oyna sen... Bu aralar takıma yaklaşmada ne yapıyorsan yap.

Youtube u açtım izledim. Seni 3-4 kişi düşüremezzsen bugün saydım 14 kere yerlerde süründün. Niye bu güçsüzlük?? bitkinlik bitmişlik..

Yorulmadan para daha güzel diyorsan sinem e söyle dizi de rol versin.

Domuz gribi gibi sıkıntılı bir hastalıktan çıktı.Kolay değil Hocam.Çok ağır olmuş bu yazı.

Gecen yazmıstım yine yazıyorum

Hiçbir Galatasaraylı Ardayı Messi ayarında görmeye yada Hagi yapmaya mecbur degildir

Arda Haginin ceyregi degildir kisisel fikrim budur

Çeyrek mi? Kimse kusura bakmasın. Ardayı çok severim çokta beğenirim ama Arda Hagi'nin 10 da 1'i bile değil.

Hagi kiim Arda kim dostlar onu ifade etmeye reel sayilar yetmez

Aynen. Bahsettiğimiz Arda'nın küçüklüğü değil Hagi'nin büyüklüğüdür.

güvendiğimiz dağlara kar yağdı...her magazin programında adı geçiyor.benim tek aşkım galatasaray diyo ama görüntüler öle söylemiyo..hayır dışarda napıyosan yap ama kaptanı olduğun takımın büyüklüğünün farkındasındır umarım arda...sen böyle yaparsan biz elanoya nondaya topala zana kime ne diyebiliriz ki..

kimse kusura bakmasın ama ardanın avrupada kazandırdığı maç bir ikidir ama hagi bize nice şampiyonlar ligi nice uefa maçları kazandırdı.sonucunda uefa ve süper kupayı aldık.o kadronun fark yaratan tek oyuncusu hagiydi.tam bir liderdi.arda da liderlik vasıfları yok bence hagi tam bir komutandı,sahadaki duruşu asildi.arda umarım biran önce kendine gelir kendine verilen değerin farkına varır.selena sevgisinin galatasraya zarar vermesinin önüne geçer

Didindi tabi naptı? Sağa gitti sola gitti aldı verdi? Tabi siz salya sümük maç izlediğiniz için detayları göremiyorsunuz.

Nedir Arda'nın bu kredisinin sebebi ne yaparsa yapsın haklı çıkarıyosunuz adamı.Arda 0 dı dün.Sen diyorsun didindi.Adam hayatından bezmiş gibi.

Bravo yani biz salya sümük izlerken sen çok güzel yakalamışsın detayları.

Arda zaten geçen sene açıklanmıştı sene sonunda gidicek diye felan. Bakalım ne olacak. Yahu ben anlamıyorum. Bu Türk futbolcularının belirli bir düzeye ulaşınca bırakmalarına aklım ermiyor. Al C.Ronaldo'ya bak adam ManU'ya gitti diye bıraktı mı ? Her zaman forma şansı bulduğu zaman bile hayvan gibi çalıştı. Özeli ortadaydı dimi ? Ama adam sahada öyle bi yamultuyordu ki o eleştirenleri. Nasıl yapıyor Peki ? Hayvan gibi çalışarak...

Bizim Türklere bak ! Tamam mı kaptan oldun mu oh ne güzel tamam artık olm çalışma ne çalışcaksın zaten. Sen Kralsın. Ne gerek var ki. Estonya maçından sonra yat sevgilinle gez nolcak olm. Devam et devaaam.

Nerede Anfield'ın tozunu atan genç Arda nerede son 2 aydır sahada yürümekten başka birşey yapmayan,eli belinde gezen 10 numaralı futbolcu.Bu iş böyle gitmez acilen çeki düzen vermeli kendisine.Bu düşüşün kesinlikle kız arkadaşından dolayı gerçekleştiğini de sanmıyorum.Ronaldo birsürü hatunu götürüyordu ama çalışıyordu,topunu oynuyordu aynı zamanda.Bence kaptanlığın verilmesi hataydı kesinlikle.Arda kaptanlığı,10 numarayı alınca ben oldum artık deyip çalışmayı bıraktı klasik Türk futbolcusu zihniyetiyle.

Geçen hafta Arda yoktu Manisa karşısında daha rezil bi futbol vardı. 1 Sabri iyiydi o da bu hafta döküldü. Takımda 1 tane iyi oynuyan adam yok. Siz burda Arda yı tartışıyonuz. Bu takımı kaptan toparlayacaksa gönderelim teknik kadroyu her şeyi kaptan yapsın. Takımı toparlayacak kişiler ilk önce yönetim le teknik kadro dur. Malesef onlarda futbolcular gibi uyku modundalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt